Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám kočarek casualplay s4 a chtěla bych vědet zda na sportovní verzi pasuje stříška z kočarku casualplay reverse, máme jí dost vyšisovanou a nová nejde sehnat tak bych potřebovala vědět zda je to stejný nebo ne, děkuji.
@rybička8 novou někdo ušije na mimibazaru vím že to maminky kupují
Já tu stříšku shanim dlouho a nikde neni k sehnání pravě, ale děkuji za typ. ![]()
Nemohu to na mimibazaru najít, kde to tam je, prosím, děkuji.
Dobrý den prosím o radu.Moc bych chtěla sporták casualplay s4 titanum reverse. už jsem s paní téměř domluvená, sporták je prý v pořádku a chce paní za něj 5000 kc.je to podle vás moc? a další věc, mám pětiměsíční dítě a má skroo 10 kilo takže žádný střízlík a na netu jsem se v recenzích dočetla, že na casual reverse a titanum každý nadává, že je sporták prostě malý a uzký a děcko se tam brzy nevejde, hlavně v zimě s fusakem.to znamená tedy že s4 je širší? nebo jak to je? prosím o odpovědi, chtěla jsem sporták na dýl a ne pár měsíců děkuji.
My mame klasickou S4 a sportak je opravdu mensi. Jsem s nim teda strasne spokojena a nemenila bych. Rekla bych, ze je tak do dvou let. Uzky se mi ani nezda. Pak uz jsme poridili golfky…
To znamená tedy, že s4,reverse i titanum jsou stejně velké? vsechny tři typy? nebo titanum ještě menší? nevíte? jde mi hlavně o ten titanum, moc bych ho chtěla. díky.
Titanum je jenom jina barva konstrukce, takze to bude stejne. Reverse bohuzel nevim, ale ten bude mozna uzsi, jelikoz se ta sedacka nasazuje. Bylo by lepsi si dojit a omrknout v krame. U klasickeho se totiz daji zvednout nozicky ale u reverse nevim, treba se nekdo ozve kdo ho ma…
Ahoj, já mám S6, což se liší jen v počtu koleček a moje 15 kg dcera se v něm v pohodě vyspí. Lehne si na bok, stočí do klubíčka svých 100 cm a spí. Rozhodně není úzký. Když jsem ho srovnávala s Teutoií spirit, byl o 7 cm širší…
Tak prosím kdo má titanum napište jestli je sporták malý a uzký nebo ne, at vím…mám velké dítě tak bych nerada koupila zajíce v pytli…
a je podle vás tedy 5 tisíc za titanum po jednom dítěti z bazaru-moc?
Konstrukce je uplne stejna u vsech krome reverse:-) titanum je jenom barva:-) takze za me uzka neni, akorat mi pride trochu kratsi…
Tak jestli jsem to dobře pochopila je casuals4 a titanium, u obou nejde přehodit sporták. pak je casual reverse a reverse titanium, a u těch to jde. takže jsem pochopila, i podle obrázku, že reverse a reverse titanum budou užší. zkrátky ty, kde se přehazuje sporták. na netu jsou prapodivné rozměry, v každém obchodě píší rozměry jinak.je tu prosím někdo, kdo vlastní casualplay s4 reverse titanium, aby vlastnoručně změřil šířku sedátka a napsal mi prosím???děkuji.