Výkyvy hormonů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.2.22 17:41

Výkyvy hormonů

Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti a radu. S přítelem se necelý rok snažíme o miminko a nedaří se. Po vysazení antikoncepce mám velké problémy s pravidelností ms. Zpoždění mám minimálně 8 dní, někdy 13 a teď naposledy 20 dní zpoždění. Vůbec nevím kdy mám ovulaci nebo kdy se vlastně nejvíce snažit. Nevíte jak nejlépe srovnat tyhle výkyvy nebo se to srovná samo? Někde jsem četla že by mohl pomoci gynex. Na nějaké vyšetření skrz reprodukci se nám zatím nechce.. Přijde mi, že je na to ještě čas, ale chtěla bych něco na to srovnání hormonů, abychom věděli, kdy se vlastně snažit. Pomůže vůbec něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
12.2.22 18:08

Ahoj, po vysazeni antikoncepce jsem to měla taky rozházené, tak jsem dle doporučení na netu pila kontryhelový čaj a cyklus se překvapivě rychle srovnal :)
Taky jsem nevěděla, kdy mám ovulaci tak jsem si pořídila ovulační testy, abych věděla jestli vůbec ovuluji. Otěhotněla jsem až po 10 měsících, to už jsem měla pravidelný cyklus a pár cyklů už jsme to zkoušeli.. držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.2.22 18:57

@Amber03 zkusím a doufám že to pomůže.. Ono už není nejhorší to, že to mám tak rozházené, ale to, že pořád čekáš a doufáš, že když počkáš cca 15 dní zpoždění, tak se asi konečně povedlo a potom o pár dní později zjistíš že vlastně nic.. Teď tyto poslední 3 měsíce jsem si po 10ti dnech dělala vždycky test, ale teď už si ho raději nedělám. Bojím se dalšího zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.2.22 09:10

Nebo to konzultuj s doktorem, ale nevím co jiného než antikoncepce se dává na srovnání cyklu..
jinak mně ten čaj opravdu překvapivě pomohl, nevěřila jsem 😄 tak snad pomuze i tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí