Nejlevnější obchod ve vašem okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
9.1.12 18:50
Sariel píše:
KPKristy píše:
Sariel píše:
Temaho píše:
A máš slevové knížky vyloženě pro těhotné a pak pro děti? Tam je toho spousta, co se využije.
To existuje? :D To nemám. Jak se to dá zařídit?
Dojdi do DM a chtěj se zaregistrovat jako těhule, oni už ti vše řeknou. To je dost výhodný, já takhle nakupuju už prakticky dva roky ;)
Hned zítra tam zajdu. Děkuju. To bude mít přítel radost. :) Když viděl ceny za plenky, tak se vždycky zhrozil. :D

Plenky vždy porovnávej cenu za ks. Ono ani v DM nemívaj nejlevnější, jak kdy. Na novoše bych viděla jako dobrou cenu 2 - 2,50 Kč/ks. Dopředu jich moc nekupuj, nevíš jaké vám budou vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 18:51
Temaho píše:
Sariel píše:
Temaho píše:
Sariel píše:
Temaho píše:
Stačí, když vyplníš takový dotazník a ukážeš průkazku, a až se narodí ukážeš rodný list a oni pak už ty knížky budou posílat poštou. :palec:
Opravdu? To je super! To jsi mi udělala radost. :) Vždy když jsem nahlédla, co ve slevových kuponech je (ty jsou za pár bodů), tak tam věci na mimi byly vyjímečně a tak jsem nechápala, o čem se tu často bavíte. :D Jsou ty slevové knížky také za body? A za kolik? Zatím mám jen necelých 300 bodů.

Nejsou za body. Je knížka pro těhotné, pak od 0 do 6 měsíců, pak do 12m, pak do 18 a tak dále, myslim, že je to až do tří let, oni to vždycky pošlou, když je to aktuální :palec:

Příspěvek upraven 09.01.12 v 18:43
Vy jste mi udělaly radost. :hug: :D Jak je ta knížka velká? Nevypotřebuju jí hned na prvním nákupu?
Myslim, že ne, spouta těch slev je tam vícero. Jako nejsou to žádný závratný částky, ale každá koruna dobrá a pozor, někdy musíš ty věci koupit dvě.

Právě, každá koruna dobrá. Hlavně náklady za jídlo a drogerii budu platit já, takže si budu hlídat, jak ušetřit.
V této kategorii mě už uvidíte pořád. Hlavně budu mít plno dotazů. :roll: Snad vás nebudu moc otravovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 18:54
Gina108 píše:
Sariel píše:
KPKristy píše:
Sariel píše:
Temaho píše:
A máš slevové knížky vyloženě pro těhotné a pak pro děti? Tam je toho spousta, co se využije.
To existuje? :D To nemám. Jak se to dá zařídit?
Dojdi do DM a chtěj se zaregistrovat jako těhule, oni už ti vše řeknou. To je dost výhodný, já takhle nakupuju už prakticky dva roky ;)
Hned zítra tam zajdu. Děkuju. To bude mít přítel radost. :) Když viděl ceny za plenky, tak se vždycky zhrozil. :D
Plenky vždy porovnávej cenu za ks. Ono ani v DM nemívaj nejlevnější, jak kdy. Na novoše bych viděla jako dobrou cenu 2 - 2,50 Kč/ks. Dopředu jich moc nekupuj, nevíš jaké vám budou vyhovovat.

Tak levné? Já viděla za 6Kč. 8o Celkově by to vycházelo na 1500Kč. (Pokud mímo znehodnotí 8 plen denně? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 18:55

Když už je větší, tak snad i méně plen? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.1.12 19:05
Sariel píše:

6Kč za ks to je fakt drahý, to i na větší batole je dost. Hele, třeba tady ve slevě pampersky vyjdou ty nejmenší na 2.77 http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/ a to pemprsky nejsou úplně ty nejlevnější. Koukni, kolik třeba stávaj Tescopleny v akci apod. Takhle hustý to nebude, neboj. Já tak utratila 600 za pleny měsíčně za syna, tzn průměrné miminko, dcerka byla čistotná estétka, ta si doslova vyřvala bezplenkovku, takže utratíme ještě míň :dance: . No anebo můžeš mít dítě v látkovkách ;)jestli se na to cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
9.1.12 19:09

My nakupujeme najcastejsie v Tescu a Bille (ta je sice draha, ale mame ju pri dome :lol: ).
Detske veci nakupujem cez www.mimibazar.cz nove aj pouzite…inak osobne najcastejsie nakupujem detske veci v obchode KIK (tiez mame najblizsie, ale maju aj super ceny).
Detske vyzivy nakupujem podla toho kde maju akcie. Ked je akcia nakupim toho viac, aby som mala pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
9.1.12 19:22

Ahoj,

ja jsem zjistila, ze nejlevnejsi veci maji v Globusu (ale ne pro miminko, ty tam nekupuji, protoze jsou opravdu drazsi). Veci pro miminko sleduji v akcich (plenky) a prikrmy kupuji v Tescu nebo v Kauflandu…

Obleceni je take asi nejlevnejsi v Tescu a je dobre, takze ten zaklad tam nakupujeme taky… ;)

• Citovat
  • Upravit
10713
9.1.12 19:32

Co je nejlevnější nevím, do každýho obchodu chodím na něco jinýho. V Globusu kupujeme především maso, mají tam kvalitní a cenově akorát. Občas zajdu do lidlu (to když jdu k doktorce) tam si také vyberu, co mě zajímá… třeba marmeláda, šunka a tak. Máme tu prodejnu s drůbežím masem a uzeninami, tam taky nakupuju. Na malé nákupy chodím do Billy, ta mi teda přijde skoro nejdražší, ale zase ji mám úplně nejblíž. A když je nákup malý (pečivo, máslo, pár jogurtů…), tak to tak není poznat. Jinak samozřejmě využíváme akce, když je levnější něco co kupujeme pravidelně, vezmu toho víc.

Do dm také chodím, ale slevové knížky jsem téměř nevyužila, jen dva kupony :nevim: bodů mám milion a nevím co s něma budu dělat :think: (a nemají tam mýdlo s jelenem :zed: ) Oblečení mám skoro vše poděděné, nakupuju v sekáčích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
9.1.12 19:37

Pomeranco, maj tam lanzu marseilskou. Není to jelen, ale toho mají málokde, ne? U nás u vietnamců.
Za body, když vychytáš akce, můžeš mít termohrnky, deštník, teď zrovna tašky - dětskou látkovou a dospěláckou pevnou. Jsou jen za deset bodů jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 19:39
Gina108 píše:
Sariel píše:
6Kč za ks to je fakt drahý, to i na větší batole je dost. Hele, třeba tady ve slevě pampersky vyjdou ty nejmenší na 2.77 http://www.akcniceny.cz/…pack-985225/ a to pemprsky nejsou úplně ty nejlevnější. Koukni, kolik třeba stávaj Tescopleny v akci apod. Takhle hustý to nebude, neboj. Já tak utratila 600 za pleny měsíčně za syna, tzn průměrné miminko, dcerka byla čistotná estétka, ta si doslova vyřvala bezplenkovku, takže utratíme ještě míň :dance: . No anebo můžeš mít dítě v látkovkách ;)jestli se na to cítíš.

Jen 600Kč měsíčně? To by bylo super. :)
O látkovkách jsme se s přítelem několikrát bavili. On je chtěl. Klidně by i pral a věšel. :lol: Nakonec jsme se ale rozhodli pro jednorázovky. (Naštěstí :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 19:44
Monika123 píše:
My nakupujeme najcastejsie v Tescu a Bille (ta je sice draha, ale mame ju pri dome :lol: ).
Detske veci nakupujem cez www.mimibazar.cz nove aj pouzite…inak osobne najcastejsie nakupujem detske veci v obchode KIK (tiez mame najblizsie, ale maju aj super ceny).
Detske vyzivy nakupujem podla toho kde maju akcie. Ked je akcia nakupim toho viac, aby som mala pokoj

Na mimibazaru jsem v posledních pár dnech byla celkem často. Koukala jsem, co tam mají. Dá se tam určitě nakoupit spoustu dobrých věcí. Já se po netu ale bojím nakupovat. Nemohu si sáhnout na materiál, nevidím pravou barvu… Pokud se to i s poštovným vyplatí, určitě k tomu časem také dospěju. :) KIK znám. Pracovala jsem tam brigádně. Na děti tam mají nádherné věci. A pokud tam jsou slevy, dají se koupit věci i za 29Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 19:52

Je zajímavé, že často jmenujete za levný obchod Globus. Myslela jsem si, že patří mezi nejdražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.12 19:58
Sariel píše:
Je zajímavé, že často jmenujete za levný obchod Globus. Myslela jsem si, že patří mezi nejdražší.
Jak co v tom Globusu! Já bych neřekla, že je nejlevnější, ale mě se tam dobře nakupuje.
Mám kartu Mimi Club a s tou se dají občas docela dobře koupit plínky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
9.1.12 20:08

Já si nemůžu pomoct, ale DM kuponky mě nenadchly - nepoužila jsem ještě za celý rok a půl ani jeden.Ono totiž DM je dražší - např. když koupím celozrnnou kaši od Hippu v Kaufu, stojí kolem 70-ti Kč.Ta samá pak stojí v DM 90,–.Kuponek mi sleví tu dvacku :lol: Skleničky nekupuju, pleny a ubrousky v akci v obchoďákách.Takže je vážně nemám na co použít.
Jinak my nakupujem podle letáků - větší nákupy.Pak jsou tu malé, kdy kupuju furt to samé co nám vyhovuje a to je mi jedno, kde nakoupím, obvykle v Tescu, protože je nejblíž.
Já bych neřekla, že nějaký obchod je vyloženě nejlevnější - kdysi jsem četla v novinách srovnání cen - nakoupili určitý nákup v x obchoďákách.A všude vyšel ve finále na stejné peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
9.1.12 20:13

Kristy - Obchod je to velký, také se mi tam dobře nakupuje. Už se mi ale několikrát stalo, že večer bylo vyprodané pečivo.
Nemůžu si pomoct, už jsem na tebe narazila dřív, z tvé profilové fotky mi strašně připomínáš Seidlovou z Ulice. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat