Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jednou jsem na prohlidce zacala strasne krvacet jen, co se lekar dotkl cipku a chtel vzit ster. Udelal mi komplex vysetreni i testy na chlamidye. Ty jsem mela do pul hodiny negativni. Po peti dnech mi volal, ze mam rozsahly zanet a vsude rozlezle strevni bakterie
pak nabral i moc a byly uz i v ledvinach. No uzila jsem si svoje, dva dny kapacky v nemocnici, potom pres mesic antb doma, i manzel. Pak se rozjely mykozy. Je to beh na dlouhou trat. Ale ted jsem uz snad v cajku. Kdybych nezacala na gynde krvacet tak se na to asi prijde mnohem pozdeji.
Nechci strasit, jen popisuju zkusenost
![]()
Ahoj, byla jsem na kontrole u doktorky. A hned pohledem na čípek mi řekla že se jí to nelíbí, čípek krvácí a pošle mě na biopsii. Nabrala mi cytologii, a že až jí dorazí výsledek, napíše mi žádanku na COP. Prý to může být zánět, ale chce si být jistá.
Docela mě to vyděsilo. Moje doktorka normálně moc neřeší, na všechno mi řekne že se to může stát a je to normální.
Jinak zánět by celkem seděl, měla jsem po antibiotikach loni táhlou mykozu. A jsem očkovaná silgardem, tak snad šance na HPV je menší. Ale fakt mám strach. Měla jsem teď trochu krvácení mimo MS, ale na to mi doktorka zas řekla že se to může stát, pokud to není úplně uprostřed cyklu.
Já vím že tu nikdo nemá křišťálovou kouli a nezbyde mi než čekat na výsledky. Ale měl někdo „od pohledu špatnej“ čípek a nebylo to nic vážnýho?