Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
máte tu některá sporťák Britax B Motion 4 plus? (s polohováním nožiček?) Sháním nánožník k tomuto kočárku a četla jsem, že na tento typ Britaxu se nedělají. I přesto jsme jeli do kamenné prodejny, kde nám řekli, že Britax má univerzální nánožník a prodali nám klasický černý na Britax B Motion a Agile. Jenže nesedí, po stranách má fuky a je absolutně nevyhovující, co se týče funkčnosti. Jedem ho vrátit a nejspíš vyměníme za nějaký univerzální. Jak to řešíte vy?
Absolutně nechápu, že na takový kvalitní kočárek se ještě nevyrábí blbý nánožník. Jo, prej bude k dostání v lednu. A do té doby bude bez? Jsem fakt vytočená ![]()
@Terez001 podívej se na facebooku do skupiny Britaxačky, hodně tam pořizují nánožníky od Pinkie a myslím že sedí i na tento typ kočáru. Najdeš tam i spoustu fotek jak to sedí atd.
@Tynkycat2 Díky moc, nad Pinkie jsem taky uvažovala, mám podložku a tašku, ale chtěla jsem origo nánožník, ty pinkie se mi zdají takové divné, krabatí se (viděla jsem naživo) a ten Britax je takový pevný, bytelný.
@Terez001 třeba tam narazíš i na jiné značky, já tam spíš jen tak pokukuji, kočár budeme kupovat až po novém roce a nejdřív jde na řadu korba, takže pro mne je informace, že nánožník na plusko bude celkem užitečná, budu moci na příští podzim pořídit ![]()
@Terez001 píše:
Ahoj maminky,
máte tu některá sporťák Britax B Motion 4 plus? (s polohováním nožiček?) Sháním nánožník k tomuto kočárku a četla jsem, že na tento typ Britaxu se nedělají. I přesto jsme jeli do kamenné prodejny, kde nám řekli, že Britax má univerzální nánožník a prodali nám klasický černý na Britax B Motion a Agile. Jenže nesedí, po stranách má fuky a je absolutně nevyhovující, co se týče funkčnosti. Jedem ho vrátit a nejspíš vyměníme za nějaký univerzální. Jak to řešíte vy?
Absolutně nechápu, že na takový kvalitní kočárek se ještě nevyrábí blbý nánožník. Jo, prej bude k dostání v lednu. A do té doby bude bez? Jsem fakt vytočená
Ahoj, vracím se k výše uvedenému příspěvku/dotazu. Podařilo se ti sehnat nánožník a jak je to tedy s originálem od Britaxu? Mám také B-Motion 4 plus a zatím mi v Babiez řekli, že originál nánožník Britax sice momentálně nemají, ale opravdu je s ním problém kvůli uchycení, resp. polohování nožiček…
Existují 2 typy, nevím však, zda jsou oba nevyhovující?
Chtěla jsem originál, ty univerzální se mi nelíbí a hlavně se mi také zdají takové tenké a „zmuchlané“.
Poradí někdo?
Ahoj, pokud můžu poradit, origo Britax nekupuj. Já tohle sice řešila minulou zimu, taky jsem ho koupila a katastrofa. Nánožník byl tak do půlky noh dítěte, takže funkčnost nula, profukoval, byl opravdu hrozný. Jela jsem ho další den vrátit. Máme tento Pinkie a je vynikající ![]()
Na FB ve skupině Britaxačky všechny amminky na něj nadávají a varují, at ho nikdo nekupuje. Nevím, co tím výrobce myslel, že vyrobil takový šílený nánožník ![]()
Ještě dodám, že nevím, jestli nemají nějaké nové, chce to se zeptat, možná už v tom lednu ho začali prodávat na to plusko.
@Terez001 píše:
@-kristian-Ahoj, pokud můžu poradit, origo Britax nekupuj. Já tohle sice řešila minulou zimu, taky jsem ho koupila a katastrofa. Nánožník byl tak do půlky noh dítěte, takže funkčnost nula, profukoval, byl opravdu hrozný. Jela jsem ho další den vrátit. Máme tento Pinkie a je vynikající
Na FB ve skupině Britaxačky všechny amminky na něj nadávají a varují, at ho nikdo nekupuje. Nevím, co tím výrobce myslel, že vyrobil takový šílený nánožník
Ahoj, moc děkuji za info a varování. ![]()
Měla jsem v plánu koupit tento https://m.detskezbozi.com/…se-zipy.html
Pak dělají ještě tenhle, ale ten se mi nějak nelíbí a ani nepozdává… Takže ten jsem vyřadila. https://m.detskezbozi.com/…-motion.html
Který z nich jsi zkoušela/měla ty?
Jinak ten, co jsi pořídila, vypadá moc hezky, takže děkuji za tip, určitě se po něm podívám!
![]()
Myslím, že jsem měla ten druhý, ze zipy nebyl. Ale na to plusko byl prostě krátký. Chce to vyzkoušet někde v prodejně raději než objednávat naslepo ![]()
@Terez001 píše:@Terez001
@-kristian-Myslím, že jsem měla ten druhý, ze zipy nebyl. Ale na to plusko byl prostě krátký. Chce to vyzkoušet někde v prodejně raději než objednávat naslepo
@Terez001 píše:
@-kristian-Myslím, že jsem měla ten druhý, ze zipy nebyl. Ale na to plusko byl prostě krátký. Chce to vyzkoušet někde v prodejně raději než objednávat naslepo
Aha, takže je možné, že ten druhý je novější a možná by mohl sedět… Moc Díky za odpověď, pokusím se ho někde vyzkoušet, určitě nebudu kupovat naslepo.
Moc děkuji, že sis udělala čas na odpovědi a rady! ![]()