Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hodne kupujeme deskove hry, to cenove rozpeti je tam od stovky az po tisice.
Ja mam celkove problem s darky pro chlapy ![]()
Můj muž má rád vláčky, tak mu nechám už jen pro tu srandu, udělat vyloženě dětský dort s vláčkem. Co něco takového? S kuželkama, nebo s hasičem. To se sní a nebude se to válet někde na dně šuplíku ![]()
Já často kupuju různé kupony na slev. portálech, ať už jídlo, masáže nebo nějaké zážitkové věci a pak taky třeba lístky na koncert nebo věci do auta.
Když nic tak NIC
http://www.originalnidarky.cz/…il/MU087-nic
![]()
Ty jo, holky, těším se na další příspěvky, protože mám úplně ten samý problém. Manžel má za chvíli svátek a narozeniny a pak jsou vánoce.. To bude zas tragédie to vymyslet. Je přesně jako zakladatelčin muž, nic nepotřebuje, všechno má, kosmetika nebo nějaká vůně ho nepotěší - jako snad téměř každého chlapa. Koníček je drahá záležitost, takže má smůlu ![]()
počkám na typy, třeba i maličkostí - na veledary si doma nepotrpíme:)
U nás to je různé, třeba nějaký zážitek, ale naposledy jsem mu nechala udělat trika s vlastním potiskem.
Něco osobního, co kopie novin ze dne jeho narození, upéct oblíbený mls, dát mu lahev něčeho dobrého, ale sloupnout etiketu a nalepit tam vlastní, třeba nejlepšímu manželovi nebo Na posilněnou před nejhezčí nocí roku 2014
nebo něco takového. Zařídit výlet podle jeho přání a dát mu itinerář (něco jako "…a pak s tebou s nadšením půjdu do technického muzea a budu se usmívat a trpělivě poslouchat tvůj výklad… výlet zakončíme v restauraci, kde mají piva malých pivovarů a já budu domů samozřejmě řídit..).
Můj dostal k svátku nějaká trička, Lindt bonboniéru… Záleží kolik do toho chceš vrazit ![]()
U nás budou dárkem lístky na letní festivaly
a nějaký koncert k tomu. Vše ostatní si koupíme během roku a tohle mužíčka opravdu potěší. Jako bonus tričko jeho oblíbené kapely
.
Já jsem koupila tomu svému roční předplatné National Geographic a byl nadšený!!!
Všechno má, co nemá, si kupuje průběžně…
@Verkom píše:¨
Já jsem koupila tomu svému roční předplatné National Geographic a byl nadšený!!!Všechno má, co nemá, si kupuje průběžně…
Já teď chlapovi k narozeninám koupila 5kg Nutellu, taky pořád říkal, že všechno má a nic nepotřebuje a fakt jsem mu vyrazila dech
Svátky nebereme jako den k dávání dárků, ale uděláme si pěkný den, např. welness odpoledne, nebo kino ![]()
@Krasavicaa - tak to je pešek
Jinak k vánocům mám ještě v záloze předplatné nějakého časopisu o autech ![]()
Ahoj holky,
mám „problém“ přítel, bude za nedlouho slavit svátek, je listopadový a mě vůůbec, ale vůbec nenapadá, co mu dát.. Má rád kuželky, hasiče, zemědělství např.. Není náročný, nedáváme si nějaké extra drahé dárky, spíš takové malé „dárečky“.. Když mu řeknu, ať si něco vybere, tak nic nechce, když se ho zeptám co by chtěl, tak řekne, že nic nepotřebuje… Co za dárečky dáváte vy? klidně i ručně vyrobené
nějaké nápady… Děkuji za tipy a omlouvám se za ANM, ale kdo ví, kdo sem chodí a já chci mít překvapení