V čem začít podnikat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ohýnek
5.3.13 20:56

Přemýšlím že začnu prodávat šperky a různé jiné „blbosti“ :-) příbuzenctvo a kamarádky už jsou zavalení a já furt něco dělám :-)

• Citovat
  • Upravit
9649
5.3.13 20:59
@elizabeta92 píše:
Sama pořád něco vymýšlim, takže bych taky potřebovala radu nebo by stačilo kolikrát trochu popohnat s čím sem začala :mrgreen:… no ale co mě tak napadá a vždy po tom bude sháňka, spousta trvalých klientů, určitě slušný výdělek, tak určitě dealer drog :lol:

A jeste se to nedani… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
5.3.13 21:08

Zkoušela jsem toho hodně. Obchod - už nikdy, Avon - už nikdy :zed: a teď mam fitko kde sama předcvičuju. Jen vzdělání a rozjezd je trochu drahá záležitost. Ale pro mě je to práce snů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.3.13 21:10

Fitko tay dobrej nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
5.3.13 21:13

Jen je potřeba muž ochotný hlídat prcka. Pracovní doba začíná kolem 16 hod a konec kolem 21. + soboty, neděle a svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.3.13 21:14

Chtít podnikat a nevědět v čem, to je cesta do pekla. Nejlepší je si ujasnit, co tě baví, pak obhlídnout nabídku v okolí a podle toho se rozhodnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
5.3.13 21:24

Ok, máš zkušenosti s administrativou. Tak co třeba osobní asistentka? ve vší počestnosti samozřejmě.
je spousta lidí, co mají velmi náročnou práci a to málo volného času chtějí věnovat rodině, přátelům nebo koníčkům. A nechtějí ztrácet čas vyřizováním běžných provozních věcí (domácí administrativa, zařízení řemeslníků, služeb, oslav pro děti/dospělé, vytipování dovolené…) - v Praze to už docela funguje, co to zkusit v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.3.13 21:34

Popravdě o tom jsem ani neslyšela, děkuji za tip. Nebo mě ještě napadlo internetový obchod-kamenný obchod, máte s tímto někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.3.13 21:36
@esmeralda44 píše:
Popravdě o tom jsem ani neslyšela, děkuji za tip. Nebo mě ještě napadlo internetový obchod-kamenný obchod, máte s tímto někdo zkušenosti?

Jo mam… ale co chces slyset? Jestli Te to uzivi? To se prece neda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.3.13 21:36

@esmeralda44 „Volný čas vašich dětí přesně vaší rodině na míru. Domluvím, zařídím, seženu informace, nachystám časový rozvrh, děti přivezu, odvezu…“

Zakladatelko, nebyl by toto podnikatelský záměr pro tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.3.13 21:40

@Black_Orchids no to je taky možnost… Já spíš přemýšlím v tom smyslu, že u nás ve městě je dost neziskovek. Ty dostanou různé granty, ať už z města, dary od místních velkých firem, z EU, či bůhví z kama. A pak nabízí služby - buď zdarma, popř. třeba za 45,–, v tom mém případě za 25,– na hodinu a lidi získávají pocit, že takové ceny jsou v pořádku a kdokoli chce víc (já třeba 150,–), tak je vydřiduch a zbláznil se. A vůbec si neuvědomují, že za 25,– na hodinu pro mě ani nemá cenu startovat auto :lol: Pro nikoho, ani oni by za takové peníze nepracovali, samozřejmě.

A pak je nastavená taková „atmosféra“, že všecko by mělo být zadarmo a je to celé v pytli, protože se tu nic pořádného nechytne a neudrží, čili nejsou pak pracovní místa, čili lidi nemají peníze a nemůžou si dovolit zaplatit víc, než „zdarma“, ani kdyby chtěli.

Jako možná se to ví, ale mně to došlo teďka poprvé, jaká je vlastně stinná stránka tady všech těch grantů a dotací. Že je to všecko na houby pak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.3.13 21:43

Jj, jestli ten internetový obchod je složitý zařídit, jeslti je to dobrý nápad atd.?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.3.13 21:47

@Jura007 len taky dotaz, preco tento podnikatelsky zamer nerealizujes ty? z roznych diskusi mam pocit ze je to zrovna tvoj obor a zajem ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
5.3.13 21:49

@Angua s tymi grantami si to vystihla presne, mam podobny pocit z toho.. ked potom normalne vycislim svoju pracu, podla casu co na tom utratim, tak na mna pozeraju ako na zlodeja co ich chce zdierat :roll: najlepsie robit zadarmo a v maximalnej kvalite :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.3.13 21:50
@pata308 píše:
@Jura007 len taky dotaz, preco tento podnikatelsky zamer nerealizujes ty? z roznych diskusi mam pocit ze je to zrovna tvoj obor a zajem ne? :-)

Záleží na tom, co tě druzí nechají realizovat. Konkrétně v tomto případě rodiče rozhodují o tom, komu své dítě svěří (byť jenom třeba na deset minut). Po svých zkušenostech, jako dospělý chlap, bych do toho nešel. Ale zase třeba pro dvacetiletou dívčinu by to mohla být seberealizace. Tak je mně blbé si ten nápad jenom tak nechávat pro sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat