Nejlevnější obchod ve vašem okolí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Obnovuji, protože mě taky zajímá, který supermarket je nejlevnější. Albert, Globus, Billa, Terno, Tesco, Lidl, Penny..
Tahle diskuze se zvrtla v debatu o DMku, tak snad by šlo vrátit se k původnímu tématu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě Lidl
Billa je drahá, Tesco je drahý a ještě hnusný a když uděláme jeden týden nákup v Albertu a druhý v Lidlu, tak nejenže z Lidlu je to jídlo o trošku kvalitnější, ale za košík podobnýho nákupu necháme v Lidlu třeba 1.300 a v Albertu třeba 1.800… do Penny nechodíme, tak nevím
… do Globusu zajedem občas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě co se týče cen, tak nejlevnější je Kaufland, ale moc mu nevěřím, nevím proč
a Lídl. Ten taky není předražený a přijde mi, že tam mají daleko kvalitnější potraviny než v předraženým Albertu nebo globusu. O tescu ani nemluvím.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička Za mě Lidl. Dají se tam nakoupit kvalitní věci a taky se mi líbí, že neprodávají hromady kravin jako jinde, takže mě to nenutí utrácet za zbytečnosti
Tesco mi přijde drahé a v Albertu už kupuju maximálně pečivo, potom co jsem v jednom týdnu donesla zkažený jogurt a šunku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kopejka píše:
Kaufland
V Kauflandu nakupuje moje mamča, spíše nakupovala… ceny docela dobré a dalo se tam vybrat, i akce občas byli, nicméně už tam nechodí, vzhledem k tomu, že tam zavedli akce snad každý den na všechno možné, tak se tam prý nedá normálně nakoupit. Opravdu to je prý nájezd důchodců a místo hodinového nákupu je nákup dvouhodinový a docela jí to i věřim, pokaždé když u nás jedu okolo Kauflandu tak vidím ty nájezdy důchodců, autobusy, která staví u kauflandu jsou přeplněné důchodci. Normálně v klidu si pracující člověk, kteří třeba pospíchá trošku prostě nenakoupí. jednou jsem se spletla a šli jsme něco shánět. V 11 dopoledne ve všední den, byl to opravdu očistec
fakt zlatej Lidl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono to kam chodím nakupovat je primárně podmíněno jak daleko to k tomu obchodu mám.
Takže i kdyby v penny měli to nejlevnější mlíko, tak do něho prostě nepojedu, protože to mám o 6 km dál. tzn. 6* asi 3kč = 18kč za jednu cestu tak to bych jich musel vzít deset aby se mi vůbec zaplatila cesta.
Jinak taky chodíme do lidlu, je dobrej a mají tam i kvalitní věci, ty třeba v tesku prostě nemají. (a máme ho nejblíž)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a vedle v dědině máme velice dobrej rodinnej obchod. Slušnej výběr, ceny cekem OK ( po odečtení cesty autem do města to vyjde skoro nastejno) oteřeno denně od 6-20, jen v něděli do 19h.
Snažily se tu uchytit 3 větnamské potraviny a do dvou let to dvoje vzdaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych mela pobliz globus tak chodim tam. Rekla bych, ze cena vs. kvalita je tam asi nejlepsi. Ale jezdime do lidlu, Jipu a do billy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me tedy Kaufland, sice je tam vic lidi, ale to i u nas v penny se neda normalne bez najezdu duchodcu nakoupit ani v 10 dopoledne. V Kaufladnu maji velky vyber vseho, kazdy dle meho si tam tu svoji oblibenou sadu veci najde, slevy super. V lidlu mam oblibenou akorat tzv. hrabarnu. Jinak jsme slysela, ze maji kvalitni uzeninu, ale jak tam nechodim a jdu tam jednou za rok tak nemuzu najit obyc veci k vareni, ale urcite je to na zvyku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě jednoznačně lidl… Nevím jestli nejlevnější ale vyhovuje mi asi nejvic. Do penny sem netahla už pěkně dlouho a jelikož nám lidl předělávají tak jezdim do kauflandu ale to je opravdu o život a ještě máme Albert hypermarket a tam je to taky dobrý. Do menšího Alberta ani nepachnu. A nekupuju tam maso ani zeleninu a ovoce. Ale na druhou stranu je to jedinej obchod co má cerstve Pečivo i večer ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám výhodu, že mám v dobrém dosahu prakticky všechny běžné řetězce, ale využívám hl. Globus, Lidl a Kaufland. Do Penny jdu jen naprosto náhodně, do Alberta hl. 1× měsíčně pro magazín
a pak, když chci nakoupit za stravenky (A. supermarket je skoro jediný, kde je berou, pak možná ještě COOP, nevím jistě).
Do Kaufu jdu vyloženě za předem vybraným akčním zbožím, akční zboží mají suverénně nejlevnější (často opravdu výrazně, vidím to v letácích, kdy je často stejné zboží v akci ve stejný týden), ale na běžný nákup mi není sympatický. Více než hromady důchodců mi tam začínají vadit hlavně hromady Vietnamců, kteří berou vše v obr množství, zjevně pro ně neplatí limity na akční zboží jako pro ostatní, mají svou pokladnu na placení (paní ve frontě povídala, že jí odtud vyhnali, že je jejich
), je kolem nich někdy problém projít, abych si nabrala pár kousků ovoce, zatímco oni berou několik plných pytlů.
Lidl je fajn, ceny slušné, kvalita výborná, pro mě hlavní zdroj šunek, sýrů a taky, pokud mám štěstí, oblíbený zdroj dětského oblečení.
Globus je pro mě takový nejserioznější, akční zboží mají téměř vždy pro všechny (dojde třeba k večeru, ale druhý den tam zas je, ne jako v Kaufu, kde někdy hodí pár kusů na první hodinu prodeje a pak už se zem slehne), velký výběr, sympatické prostředí, maso kupuju skoro jen tam (plus Lidl). Neakční ceny u něčeho nic moc, ale to je všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě tedy Lidl nebo Kaufland, ale tam moc nejezdíme nemáme ho nikd po ruce. V Lidlu se dají koupit kvalitní věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz, nakupuje vůbec někdo v Tescu?
Já se mu vyhýbám i na pečivo a jak tak koukám, nikdo tam moc nechodí, tak jak může takovej šílenej obchod existovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit