Výběr ideálního sporťáku

95
4.11.13 13:38

Výběr ideálního sporťáku

Holky potřebovala bych poradit ohledně výběru sporťáku. Mám tedka trojkombinaci Dorjan Danny Sport Prestige, ale u sportovní korby mě vadí její mohutná kontrukce a při skládání do auto se musí rozdělit na dvě části a tím pádem zabírá moc místa v autě. Plánovala jsem taky koupi golfáče, ale na zimu nevím nevím jak bych s ním uspěla na sněhu, tak proto sháním sporťák. Chtěla bych, aby při skládání byla jen jedna část a přední otočná nafukovací kola. Poradily by jste mě nějaký odzkoušený a dobrý? Děkujííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
4.11.13 13:41

Zalezi na rozpoctu a na dalsich vecech. Z odzkousenych xlander xa (nove kolekce uz ale tusim nemaji nafukovaci kola), quinny speedi (je to trojkolka, coz nevim jestli chces, ale jinak vlastnosti bozi), babyjogger city elite, easywalker :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8674
4.11.13 13:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.11.13 13:53

Mam X-Lander X3, tedy na teren..je skladnej a snese jakejkoliv teren, dle recenzi a zkusenosti tady z emimina nema problem se snehem - za me zatim spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
4.11.13 14:14

@kaczuska mám teď na 3 dítě asi 10tý sporťák. Z těch co jsem měla ho zatím považuji za jednoznačně nejlepší, Peg Perego Book completo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2046
4.11.13 14:21

Já jsem si pořídila golfky do terénu, o skladnosti nemluvě.. Je to TFK Buggster S AIR! - s nafukovacíma kolama. Koupili jsme teda starší za 5000, jinak je dost drahý, ale nelituju. Sníh ve městě jsme zvládli hravě
Ale na větší terén mám normální sporťák, TFK Joggster Twist. Moc velká spokojenost, předtím jsem měla polský krám ála Dorjan a jsem ráda, že je pryč. Ale ten i když je skladný v jednom kuse, jako golfky to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.11.13 14:28

Musí to být čtyřkolka? Mám Teutonia Spirit a je super. Přední kolo otočné, při skládání se na dvě části nerozděluje, do auta se mi vejde taky dobře a v terénu nemá problém. Jen při jízdě napříč ve svahu, když není kolečko zaaretované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.11.13 09:39

@kaczuska pokud trváš na 4 kolech, líbí se mi easywalker qtro. nafukovací otočná kola, do lehu, dobře skladný.

pokud bys netrvala na 4kolkce, mohu doporučit z soobní zkušenosti BabyJOgger. Veliké boudy, velká nosnost, uvezou děti až do 5 let :), skládají se jednou rukou prostě jen jeden pohyb. vyriant je několik, BJ SUmmit X3 s obřími nafukovacími koly, ruční brzdou, nemá polohování rukojeti, ale obecně ho užívají maminky od 160cm do 180cm a libují si. nemá pollohovací nohy, jen opěrku, a el ta je prostorná a pohodlná. váhově 11kg.
CIty Elite, gelová kola (jako nafukovací ale nepíchneš), váhově 12,6kg, bez ruční brzdy ale má polohovací rukojeť, nohy.
City mini GT - malá gelová kola, 10kg, nepolohovací nohy, polohovací rukojeť. mezi golfkama a sporťákem.

Xlandera bych nedoporučovala právě kvůli skládání. sice se skládá naráz, ale ta velikost po složení.. uff. leda tak ty staré verze, ale to už jsou dědečkové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí