Nánožník x-lander move

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
24.3.14 16:25

nánožník x-lander move

Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X-Move?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Move
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
24.3.14 16:30
@Berucha10 píše:
Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc :-)

po straně jsou očka, kterými se připevňuje podsedák, tak tam přichytíš i ten nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.3.14 16:34

Tak a tou dírou veprostřed prostrčíš ten řemínek mezi nohama. mohli ty poutka udělat kratší, přišlo mi, že to docela sjelo, ale pak už nemá kam, kor když to zapneš tím zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.3.14 16:35

Tak a tou dírou veprostřed prostrčíš ten řemínek mezi nohama. mohli ty poutka udělat kratší, přišlo mi, že to docela sjelo, ale pak už nemá kam, kor když to zapneš tím zipem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.3.14 16:52
@Berucha10 píše:
Ahojky, jdu si pro radu, určitě někdo víte, dneska jsme přesedlali z hluboké korbičky do sporťáku a nějak se mi nepodařilo uchytit nánožník, může někdo poradit jak na to? za co to mám uchytit? děkuji mooc :-)

včera jsem to taky řešili:-)))celkově je ten kočár nějakej složitej, s hlubokym spokojenost, ale s timhle moc ne..i to polohování je pěkně hloupý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.3.14 17:07

@petulagabi to mi teda nepřijde, že to má blbý polohování, ta zádová opěrka je na jednu ruku a ty nožní je taky v pohodě. neviídm v tom teda moc problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.3.14 17:39
@koblizek8 píše:
@petulagabi to mi teda nepřijde, že to má blbý polohování, ta zádová opěrka je na jednu ruku a ty nožní je taky v pohodě. neviídm v tom teda moc problém :nevim:

no i mýmu chlapovi vrtalo hodně věcí hlavou a to je co říct:-)ale spíš je to zvykem, než si to ohmatám, příjde mi ten nánožník nízko a to polohování se někdy tak špatně nahmatává pod tou boudou, ale asi řešim blbosti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
24.3.14 18:41

@petulagabi mně to přijde naprosto v pohodě. ale možná proto, že jsem malá, jestli jsi vysoká, tak třeba možná proto. řekla bych, že to je dost jednoduchý oproti starým modelum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.3.14 19:52

Děkuji moc holky za rady, jdu na to mrknout. Polohování mi příjde úplně super, u kočáru předtím to bylo strašně blbé, takže teď jsem spokojená..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí