Vánoční dárky bez tun hraček :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69117
20.10.14 15:17

@Angua tak ji vidi u brachy asi :) Ta nase ma v okoli sama mrnata ve spruslovych postylkach, z te sve male v pohode vyleza a nastupuje, takze ji tato myslenka nijak nebere. Na velke spala na dovolene a ze by z toho byla nejak vodvazana, se taky rict neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
20.10.14 15:23

@mikky @mikky myslím, že nefunguje, ale zdá se mi to fajn i když je to dražší. Zase lepší koupit méně „lepších“ dárků než x kravin za „pár kaček“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.10.14 15:27
@AstraG píše:
@subsomi boby, sáňky, brusle, kola, odrážedla, koloběžku máme. Modelínu máme, kufřík s pastelkama fixama taky, prostě mi to přijde každý rok těžší a težší

Lyže…ty dostala dcera pod stromeček loni a nebyl žádný sníh :cert:,tak snad letos je konečně vytáhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.10.14 15:27

@ugluk jj, přesně, závidí bratrovi :mrgreen: Jemu to bylo taky jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
20.10.14 15:36

@Angua tak jsem to trefila :) Ja myslim, ze tahle mrnata, kdyz uz po necem touzi, tak po tom, co nekde vidi, at uz u sourozence nebo ve skolce, ani jedno teda ta ma k dispozici nema. Ale ze Jezisek prinese kolo a kalhotky s kocickou, to vi teda uplne presne, protoze jsme to byly vybirat spolu (jen tak okouknout, koupila a schovala jsem to pak jindy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.10.14 15:39

U nas se davaji i sportovni potreby: brusle, lyze, kolobezka… Pak treba spolecenske hry nebo knizky (u petilete ted vedou samolepky vseho druhu). Jo a petileta si preje k Vanocum fotak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
20.10.14 15:40

Jo a jeste me napadla CDcka, prtata ted dostanou od Nohavici Tri cuniky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
20.10.14 15:42

Nemáme to sice k Vánocům, ale dceři ke druhým narozeninám chystáme pořádné vyzdobení pokojíčku - do teď to měla bez obrázků a tak. Pro synovce s neteří jsem koupila právě elektrické kartáčky a pro další spací pytle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
20.10.14 15:53

Dnes jsem koupila pro šestiletou holčičku Lego a modelínu-výroba zmrzliny. Poslední tři roky je vždy unešená z maškarních kostýmů. Rozhoduji se mezi Ariel a Sněhurkou. Svým dospělým dětem naděluji poslání peněz na účet, oblíbenou vůni a pohodu v klidu na horách. Když teda nejsou toho času na druhém konci světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
20.10.14 16:01
@Králičice píše:
Nemáme to sice k Vánocům, ale dceři ke druhým narozeninám chystáme pořádné vyzdobení pokojíčku - do teď to měla bez obrázků a tak. Pro synovce s neteří jsem koupila právě elektrické kartáčky a pro další spací pytle :-)

Ten elektrický kartáček mě taky láká :-) kolik tak stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
20.10.14 16:08

@Tečička - já kupovala tyto https://www.mall.cz/…a-1294-90060?… a vypadají dobře :-) I náhradní hlavice jsou v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
20.10.14 16:11

Moje dcera dostala velkou postel minulé Vánoce a teda radost byla veliká. Uplně to nezatracujte, třeba ne, ale třeba budou mít taky radost. Letos čekáme druhého potomka, tak musí uvolnit peřinky z postýlky a dostane velké peřiny a k tomu povlečení. lego duplo a sevu (s ttím si vyhraje pořád).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
20.10.14 16:31

Ja budu sit kapsar za postel, pak dostane povleceni s krtkem a lego duplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
20.10.14 17:20
@Tečička píše:
Ten elektrický kartáček mě taky láká :-) kolik tak stojí?

Koupila jsem včera v elektro expert za 299, brala jsem motiv pro holku i kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
20.10.14 17:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie