Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc ![]()
Máte zkušenost s X-lander X-Move?
Přidejte zkušenost s X-lander X-Move@Berucha10 píše:
Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc
po straně jsou očka, kterými se připevňuje podsedák, tak tam přichytíš i ten nánožník
Tak a tou dírou veprostřed prostrčíš ten řemínek mezi nohama. mohli ty poutka udělat kratší, přišlo mi, že to docela sjelo, ale pak už nemá kam, kor když to zapneš tím zipem.
Tak a tou dírou veprostřed prostrčíš ten řemínek mezi nohama. mohli ty poutka udělat kratší, přišlo mi, že to docela sjelo, ale pak už nemá kam, kor když to zapneš tím zipem.
@Berucha10 píše:
Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc
včera jsem to taky řešili:-)))celkově je ten kočár nějakej složitej, s hlubokym spokojenost, ale s timhle moc ne..i to polohování je pěkně hloupý
@petulagabi to mi teda nepřijde, že to má blbý polohování, ta zádová opěrka je na jednu ruku a ty nožní je taky v pohodě. neviídm v tom teda moc problém ![]()
@koblizek8 píše:
@petulagabi to mi teda nepřijde, že to má blbý polohování, ta zádová opěrka je na jednu ruku a ty nožní je taky v pohodě. neviídm v tom teda moc problém
no i mýmu chlapovi vrtalo hodně věcí hlavou a to je co říct:-)ale spíš je to zvykem, než si to ohmatám, příjde mi ten nánožník nízko a to polohování se někdy tak špatně nahmatává pod tou boudou, ale asi řešim blbosti:-)
@petulagabi mně to přijde naprosto v pohodě. ale možná proto, že jsem malá, jestli jsi vysoká, tak třeba možná proto. řekla bych, že to je dost jednoduchý oproti starým modelum…
Děkuji moc holky za rady, jdu na to mrknout. Polohování mi příjde úplně super, u kočáru předtím to bylo strašně blbé, takže teď jsem spokojená..:-)