Pracujete v oboru, který jste vystudovali?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracujete v oboru, který jste vystudovali?
Ahoj, téma asi mluví za vše. Pracujete v oboru, který jste vystudovali?
Pokud ne, co jste vystudovali a co děláte? Případně jak jste si doplnili kvalifikaci pro současné zaměstnání?
Jsem ve třeťáku na výšce (máme bakaláře na 4 roky) a čím dál víc mám pocit, že to, co studuji, není pro mně. Proto se ptám, pro inspiraci, jak to mají ostatní. Díky za odpovědi! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nepracuju. Vystudovala jsem marketing (obecně řečeno) a jsem humanitární pracovník.
![]()
- Citovat
- Upravit
Za sebe muzu rict, ze ano a ohledně kamaradu z vejsky o kterych mam zpravy (coz je tak +- 40 lidi) tak tak v 90% taktez
Jinak skola - prava Brno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kotyk píše:
Ano, ale byla to až druhá vejška
Kotyk a můžu se zeptat, co děláš?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, vystudovala jsem pajdák a jsem úča.
Příspěvek upraven 06.03.13 v 14:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vystudovala jsem dvě školy, každou jinou, obory naprosto odlišné a pracuji úplně v jiném odvětví
Možná jednoho dne najdu třeba i práci v oboru, ale to až hodně časem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rajada @banánice @Gonyosoma Mohly byste prosim upresnit, jestli to neni nejak tajny? Klidne anonymne, jsem zvedava ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vystudovala jsem dva germánské jazyky na FF UK Praha, původně jsem pracovala v oboru, ale z finančních důvodů jsem změnila profesi. Frustruje mě to, ale prachy jsou prachy.
- Citovat
- Upravit
@K.Black píše:
@me_che_che_che děláš výzkum nebo co?
Ne, jak jsem psala v úvodu, uvažuju že bych dělala něco jiného, než te´d studuju, tak se pro inspiraci ptám, jak to mají ostatní.. Vypadám snad nějak podezřele?:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit