Vyjdu s 1500 Kč na měsíc?

Anonymní
25.1.12 11:17

vyjdu s 1500 Kč na měsíc?

Prosím jen o zkušené rady. Já jsem na neschopence (Jsem v 7 mesici těhotenství), dcera chodí do školky a manžel ted přišel o práci. Při počítani vydajů jsem zjistila, že můžem utratit jen 1500 kč. Školku už mám odečtenou a myslím si, že by se to dalo ušetřit. Na dcerce šetřit nebudu myslím v jidle, ale na sobě a manzelovi ano.
Prosím není tu některá mamča, která je na tom podobně. Klidně pište i anonymně. Případně rady, budu za ně moc ráda. :kytka:

Snad to je jen dočasné a manzel si sežene práci, jsem z toho neštastná, ale nejak to musime zvladnout :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
25.1.12 11:20

zvládnete to, neboj :hug: :hug: padne to jen na jídlo, na to se připrav… není třeba mít hlad, bramborami, těstovinami se naperete dost :mrgreen: jde to věř mi a nenervuj se, ber to jako výzvu, kterou budeš jednou vyprávět na silvestra pro zasmání, jak jste si půlili paštiku :-) Bude dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.1.12 11:21

A nebylo by lepší kdybys malou ze školky odhlásila, když jste oba dva doma a měli jste tak nějakou kačku navíc? 1500 je pro tři lidi na měsíc fakt hodně málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.1.12 11:23

Taky bych asi dala malou ze školky pryč,ale i na to jídlo pro Vás tři to je hooodně málo.Nevím snad vám to nějak půjde,ale při dnešních cenách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 11:24

Bude to dobré,neboj :hug: jak již bylo zmíněno,padne to ze 100% na jídlo…popř snad maminky a babičky vás nenechají zemřít hlady :)

• Citovat
  • Upravit
2895
25.1.12 11:24
Kallkapa píše:
A nebylo by lepší kdybys malou ze školky odhlásila, když jste oba dva doma a měli jste tak nějakou kačku navíc? 1500 je pro tři lidi na měsíc fakt hodně málo :?

Taky mě to příjde dost málo. Já bych to asi nezvládla. Navíc je to na prd, že bys musela kupovat nekvalitní výrobky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.1.12 11:25

bude to tezke…ale je to jen docasne,zase bude lepe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 11:25

Ahoj tu částku si rozpočítej na dny a nesmíš překročit limit. Ze začátku je to opravdu těžký, ale dá se to, budeš mít tak cca 50,– na den. Napiš si přesně co budeš ten týden vařit, aby ti vyšli peníze. Budeš muset kupovat levné potraviny. Pokud si dobře stanovíš jídelníček tak můžeš i něco málo ušetřit. Já měla jednou 30,– korun na den byla jsem sama /těhu/ s manželem a zvládlo se to a opravu jsem něco i ušetřila. Důležité je opravdu ropzpočítat. Přeji, aby bylo brzo lépe. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 11:27

nakrmit 3 lidi za 1500 bych nezvladla,prece jenom je potreba i koupit treba mydlo,toaletni papir,podle me se to neda :think:

• Citovat
  • Upravit
838
25.1.12 11:27

Je to moc málo ale na jídle se dá ušetřit,je spousta levných jídel,člověk si nesmí vymýšlet a sníst všechno. Brambory ,těstoviny to zvládnete bude líp! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
25.1.12 11:29

Ahoj,no,nevim,nevim,ja bych asi nevysla.To mas vlastne 5o Kc na den.Pokud bys nevarila a jen kupovala pecivo a syr nebo sunku,tak mozna jo.Situaci Ti nezavidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.1.12 11:29

zvladnes to, musis , nic jineho ti nezbude. malou bych ze skolky odhlasila, kazda koruna se hodi a zasla bych na socialku, jestli nebude narok na nejakou davku. manzel nebude mit podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
25.1.12 11:30
Anonymní píše:
Prosím jen o zkušené rady. Já jsem na neschopence (Jsem v 7 mesici těhotenství), dcera chodí do školky a manžel ted přišel o práci. Při počítani vydajů jsem zjistila, že můžem utratit jen 1500 kč. Školku už mám odečtenou a myslím si, že by se to dalo ušetřit. Na dcerce šetřit nebudu myslím v jidle, ale na sobě a manzelovi ano.
Prosím není tu některá mamča, která je na tom podobně. Klidně pište i anonymně. Případně rady, budu za ně moc ráda. :kytka:Snad to je jen dočasné a manzel si sežene práci, jsem z toho neštastná, ale nejak to musime zvladnout :roll:

Těch 1500 Kč ti zbylo na jídlo nebo je to částka, co ti zbyla po odečtení všech poplatků a jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
25.1.12 11:30

1500,– na tři lidi? Tak to u nás vůbec,s přítelem prožerem,zdůrazňuji jen prožerem skoro 10 000 za měsíc.Takže já bych to teda nezvládla.Klobouk dolů těm,co to zvládají,nebo spíš musí zvládnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
25.1.12 11:32

Já bych ze školky neodhlašovala, to už se tam taky pak malá nemusí znovu vůbec dostat, když pak už bude na světě mladší sourozenec. Manžel si musí rychle něco najít, i třeba jen brigádu dočasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat