Náměsíčnost, noční můry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
26.1.15 05:07

Náměsíčnost, noční múry????

Ahoj maminky :) vim, ze je tu toto tema, ale treba budete mit drivejsi zkusenost ;) Syn 7 let se uz tyden budi ze spanku…projde za nami cely zpoceny, tresavku ma a vykulene oci 8o nevi co se mu zda, proc prisel…horecku nema. Rano si nic nepomatuje :think: prijde mi to uz dlouho, aby takhle blaznil… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
26.1.15 08:44

Ahoj, malé od nočních můr pomohl lapač snů - ručně dělaný☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.1.15 09:10

@cmudlik no na byla namesicna jeste dlouho a nocni mury mivam obcas porad. Tak proc dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
26.1.15 09:16

A nema nejaký problém ve škole? s kamarády? Pokud to bude pretrvavat, běžte na spankovou kliniku.Ale dětská parasomnie je poměrně častá, muže trvat i několik let a mizí az v pubertě. Casto se sny zhoršují práve v období nějakého stresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.1.15 09:40

Měli ve škole před týdnem bacil, bylo jich jen 6 ze 13 děti ve třídě. Čtvrtek patek mel horečku 39,8 tak jsem ho pres víkend vykuriroval.Ale od te horečky právě večer blouzní, ve škole mi říká, ze je vše OK. Také jsem si říkala, aby mu tam někdo něco nedělal. Je prvnak…tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
26.1.15 09:58

@cmudlik ty horečky urcite muzou souviset, ja jsem jako malá mela vyloženě halucinace pri nemoci. a co treba blížící se vysvědčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.1.15 10:04

On mel jen 2 horečky a od te doby blouzní, když půjdu s nim k doktorce, co ta mi asi řekne? není ve stresu atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
26.1.15 10:10

@cmudlik ja bych s doktorkou pockala, muže to byt i opakující se sen atd.,doktorka s tím stejně nic neudělá. pokud se to nespravi treba i za několik tydnu, pak uz je na místě dr. a spánková klinika, neurologie atd. Manzel takhle v dětství i dospělosti prosel vším, nezjistili mu nic, bohužel noční děsy ma doted.Ale to je výjimka, i kdyby se prokázala parasomnie, je to primárně dětská porucha, která s věkem mizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.1.15 10:17

Snad to nebude nic víc..toho se delším nejvíc. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie