Studentský tarif od Vodafone

189
18.1.12 15:16

www.studentskytarif.cz

Ahoj, snad se tu najde nějaká ještěstudentka..Máte někdo zkušenosti s tímto tarifem? Připadá mi až podezřele výhodný:) Jsou ty ceny za volání do všech sítí nebo jen Vodafone? to jsem se nikde nedočetla..díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6912
18.1.12 15:30

Ahoj, sice nejsem studentka, ale syn je studujicí a má tenhle tarif. Je to skutečně za volání do všech sítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
18.1.12 15:34

Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
18.1.12 15:34

Ahoj,
ano, ceny jsou vážně tak jak je uvádějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.1.12 16:20
katkabanova píše:
Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho? :roll:

U vodafonu velice rádi „zdvojují“ platby. Překontroluj si faktury jestli částka opravdu sedí. Já už s nima řeším asi rok dluh, který naskakuje u čísla, které už je rok a půl zrušeno. Já to nechápu, vodafone to nechápe a nidko neví co stím má udělat :nevim: . Mám od nich písemně, že jim nic nedlužím, a že netuší za co dluh vznikl, ale složenky chodí vesele dál :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.1.12 20:45

Díky:) Já už mám vodafone asi deset let a nikdy žádný problém, takže toho se nebojím..

Sjednávali jste si ten tarif přes internet? Musím rušit ten původní nebo mi ho automaticky převedou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
19.1.12 08:49

Nemusíš ho rušit, na studenta Ti ho převedou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
19.1.12 08:51
katkabanova píše:
Zdravím,já ten tarif mám a dnes mi přišel dopis,že dlužím vodafonu 1946,– a pokud do dvou dnu nesplatim,odpoji me a budou vymahat.Koncim a prechazim na t-mobile.Tak nastvana jsem dlouho nebyla…oni se vzdycky prezentuji tak levne,ale pravdou je,ze potom z tebe vytahnou mnohem vic a ty si toho treba ani nevsimnes…ono mit v lednu reklamu s velikonocnima zajicama a vajcama je sice fajn,ale co z toho? :roll:

Tak já jsem zase jednu dobu měla ten samý problém u Tmobile a jejich velmi výhodný studentský tarif, kde jsem platila skoro 1500 Kč měsíčně. Nikdy bych se neupsala operátorovi na smlouvu, natož ještě navíc s automatickou prolongací. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat