Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím kolegyně
mám ohromnou prosbu.. Naše babička slaví 60sát. A jelikož jsem doma tak na mě má drahá rodinka hodila úkol ať pro babču vymyslím nějakou srandu na oslavu. No jo, ale mě vůbec nic nenapadá, jsem úplně vygumovaná
.
Přemýšlím nad tím, že by jsme pomocí 4-5 úkolů udělali průřez jejím životem, které by jsi zas po letech znovu zkusila. Což o to myšlenka dobrá, jenže peru se s tím, jak to na sebe navázat tak, aby to bylo jak vtipné tak to mělo i hlavu i patu.
Babička kdysi hrála volejbal, tudíž by si mohla s dědečkem zapinkat
.
Pracovala jako pošťačka.. Poté v bagetárně tudíž by jsi mohla upatlat nějakou bagetku. Jejím velkým koníčkem je televize a různé seriály a drby (takže na prd
). Strašně si přála mít vnoučátka dvojčátka u toho mě napadlo, že dvě její nejstarší vnučky by mohli zahrát střašně uřvaná mimina a ona je musí nějak utišit.
A co bych ráda nějak zpracovala je její pověstná hláška :,, oupen hére do prdéle´´, kterou pronesla kdysi když se dobývala do konzervy pro kočky..
Holky máte některá chuť mi pomoct sebemenším nápadem, postřehem?
A je babička pro takovýhle srandy…? Já třeba vím, že moje by do toho nešla, třeba to uklidňování „dětí“ - prostě by se cítila trapně
Jestli bys jí tím spíš náladu nepokazila, nevím, jen vím, že u nás by tohle bohužel neprošlo
My chcem dát babi přelet balonem nad Alpami, dostane do obálky „voucher“, až všem poděkuje že do balonu nevleze, strčí se jí heliem nafouklej balonek do ruky, na zem se daj dvě Francovky a chlapi je v křesle přenesou… Jako taky forma srandy, ale taková jiná
(pro naši babi víc vyhovující)
Ne o to ani nejde, babi je pro každou srandu, o to strach nemáme, ale prostě nevím jak to dotáhnout do konce…
@Spagata píše:
Ne o to ani nejde, babi je pro každou srandu, o to strach nemáme, ale prostě nevím jak to dotáhnout do konce…
Tak to jo
No, s tím neporadím, jen mě napadlo co jsem již napsala
K tomu volejbalu bych pořídila takový ty „komustický“ dresy, co se v nich cvičila spartakiáda. Trenýrky a nátělníček, čelenu přes hlavu…
K bagetárně zas takovou tu „lahůdkářkou“ čapku, tu čelenku s krajkou třeba
Co se týče televize, co to spojit s nějakýma jejíma obl. hercema/pořadama - kdy budou třeba 3 z příbuzných napodobovat někoho/něco a babi bude hádat…?? Za uhodnotí by se jí mohly nějak načítat body třeba… A vnučky bych osobně vynechala, to mi přijde… Nevím… Divný. To spíš třeba sehnat dvě panenky, napatlat třeba hořčicí a ať babi přebalí v čase, obleče atd… ![]()
Ahoj, no tak z jejího života udělejte seriál. Pojmi to jako natáčení jednotlivých dílů, jejích životních etap. Udělejte na papír titulky, které tě posunou od jedné epizody k druhé, klapku a další díl. Nápady na díly máš, tak tímhle se to dá spojit a babička bude hlavní postava.
Ahoj, máš nějaký její starý foto? Nejlépe od mládí??
My jsme to zrovna dělali. Fotky přefotili digi fotákem a v pc jsme z toho udělali filmek. Samozřejmě s nejoblíbenější písničkou oslavence. Bylo to ok a hlavně to mělo úspěch. ![]()
@WERISKA píše:
Ahoj, máš nějaký její starý foto? Nejlépe od mládí??
My jsme to zrovna dělali. Fotky přefotili digi fotákem a v pc jsme z toho udělali filmek. Samozřejmě s nejoblíbenější písničkou oslavence. Bylo to ok a hlavně to mělo úspěch.
A v čem jste dělali film? Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti…
@Spagata Tak já to pouze přefotila, ale filmek dělal švagr..tomu moc nerozumím.
Něco jako prezentace. Každá fotka jinak upravená. Vkládal i vtipné popisky.