Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, koupila jsem nánožník TFK DUO FOORCOVER. Mám kočárek TFK duo combi. Nánožník mi tam nejde pořádně přichytit viz fota. Na jedné straně ho mám výš. A z boku tam táhne. Ještě k tomu byl takovej trojúhelníkovej kus, kterej nevím, na co je. Pomoc od eshopu nula. Žádný návod ani video neexistuje. Nemáte ko někdo? Nevíte, jak na něj?
Ten trojúhelník, není na zip? Jako nástavec? Zip tam je, takže by se měl nechat nastavit ![]()
@Atisia Není, ale je tam suchý zip.
A kam by to mělo přijít pokud je to nástavec? Na tomhle nánožníku jsou tři zipy - uprostřed a dva po stranách na otevření nánožníku.
@Velešínka3 píše:
@Atisia Není, ale je tam suchý zip.A kam by to mělo přijít pokud je to nástavec? Na tomhle nánožníku jsou tři zipy - uprostřed a dva po stranách na otevření nánožníku.
@Atisia píše:a když se rozepnou tak se to neprodlouží?.
Nene, ty fungujou jen na otevření a zavření. To jsou tyhle, na fotce cerveně.
@Atisia píše:
Takhle to vypadá, že je to jenom špatně nasazený.
To je klidně možný, ale po stranách jsou cvoky, na který jsem to přicvakla. Jenže když to dám na ty nižší, tak to hodně odstává a ze stran tam táhne. A když to chci na ty vyšší, tak ten provázek dosáhne jen na cvok na jedné straně, ale na druhé už ne. Tak to mám teď. Tolik to neodstává, ale je to prostě nakřivo… ![]()
Já taky ne Ela na iznik značka ideál. Taky jsem si říkala, že měl být na stranách delší.
Tak s fusakem tak táhnout nebude