Predaj fotografií cez internet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Predaj fotografii cez internet
Chcela by som skúsiť predávať fotky cez internet..viem, že sú nejaké fotobanky alebo ako sa to volá
nepoznáte to niekto? Nemáte s tým niekto skúsenosť? Tých firirm je určite viac..u nás i v zahraničí..Ak by niekto vedel nejakú dobrú odporučiť, kde sa dá aj dobre zarobiť
bola by som vďačná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tu je jedna stránka, ale je to na mňa moc informácii naraz ![]()
http://www.predatfotky.sk/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ako sa to vezme..ja by som chcela konkrétne fotky z prírody..ono to funguje tak, že do tej fotobanky vložíš svoje fotky a kedykoľvek si môže niektorú z nich niekto kúpiť - jednotlivec alebo firma, za účelom reklamy alebo tak..potom je tá fotka iba jeho, chránená, nemôže ju nikto kopírovať ani použiť..a tebe za to zaplatia
Tak nejak by to malo fungovať
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem prodávala ve fotobance.cz. Živit se tím nedá, ale jako přivýdělek ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deborah ahoj, pokud chceš fotobanky, tak se zaregistruj -. je jich fakt hodně. Zaregistruješ se, projdeš vstupním testem - většinou 10 fotek, pokud Ti je uznají, dají Ti volnou ruku - nahráváš svoje fotky, po schválení adminem jdou do prodeje, každá fotobanka má svoje limity - někde Ti přestanou fotky schvalovat po 100 ks online, někde třeba až po 10 tis.. záleží jak kde. a kurňa, nemůžu sem vložit názvy, pošlu Ti to do SZ, ju?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nnada fotobanka cz už hodně dlouho nefunguje, výdělky 0.. na zahraničních se vydělat dá, ale člověk musí makat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, to jsem ani nepostřehla, že fotobanka už není.
Takže ten výdělek byl fakt zanedbatelný. Ještě vím o tomhle http://www.isifa.com/, ale sama jsem to nezkoušela. Pracuje tam známý a doporučoval mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nnada píše:
Já jsem prodávala ve fotobance.cz. Živit se tím nedá, ale jako přivýdělek ok.
A ako často ti kúpili fotku? Koľko si za ňu zarobila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fotobanky
Dobrý den, oživuji diskuzi. Máte někdo zkušenosti s vyděláváním přes fotobanky? Vyplatí se to? A na které fotobanky je momentálně nejvýhodnější nahrávat fotky? Děkuji
- Citovat
- Upravit
Záleží co bereš jako vydělávat?
Podle mě je stále top shutterstock. Já tam teda neprodávám foto ale ilustrace.
Jinak teda u fotek musíš být jiná než ostatní, fotek je všude prostě mraky.
Příspěvek upraven 14.08.19 v 18:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, oživuji diskuzi. Máte někdo zkušenosti s vyděláváním přes fotobanky? Vyplatí se to? A na které fotobanky je momentálně nejvýhodnější nahrávat fotky? Děkuji
To je těžký… záleží, jak jsou tvé fotky originální a využitelné, kolik jich plánuješ nahrávat… a samozřejmě taky na tom, co myslíš tím „vyplatí se to?“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit