Levnější prášek. Pere? Voní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
26.1.12 20:55

formil z lidlu

formil z lidlu taky ho používám a jsem spokojená. včera jsem koukala, že se začal dělat i na černé prádlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.1.12 20:32
papavlinka33 píše:
Normálně používám třeba woolite, ale dřív taky jen persil a ariel než jsem zjistila že gel tesco 3 litry za 80Kč pere stejně. No když mám něco víc špinavého přidávám ještě vanisch, mužovi montérky atd.Spíš mne zajímá čím vyprat skvrnu na bílé bundě, je od auta, otřela jsem se při vystupování a nebylo zrovna nejčistší.
Zkusila jsem persil, ariel, odstraňovač skvrn, vanisch a pořád to tam je, sice lepší, ale já to furt vidím. Savo nechci zkoušet páč ta bunda byla celkem draha a mám obavy že se savem by to dobře nedopadlo, dík za rady.

Co opatrně nějakým ředidlem, resp toluenem? Hehe, na to je expert náš otec. Nanést na hadřík a otřít, bundu v tom nemáčet. Na šmíry a technické nečistoty to postupně zabírá, ale netuším, co by to udělalo s matrošem té bundy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
27.1.12 22:59

No zkusím tu sůl z dm, ale když nic nepomůže možná to risknu i s tím savem nebo ředidlem. Ach jo. já jsem prase a manžel se taky divil proč jsem si zrovná já koupila bílou bundu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 12:45

Papavlinko33: Jééé, moje dcera právě taky škrtla bundou o auto a měla tam černý „kolomaz“ či co to je a víš co nám pomohlo? Úplně obyčejný technický benzín- hadříkem nasucho přetřeš- dost a normálně vypereš- skvrna je fuč. Ještě že mi to manžel poradil, měla úplně novou bundu a zavadila o tu kouli vzadu, jak se táhne vozík, víš ne. Technický benzín pomohl jediný, jinak bych tu bundu musela vyhodit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
28.1.12 12:54

Vanesanka- děkuji, nezabrala mi ani ta sůl z DM, tak zkusím ten benzín, stejně už nic jiného nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
28.1.12 13:05
papavlinka33 píše:
Vanesanka- děkuji, nezabrala mi ani ta sůl z DM, tak zkusím ten benzín, stejně už nic jiného nezbývá
Ale technický musí být :pankac: A pak písní jestli pomohlo, či ne- nám to opravdu zmizlo- :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.1.12 19:50

O co ses to probůh otřela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
29.1.12 20:04

Otřela jsem se o dveře od auta, už jsem zkusila i ten technickej benzín a je to výrazně lepší, ale už je to v té látce asi zapraný. Každopádně děkuji všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelkad1
29.1.12 20:08

peru v prášku batole -15kg za necelých 500Kč. Objednávám přes e-shop. Když si vezmu 2, neplatím poštovné (nad 1000Kč) a přivezou mi to až před dveře :D jsem ekzematik a po batoleti jsem v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
3278
30.1.12 12:39
papavlinka33 píše:
Otřela jsem se o dveře od auta, už jsem zkusila i ten technickej benzín a je to výrazně lepší, ale už je to v té látce asi zapraný. Každopádně děkuji všem za rady.
tak to nechej v tom přes noc namočené- tj jen ten kousek látky zažrané tím marasem do toho namoč a nechej přes noc, to by mělo fakt pustit :think: Do hloubky. No je fakt, že my měli šustákovou zimní bundu- nevím jaký materiál jsi měla ty :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
30.1.12 12:47

Ten povrch je klasická texitilie, nevím jak se tomu říká odborně, no není to šusťák, ale už je to výrazně lepší, ješte párkrát to tím přejedu a snad to pustí, no každopádně jsem poučená že takový prasátko jako já si nemá pořizovat bílé věci. Však manžel taky kroutil hlavou když mě v tom viděl poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.1.12 12:49
papavlinka33 píše:
Ten povrch je klasická texitilie, nevím jak se tomu říká odborně, no není to šusťák, ale už je to výrazně lepší, ješte párkrát to tím přejedu a snad to pustí, no každopádně jsem poučená že takový prasátko jako já si nemá pořizovat bílé věci. Však manžel taky kroutil hlavou když mě v tom viděl poprvé.
:lol: Ale nooo, to se může stát každému, nejsi prasátko :lol: Já takhle stále škobrtám zase riflema , jak vystupuji- nastupuji do auta :oops: Technický benzín mám v zásobě pro tyto případy :lol: Taky jsem pak čunče :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
30.1.12 16:49

tak ja som kupila prvykrat formil ked o nom kazdy tak basnil - ten tekuty, a neperie o nic lepsie ako doma zarobeny sliz, akurat teda vyraznejsie vonia :oops: ostanem pri slize a starom dobrom osvedcenom ariely :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.1.12 23:34

Pouzivam prasky forsil od ceskeho vyrobce EFEKT. Perou dobre a maji prijemnou vuni a cena je myslim taky dobra. U objednavky od 1000 kc se neplati doprava. Drive jsem pouzivala ariel a lanzu, taky jsem zkusila i tekuty prostredek z lidlu ale vadi mi ta vune(spise pach). Osobne mam pocit ze Ariel a Lanza uz neni to co byval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.8.12 19:53

Ahoj, jěště kdyby ste někdo chtěl tak aviváž tesko - je bezva stojí 40 kč a krásně voní :-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat