Levnější prášek. Pere? Voní?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19200
26.1.12 14:12
Gina108 píše:
PetaP píše:
Peru v Lanze a dobrý, ariel nesnáším.. mám ten na skvrny a ještě mi nevypral jedinou skvrnu.. na skvrny jedině Denkt z DM..
Myslíš ten odstraňovač skvrn ve spreji? Mám oba a mám pocit, že funguje víc Ariel než ten z DM (takový modrý sprej) :nevim: To abych udělala nějaký test, když se mi to tak sešlo, co? :mrgreen:

ten modrý sprej používám na čalounění, na oblečení používám žlučové mýdlo denk a fakt všechno, borůvky,jahody.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
26.1.12 14:19

Peru ve Formilu z Lidlu a vypral vždycky dobře :-) a myslím, že cena je bezkonkurenční, teď je v akci 8,5kg za 299kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.1.12 14:25

Já peru v Bunuxu a jsem spokojená.Nějak extra nevoní(jakože není navoněný),ale to mi vyhovuje.Nemám ráda když kolem mě někdo projde a má navoněný prádlo.
Ariel mi přijde hrozně navoněný.Formil pere taky dobře,ale ten je úplně bez vůně.A na mimčo jsem si teď koupila Batole a ten mi hrozně voní,chodím očuchávat prádlo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.1.12 16:22
Gina108 píše:
Angua píše:
Aha :lol: No zní to zajímavě… Našla jsem akorát „recept“ na šampon, ale princip by mohl být podobný :think: http://www.zeny.cz/…ice-lekarske
To je dobrý :potlesk: , jestli si v létě vzpomenu, tak vyzkouším. Jenom jesli ta mydlice nebude náhodou chráněná :think: Pamatuju si, že rostla hodně u řek, když jsme jeli vodu, tak jsem na ni furt čučela.

Kdesi, jak jsem to pročítala, tak psali, že není. A že právě vodák nemusí zoufat, když utopí mýdlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.1.12 16:23
kacudka píše:
Já peru v Bunuxu a jsem spokojená.Nějak extra nevoní(jakože není navoněný),ale to mi vyhovuje.Nemám ráda když kolem mě někdo projde a má navoněný prádlo.
Ariel mi přijde hrozně navoněný.Formil pere taky dobře,ale ten je úplně bez vůně.A na mimčo jsem si teď koupila Batole a ten mi hrozně voní,chodím očuchávat prádlo. :mrgreen:

Batole mám taky spojené s vůní miminka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.1.12 16:34

Holky, zkoušela jste některá ten Denk mit, co vyhrál dtest? Momentálně mám Formil a střídám ho s Persil tabletami. Prádlo z Formilu mi tak nezáří jako z Persilu. Co se týká vůně, tak Formil nevoní, Persil ano, ale mně je to stejně jedno, sušička to „vyfouká“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.1.12 16:35

Normálně používám třeba woolite, ale dřív taky jen persil a ariel než jsem zjistila že gel tesco 3 litry za 80Kč pere stejně. No když mám něco víc špinavého přidávám ještě vanisch, mužovi montérky atd.

Spíš mne zajímá čím vyprat skvrnu na bílé bundě, je od auta, otřela jsem se při vystupování a nebylo zrovna nejčistší.
Zkusila jsem persil, ariel, odstraňovač skvrn, vanisch a pořád to tam je, sice lepší, ale já to furt vidím. Savo nechci zkoušet páč ta bunda byla celkem draha a mám obavy že se savem by to dobře nedopadlo, dík za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.1.12 16:39
papavlinka33 píše:
Normálně používám třeba woolite, ale dřív taky jen persil a ariel než jsem zjistila že gel tesco 3 litry za 80Kč pere stejně. No když mám něco víc špinavého přidávám ještě vanisch, mužovi montérky atd.Spíš mne zajímá čím vyprat skvrnu na bílé bundě, je od auta, otřela jsem se při vystupování a nebylo zrovna nejčistší.
Zkusila jsem persil, ariel, odstraňovač skvrn, vanisch a pořád to tam je, sice lepší, ale já to furt vidím. Savo nechci zkoušet páč ta bunda byla celkem draha a mám obavy že se savem by to dobře nedopadlo, dík za rady.

Na bílé bych se Sava nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.1.12 16:43

Jj já jsem o tom savu přemýšlela, ale nevím co to udělá s výplní v té bundě. Je to nějakej termo materiál, jakési vlákno. Kámoška právě použila savo na mikinu bílou nedopadlo to dobře, dala tam trošku a stejně ji má zničenou, rozjeli se švy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
26.1.12 16:49
tatumi píše:
Holky, zkoušela jste některá ten Denk mit, co vyhrál dtest? Momentálně mám Formil a střídám ho s Persil tabletami. Prádlo z Formilu mi tak nezáří jako z Persilu. Co se týká vůně, tak Formil nevoní, Persil ano, ale mně je to stejně jedno, sušička to „vyfouká“.

Já ho kupuju, pere dobře. Když se přidá DM sůl na skvrny, tak ještě líp :mrgreen:

papavlinka33 píše:
Normálně používám třeba woolite, ale dřív taky jen persil a ariel než jsem zjistila že gel tesco 3 litry za 80Kč pere stejně. No když mám něco víc špinavého přidávám ještě vanisch, mužovi montérky atd.Spíš mne zajímá čím vyprat skvrnu na bílé bundě, je od auta, otřela jsem se při vystupování a nebylo zrovna nejčistší.
Zkusila jsem persil, ariel, odstraňovač skvrn, vanisch a pořád to tam je, sice lepší, ale já to furt vidím. Savo nechci zkoušet páč ta bunda byla celkem draha a mám obavy že se savem by to dobře nedopadlo, dík za rady.

DM sůl na skvrny :lol: Bundu namočit, skvrnu posypat, nechat přes noc. Pak můžeš sůl spláchnout a podívat se, jestli to zabralo. Když náhodou úplně ne, tak ještě dodělat žlučovým mýdlem a třeba kartáčkem. Pak to můžeš ještě hodit normálně do pračky… Takto jsem vyprala úplně všecko - plesnivé fleky, kolomaz, borůvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.1.12 16:51

Angua- děkuji vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.1.12 16:51

Tak já peru malému a sobě v tekutém Dreftu baby a senzitiv. Manželovi montérky a ručníky z dílny, prostě víc špinavé věci v Palmexu, ten je dobrej. Na skvrny mi nejvíc zabere Ariel ve spreji. Tekuté žlučové mýdlo z DM už toho tolik neodstraní co dřív :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.1.12 16:58

Dreft používám na barevné, pěkně voní, ale skvrny nevypere. Ariel Prof. ve spreji je dobrý, lepší než šplíchadlo na skvrny z DM. Žlučák jsme měla taky z DMka, tekutý a nebyl špatný, Arielu se ale nevyrovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.1.12 17:01

Ariel odstraňovač skvrn jsem zkusila a nepomohlo to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
26.1.12 17:10
papavlinka33 píše:
Ariel odstraňovač skvrn jsem zkusila a nepomohlo to. :,(

Ta sůl na skvrny a postup, jak radila Angua by mohla zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat