V čem začít podnikat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
v čem začít podnikat
Ahoj holky, přemýšlím, že bych ráda pak po mateřské začla v něčem podnikat, nebo mě to jen tak napadlo, vím, že to chce nějaké peníze do začátku, jen jsem se chtěla zeptat, zda to někdo tady zkusil a v čem, a jestli mu to prosperuje a atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za jak dlouho ti konci materska? chci podnikat a nevim v cem je celkem smrtelna veta. ![]()
- Citovat
- Upravit
Myslím, že kdo podniká, tak to svoje know-how neřekne a začne si v tom podnikat sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi ne v prodeji použitých věcech po dětech…
z jakého jsi oboru? co umíš? v čem se vyznáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za prve, pokud nemas predstavu, tak to nedelej, to by mohlo zkoncit spatne… ![]()
Za druhe, nejde na to odpovedet. Zalezi na tom, jake by jsi mela financni prostredky, zalezi na tom, cemu rozumis (tezko jako kucharka zacnes podnikat s realitami a nebo prekladatel…) a taky hodne zalezi na tom, jake nabidky jsou ve vasem okoli dostupne.
Pokud mate ve meste hafo kadernictvi a kadernice se dloubou v nose, dalsi neotevru. Pokud ale neni nabidka detskych veci, otevru si bazarek a tak, no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že je to těžko odpovědět, jen jsem se chtěla zeptat, zda někdo něco takovýho zkusil, jako třeba ta večerka atd, nemyslím ve svým oboru, jako že jsu kadeřnice například(což nejsu), tak si otevřu kadeřnictví, to je mi jasný. Jinak pracovala jsme vždycky jako asistentka v kanceláři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, zkusila jsem si podnikani ve vice oborech… reality, drazby, pujcky, nyni gastronomie a dekoracni predmety. Taky jako vyhradni dovozce jednoho zbozi do CR…
MMCh… kdybych si u nas ve vedlejsi vesnicce otevrela vecerku, myslim, ze by prosperovala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno jsem, po jedné odpovědi na inzerát, který mám, usoudila, že má smysl dělat jedině pro firmy
Ale taky nevím, co
A přemýšlím usilovně už několik let
Teď mě právě napadla taková věc a zjistila jsem, že jedna místní neziskovka toto nabízí prakticky zdarma. Ať žijou granty, mor ekonomiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Angua zrovna dneska ráno jsme se s manželem o grantech bavili… na cosi v jeho společnosti se dostal grant a najala se na to vybraná firma… slovy muže: namyšlení, líní, drazí, všem pro smích ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama pořád něco vymýšlim, takže bych taky potřebovala radu nebo by stačilo kolikrát trochu popohnat s čím sem začala
… no ale co mě tak napadá a vždy po tom bude sháňka, spousta trvalých klientů, určitě slušný výdělek, tak určitě dealer drog ![]()
- Citovat
- Upravit