Nejlevnější obchod ve vašem okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlevnější obchod ve vašem okolí
Ahoj holky,
na začátku července se nám má narodit miminko. Zatím jsme šetření řešit nemuseli. Až ale půjdu na mateřskou, nevyhneme se tomu. Jaký obchod ve vašem okolí je nejlevnější? Kde nejčastěji nakupujete a proč? V okolí máme snad všechny běžné obchody. (Globus, Tesco, Terno, Spar, Lidl, Billa, Coop, Kaufland…) Jsem z většího města - Č.B. Zatím nakupujeme v Globusu. Z okolí ale slýchám, že má ceny předražené. ![]()
A v jakém obchodu jsou nejlevnější a nejlepší potřeby pro miminko? (Hlavně plenky a příkrmy.) Plánuji, že je budu kupovat v DM.
Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejlepší je aspon trochu sledovat akce, my koukáme hlavně na mlíko a jak je pod 10Kč, tak koupíme karton, ale jinak to zas tak nehoníme, třeba Globus, se dá zařídit, aby chodil na mail, možná i jiný obchody. My nakupujem nejvíc v Globusu a v Kauflandu, malý nákupy, co dělám sama s kočárem většinou v Albertu.
A ty dětský věci kupuju hlavně v DM, bud s kuponama, nebo Babylove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano DM.Slevové kupóny,prostě využívat slevy co se dá.A mám nakoupené i značky babylove.
- Citovat
- Upravit
Babylove je dobrá značka? Co všechno nabízí? Koukala jsem na dětskou kosmetiku Saubar. Nebo klasiku Balea. U ní si ale nejsem jistá, jestli má i dětskou a jestli je dobrá. Jednou jsem od ní měla jenom šampon.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš jak kde a jak co. My jezdíme na etapy. Třeba nejlepší a nejlevnější mléčné výrobky maj v Pennysu, tam u řezníka kupujem též maso. Zeleninu a ovoce v Kauflandu, popř. v Tescu, tam pokud jsou slevy maj i levné dětské oblečení.
Doporučuju sledovat www.akcniceny.cz zejm. kvůli plenkám, ty mívaj tak různě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
levmah28 píše:
A jinak v tescu oblečení pokud nechceš bazarové.
Bazarové mi nevadí, ale koukala jsem, že v Tescu není drahé, takže to ani nebude možná potřeba.
Líbí se mi i v C&A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babylove je podle mě dobrá značka, dělají příkrmy, přesnídávky, UM, kaši, plíny, ubrousky, dudlíky, flašky, no snad všechno
Ale musí se vyzkoušet, každému mimču sedí něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když budeš kojit a vařit doma, nic moc za dítě neutratíš a ještě dáš dítěti to lepší. Jen plenky koupit a sem tam nějaké oblečení. Dítě stejně nepotřebuje víc, než hlavně rodiče, zejména mámu a do těch dvou let nejraději objevuje svět kolem sebe. Globus předražený není, kupuju třeba tuzemská jablka Gala, v Globu kg za asi 24Kč, v Bille přes 50Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slevy určitě sledovat plánuji. Hlavně na cukr, mouky, mléko, olej a další běžnou potravinu.
Gina - Děkuji za odkaz, dám si ho do oblíbených, bude se hodit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem z Budějovic…
Nakupujeme nejradši v Globusu nebo Tesku větší nákupy a ty běžné „každodenní“ odbydu v Albertu.
Nedá se říct, co je nejlevnější. Někde to a jinde zase ono. Akce tedy po pravdě moc nesleduju, ale vím, že třeba v Globusu mají brutálně drahý banány. Kdykoli.
A jak píšou holky, drogerii kupuju v DM, využívám slevové kupóny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sariel píše:
Babylove je dobrá značka? Co všechno nabízí? Koukala jsem na dětskou kosmetiku Saubar. Nebo klasiku Balea. U ní si ale nejsem jistá, jestli má i dětskou a jestli je dobrá. Jednou jsem od ní měla jenom šampon.
Jj, Babylove je OK. Balea je taky DM značka, ale je pro dospělé. Babylove je to samé, tzn privátní DM značka, pro děti. Zas tý kosmetiky moc nekupuj, na novoše ti stačí krém proti opruzeninám (rybí mast z lékárny nejlíp) líh na pupík, nějaký mycí gel na prdku a tím bych končila. Nějaký tělový mlíka, masti - ze začátku zbytečný a pak uvidíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Temaho píše:
Babylove je podle mě dobrá značka, dělají příkrmy, přesnídávky, UM, kaši, plíny, ubrousky, dudlíky, flašky, no snad všechnoAle musí se vyzkoušet, každému mimču sedí něco jiného.
A jsou ty pleny dobré? Několikrát jsem tu četla, že se holky vždycky rádi vracely k značkám, jako je Pampers nebo Hugies. Určitě to ale chce vyzkoušet, co tomu mému bude nejvíc vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sariel píše:
Slevy určitě sledovat plánuji. Hlavně na cukr, mouky, mléko, olej a další běžnou potravinu.
Tak to mívají docela pravidělně v Globusu. Teď jsem nakoupila olej za 26,90 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sariel píše:Temaho píše:A jsou ty pleny dobré? Několikrát jsem tu četla, že se holky vždycky rádi vracely k značkám, jako je Pampers nebo Hugies. Určitě to ale chce vyzkoušet, co tomu mému bude nejvíc vyhovovat.
Babylove je podle mě dobrá značka, dělají příkrmy, přesnídávky, UM, kaši, plíny, ubrousky, dudlíky, flašky, no snad všechnoAle musí se vyzkoušet, každému mimču sedí něco jiného.
Zrovna plenky nám moc nevyhovovaly, takže máme Pampers, ale na ty zase využívám 25% slevu. Musí se to vyzkoušet a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit