Sporťák úplně do lehu?

108
3.10.16 00:13

Sporťák úplně do lehu?

Shanim sporťák, který jde dat úplně do lehu (oficiálně je jich spousta, ale ve skutečnosti tam alespoň malý úhel bývá), s co nejdelší zádovou opěrkou a se síťkou u spodu stříšky (aby se mohlo mimco dívat ven, když bude v kočárku ležet na břiše). Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
3.10.16 00:39

Myslis, ze by i malinky uhel vadil? jak je mimco stare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
3.10.16 02:51

Kombinace s vlozenou taskou… my meli takko colecttion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
3.10.16 05:11

Mam Junama Impulse (asi ale jde jen koupit jako dvojkombinace) a sportak je v naprostym lehu… ja jsem s nim spokojena, ale teda sitka tam odspod neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.10.16 05:53

@Ella007 Dlouhý sed i síťku má Baby Jogger City Mini (úžasně ovladatelný, lehký, skladný), ale teda leh není dokonale rovný - na druhou stranu, mému dítěti to nikdy nevadilo, a teda nevím, komu jo. Jen teda bys asi na vození na břiše musela přikoupit kšíry, pásy na tento způsob jízdy nejsou dělané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
3.10.16 06:47

@Ella007 gb hardy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
3.10.16 07:33

My měli baby design lupo comfort. Myslím, ze úplně do lehu nesel, byl tam ale opravdu minimální sklon. Sitka tam byla a dokonce jsem vždycky maleho otočila na bříško a odklopila celou střechu, aby viděl ven. Jednu dobu nechtěl vozit jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
3.10.16 07:59

Valco snap, mám tam půlroční a má přesně co chceš. Leh je stoprocentní. Síťka, je lehoučký a snadno skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.10.16 08:00

Úplně do roviny jde Britax a má i síťku.

• Citovat
  • Upravit
2155
3.10.16 08:15

Gesslein. A čekala bych ot i u jiných kočárů co majú vložnou tašku. U Gessleinu jde ta síťka dát i úplně pryč. Jinák mám jako „golfky“ i Valco, který zmiňovala @2lochneska a teda do stoprocentního lehu nejde, je tam mírny zlom na záda i na nohy a stříška není u hlavy ale nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.10.16 09:00

Mam Britax B-Motion plus a jde do uplneho lehu. Ma i sitku a dobře se do nej dítě pouta. Je dobře ovladatelny a ma i polohovatelné nohy, takže pak mas hodně dlouhý prostor na ležení. Boudicku ma taky velkou, takže slouží jako sluneční clona. Snadno se skládá a dobře se vejde do auta. Ale jestli potřebuješ jezdit v terénu, tak ho úplně nedoporučuji. Já ho mám jako kočárek do města. Po chodníku se s nim jezdí pohodlně, ale po trávě už je to horší. Odpružený moc není. Ale tchyně si ho chválí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.10.16 09:05

@PafcaP nevim, jak novy britax, ale stary nejde uplne do lehu. Ma 10°. Ale nevadi to.
Aza me teren v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.10.16 09:07

Gt3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.10.16 09:13

Mně se zda úplně rovny, ale jestli je tam nějaký mírný úhel, to nevím. Vozila jsem tam syna asi od šesti měsíců. Ale spíš mám problém se sezenim. Nejde mi totiž zvednout tak, aby mel opěrku do úplného sedu. Spis je to pololeh, ale možná to s tím kočárkem tak neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.10.16 09:37

GT3 taky není 100% rovný. Na břicho bych tam dítě asi nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí