Studentský tarif od Vodafone
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
www.studentskytarif.cz
Ahoj, snad se tu najde nějaká ještěstudentka..Máte někdo zkušenosti s tímto tarifem? Připadá mi až podezřele výhodný:) Jsou ty ceny za volání do všech sítí nebo jen Vodafone? to jsem se nikde nedočetla..díky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, sice nejsem studentka, ale syn je studujicí a má tenhle tarif. Je to skutečně za volání do všech sítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katkabanova píše:
Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho?
U vodafonu velice rádi „zdvojují“ platby. Překontroluj si faktury jestli částka opravdu sedí. Já už s nima řeším asi rok dluh, který naskakuje u čísla, které už je rok a půl zrušeno. Já to nechápu, vodafone to nechápe a nidko neví co stím má udělat
. Mám od nich písemně, že jim nic nedlužím, a že netuší za co dluh vznikl, ale složenky chodí vesele dál
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky:) Já už mám vodafone asi deset let a nikdy žádný problém, takže toho se nebojím..
Sjednávali jste si ten tarif přes internet? Musím rušit ten původní nebo mi ho automaticky převedou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
katkabanova píše:
Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho?
Tak já jsem zase jednu dobu měla ten samý problém u Tmobile a jejich velmi výhodný studentský tarif, kde jsem platila skoro 1500 Kč měsíčně. Nikdy bych se neupsala operátorovi na smlouvu, natož ještě navíc s automatickou prolongací. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit