Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jelikož se Vánoce blíží a já nechci mít byt zahlcen někdy i zbytečnými hračkami, chtěla bych tipy na dárečky pro děti, které se nebudou po svátcích válet na hromadě s dalšími. Syn přišel ze školky s tím, že bych chtěl kouzelný kartáček na zuby, nejdřív jsem nevěděla co, že to chce a nakonec se z toho vykluval elektrický kartáček. Mám radost, že jsem dostala tip a děti nebudou mít pod stromečkem jenom hračky. Oblečení se u nás nedává a mě prostě nenapadá, co jiného by děti mohlo potěšit. Poradíte co si přejou kromě hraček vaše děti? synův kamarád si přeje dalekohled a nožík na houby, ale to by ten náš asi neužil
Mám holčičku 2 roky a kluka 5 let. Tak šup šup, zavalte mě nápady ![]()
@AstraG taky jsem zvědavá, mám děti hodně věkově podobně. Starší dostane židli k psacímu stolu, pro každého máme kvalitní dětský spacák (v létě kempujeme). Pak plánuju staršímu lego (vybral si snad tu největší a nejdražší sadu
), malá dostane duplo. S tím vím, že si oba vyhrají. A zbytek nevím ani už se mi nechce nic dalšího kupovat. ![]()
Já nad tím také přemýšlím. Líbí se mi darovat nějaký zážitek, ale nevím, zda to 2 letá pochopí, mám stejně starou dcerku. Permici do aquaparku, ZOO, nebo někam jinam… Nicméně hračkám od příbuzných se stejně nevyhneme. Jsem ráda, že na ní myslí, ale někdy je toho opravdu zbytečně moc.
@subsomi píše:
Lyže, sáně, brusle…
velká sada pastelek, modelíny apod.
Jo jo, výtvarné potřeby, to mě také napadlo. To se nikdy neztratí. Synovci jsem koupila foukací fixy na textil (5 let) a nadšení obrovské, jsme pofoukali asi 10 triček dinosaurů. ![]()
My budeme z nehraček kupovat pro nejstarší dceru batoh na výlety, asi Deuter junior. Jinak pak mě napadají nějaké sportovní potřeby na zimu - boby, sáně, lyžařská výbava, nebo klidně i na jaro - kolo, koloběžka, potápěcí brýle. Nebo třeba spacák, baterka - čelovka… ![]()
Příspěvek upraven 20.10.14 v 14:10
Mám holky 5 a 2. Je to sice k narozkám ale dáme zážitek. Mají narozky před Vánocemi a blízko u sebe. Dáme vyjíždku na koních- obě miluji. A pak starší bereme do Německa na zámek kde natáčeli Popelku.
Hračkama budou zavaleny o Vánocích- ale tam vybírám hračky co jim něco dají.
Co sportovní potřeby? Nové sáňky, pro staršího brusle/hokejka/hlema. Prostě něco co nemáte, nebo to potřebuje vyměnit? To většinou bývají vděčné dárky. Jinka u nás kromě hraček musí být pod stromečkem každý rok knížky - pro každého člena rodiny ![]()
@subsomi boby, sáňky, brusle, kola, odrážedla, koloběžku máme. Modelínu máme, kufřík s pastelkama fixama taky, prostě mi to přijde každý rok těžší a težší
@cverunka píše:
Jo jo, výtvarné potřeby, to mě také napadlo. To se nikdy neztratí. Synovci jsem koupila foukací fixy na textil (5 let) a nadšení obrovské, jsme pofoukali asi 10 triček dinosaurů.
Musím souhlasit foukací fixy jsou super i já jako dítě je měla nejradši ![]()
Ještě mě napadá třeba povlečení, župan, osuška, polštářek s oblíbenou postavičkou. Nebo nějaké naučné nebo stolní hry, těch je dnes přehršle.
@AstraG já z toho taky nadšená nejsem, čistit to nakonec budu sama ![]()
Dál taky nevím, já jsem zastáncem spíš praktických darů ![]()