Nánožník na PP GT3

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1566
16.11.13 09:56

Nánožník na PP GT3

Ahoj maminky co vlastníte kočárek Peg Perego GT3,
chtela jsem se zeptat na nánozník jestli ho správně nandavam, mam model 2013 konkrétně barvu denim a nanožník se nandava na cvoky. Nejprv se pripne pod nozickami a pak je cvok po strane a na kraji boudy, ale proste mi nejdou zspnout oba, pokud zapnu na strane uz ho nevytahnu abych zapla i na boude…tak nevim jestli je to takhle debilně sity nebo jestli delam neco spatne a i tak ten nanozník nezakryje vse a jsou mista kudy tam fuci…mate to taky tak?? Nebo poradíte??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65298
16.11.13 10:03

Když malý seděl dala jsem na boudu když ležel zapla jsem na cvoky které byly na straně. Ale vždy tam byl kousek místa jako by po straně kde byla jako by díra. Ze začátku mě to vadilo ale když měl malý fusak bylo to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
16.11.13 10:05

Já ti kdyžtak najdu foto až budu na pc nebo najdi diskusi o peregu tam jsou ve fotogalerii fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.11.13 10:23

Ja si vzdy boudu posunu vic k madlu a jde to :) zkus si s tim vic pohrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.13 11:47

Ahoj, já nánožník taky připínala k boudě a vždycky jsem nadávala, že to špatně sedí, ale pak jsem si všimla ještě jednoho cvoku pod boudou a tam to sedí. Mezery jsem řešila buď dekou nebo fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.11.13 16:24

Ten cvocek ma byt ale pripnuty ke kocarku. Jestli mate papiry od kocarku tak to tam je vse nafocene jak se co zapina, co k cemu patri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
16.11.13 16:27

Já to zapínám na oba dva ty cvočky…když malá sedí tak na ty vnitřní a když leží tak na ty venkovní. Protože když leží tak se mi ty vnitřní občas rozepnuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.11.13 20:22

Holky děkuji za odpovědi, takze nic spatne nedelam, proste ty mezery tam maji být…no uvidim, pokud mi to bude vadit tak asi necham usit novy větsi nanozník, ma byt tuha zima a my jsme hodně venku…tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
17.11.13 14:38

@eedi kdyžtak mám nánožník ušitý :D ale je černý a bílou…
nepotřebuju ho už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
17.11.13 21:09

@Petra Z to jses moc hodna, ale ten by se mi vubec nehodil, skodaaa… a muzu se zeptat kdo ti ho sil a jestli vyresil ty mezery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65298
17.11.13 21:33

@eedi zítra ti dam foto a nápisu která paní na mimibazaru mi to šila
Kdyžtak se raději připomenou zprávou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...