Kočárek Casualplay S4

3
3.11.13 19:52

kočarek casualplay s4

Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám kočarek casualplay s4 a chtěla bych vědet zda na sportovní verzi pasuje stříška z kočarku casualplay reverse, máme jí dost vyšisovanou a nová nejde sehnat tak bych potřebovala vědět zda je to stejný nebo ne, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16783
3.11.13 20:05

@rybička8 novou někdo ušije na mimibazaru vím že to maminky kupují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.11.13 20:25

Já tu stříšku shanim dlouho a nikde neni k sehnání pravě, ale děkuji za typ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.13 09:27

Nemohu to na mimibazaru najít, kde to tam je, prosím, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M.Grycova
19.11.13 21:03

Mám dojem, že nick natydom

• Citovat
  • Upravit
9
13.6.14 09:47

Dobrý den prosím o radu.Moc bych chtěla sporták casualplay s4 titanum reverse. už jsem s paní téměř domluvená, sporták je prý v pořádku a chce paní za něj 5000 kc.je to podle vás moc? a další věc, mám pětiměsíční dítě a má skroo 10 kilo takže žádný střízlík a na netu jsem se v recenzích dočetla, že na casual reverse a titanum každý nadává, že je sporták prostě malý a uzký a děcko se tam brzy nevejde, hlavně v zimě s fusakem.to znamená tedy že s4 je širší? nebo jak to je? prosím o odpovědi, chtěla jsem sporták na dýl a ne pár měsíců děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.6.14 10:05

My mame klasickou S4 a sportak je opravdu mensi. Jsem s nim teda strasne spokojena a nemenila bych. Rekla bych, ze je tak do dvou let. Uzky se mi ani nezda. Pak uz jsme poridili golfky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.14 10:08

To znamená tedy, že s4,reverse i titanum jsou stejně velké? vsechny tři typy? nebo titanum ještě menší? nevíte? jde mi hlavně o ten titanum, moc bych ho chtěla. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.6.14 10:14

Titanum je jenom jina barva konstrukce, takze to bude stejne. Reverse bohuzel nevim, ale ten bude mozna uzsi, jelikoz se ta sedacka nasazuje. Bylo by lepsi si dojit a omrknout v krame. U klasickeho se totiz daji zvednout nozicky ale u reverse nevim, treba se nekdo ozve kdo ho ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
13.6.14 10:22

Ahoj, já mám S6, což se liší jen v počtu koleček a moje 15 kg dcera se v něm v pohodě vyspí. Lehne si na bok, stočí do klubíčka svých 100 cm a spí. Rozhodně není úzký. Když jsem ho srovnávala s Teutoií spirit, byl o 7 cm širší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.14 10:22

Tak prosím kdo má titanum napište jestli je sporták malý a uzký nebo ne, at vím…mám velké dítě tak bych nerada koupila zajíce v pytli… :lol: a je podle vás tedy 5 tisíc za titanum po jednom dítěti z bazaru-moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.6.14 10:27

Konstrukce je uplne stejna u vsech krome reverse:-) titanum je jenom barva:-) takze za me uzka neni, akorat mi pride trochu kratsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.6.14 00:08

Tak jestli jsem to dobře pochopila je casuals4 a titanium, u obou nejde přehodit sporták. pak je casual reverse a reverse titanium, a u těch to jde. takže jsem pochopila, i podle obrázku, že reverse a reverse titanum budou užší. zkrátky ty, kde se přehazuje sporták. na netu jsou prapodivné rozměry, v každém obchodě píší rozměry jinak.je tu prosím někdo, kdo vlastní casualplay s4 reverse titanium, aby vlastnoručně změřil šířku sedátka a napsal mi prosím???děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí