Nánožník u Cam Cortiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nánožník u Cam Cortiny
Ahojky,
jsem ted vybalila sportak a nasadila na Cortinu nanoznik a jsem v rozpolozena, nejak sjizdi a to uchyceni je strasne nizko. Da se to nejak vyresit?? Nemate nejakou radu?? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj já si koupila univerzální nánožník na velkou trojkolku a spokojenost, je na rozdíl od originálu hodně vysoko a dítě je víc zakrytý. Mají různé barvy. Já mám na červeno-černou černý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemáš ho jen špatně nasazený? Nám nesjíždí a je tak akorát… já mám teda Cortinu už starší, ale myslím, že to je pořád stejně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amazonka001 muzes hodit odkaz jaky mas a nemas nahodou i fotku jak to na cortine vypada, diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero nemyslim si ze spatne, proste je strasne na volno a jak jsou tam ty natahovaci gumky s tim druhem tak to lita ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Věrka.. no možná je to volnější, ale když používám nánožník, tak je většinou zima a mám tam ještě fusak nebo deku, tak mi to asi nepřijde… teď jsem se dívala, jak to vypadá na fotkách a tam to není tak nějak vidět, že by to odstávalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je sem dám až navečer jo, já to neumím a budeme doma až večer jo, my máme taky starší trojkolku, ale ten nánožník je moc dole, já už sice kočár nepoužívám, ale mám ho ještě složený doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.babydracek.com/…port-kocarky, tady je odkaz jak vypadá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amazonka001 diky, ja bych prave chtela videt jak to vypada a asi ho objednam, bo ten co tam je je divnej. Diky moc.kdyz tak muzes do zpravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit