Nánožník na Jané Slalom Reverse

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7090
14.10.12 08:59

nánožník na jané slalom reverse

Ahoj, poprosila bych radu od majitelek reverse. Nikde na internetu jsem nenašla podrobnou fotku, jak nánožník vypadá. Mám reverse 2010.Potřebovala bych vědět, jestli ten nánožník je tvarem jako spacák nebo je to jen vrchní vrstva. Nemám s tím vůbec zkušenost. Nemohla by jste mi ho některá vyfotit, jak vypadá? Na netu jsou jen fotky nánožníku přímo na kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
14.10.12 09:04

Není to spacák, je to jakoby horní vrstva, ta spodní vrstva je jen jakoby návlek na nožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
14.10.12 09:12

Tak toho jsem se obávala, protože jsem viděla dva druhy nánožníků. Jeden je jen seshora a druhý co jsem viděla, tak jsou právě jako spacáky a ta strana co je na sedáku má průřezy na pásy a to mi přijde super, že to drží fusak a fakt to zahřeje. Tak budu muset asi koupit od jiné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 09:13

Nechávala jsem si šít podle originálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 09:14

Ten seshora je jen do autosedačky a korby, je krátký, snad 80cm. Já jsem měla fusak kaiser a přes to ten nánořník a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.10.12 09:19

@fifinka609 tak to vyřešíš normálním fusakem, každej fusak má možnost dírů na pásy apak to vypadá, jak ty popisuješ a nánožník přes to hodíš jen aby to nečumělo. to co ty popisuješ jsem myslím viděla jen třeba u x landera, a by horn´í vrstva fusaku vypadala jako nánožník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
14.10.12 09:26

@k.a.c.k.a.1 ono to tam není moc vidět-takže má i spodní vrstvu? A je na zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.10.12 09:31

@fifinka609 pleteš pojem nánožník a fusak. @k.a.c.k.a.1 ti popsala normální zi, ní fusak, t yses ptrala na nánožník. fusak je něco jako spacák s dírama na popruhy a nánožník je jen jakoby deka, KETRÁ SE HODÍ DÍTĚTI PŘES NOHY A PŘIPNE KE KOČÁRKU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
14.10.12 09:48

Já mám fusak lodger bunker a ten má dvě vrstvy.Je sice hodně teplý, ale na nohy je tam jen jedna vrstva a viděla jsem teď právě něco mezi nánožníkem a fusakem. Šusťákové, celkem tenké, ale uzavíratelné na zip a protože se v tom nevyznám, tak jsem doufala, že takto vypadají nánožníky standartně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 09:49

@fifinka609 je i zespod jakoby kapsa a má zipy, ale určit to není na zimu, to žádný nánožník. Musíš mít fusak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 09:51

Ty myslíš asi toto? Ale to jené originál nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
14.10.12 09:55

@k.a.c.k.a.1 jj něco takového jsem myslela, aby v tom dobře držel fusak a neprofukovalo tam zespoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 10:01

No podle mě je to právě blbost, protože ti dítě bude pořád klouzat, musela by jsi pásak přes ten fusakonánožník a ještě bunker. Dala bych ten bunker, ale do otvorů na pásy, protože jinak fakt děti klouzají a na to šusťákový nánožník. Jakýkoli, ony mají podle mě skoro všechny zespod takovou kapsičku, né až do pasu, ale tak aby to bylo s opěrkou noh, a opravdu tam nefučelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
14.10.12 10:13

Já právě myslela, že bych ty pásy protáhla jak nánožníkem tak fusakem, aby tam dobře držel, ale teď mi secvaklo, že reverse má hrozně málo místa pod tím madlem a sotv a se tam vejde dítě s fusakem, natož ještě v uzavřeným nánožníku, který by musel jít taky pod madlem.No nic, asi radši zajedu do nějaké prodejny a vyzkouším možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.12 10:23

No právě, bylo by tam jak sardinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie