Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chodím sem pro rady a inspiraci už více než rok a tak si říkám, proč se s vámi nepodělit o pikantnosti ze svého života. Zajímal by mne váš názor a jak by jste se zachovaly na mém místě vy. Vyrůstali jsme s bratry bez otce a stali se mi velkým vzorem, vztahy jsme měli vždy naprosto parádní a řekla bych vyjímečné, až do doby, kdy si jeden z bratrů našel prolhanou zlatokopku, kterou si bohužel vzal. Tehdy se všechno změnilo, bratrovi zakázala se semnou stýkat, nesmím k nim chodit, on nesmí nikam chodit semnou. A teď to nejlepší, když jsem bratra poprosila ve svůj svatební den, aby mě odvedl k oltáři, řek jen neee segra, řekni někomu jinému. Tohle už bylo moc i na mě…jen jsem se otočila a jako vždy jsem mu na jeho chování nic neřekla. Nejsem člověk co vyvolává konflikty nebo se rád hádá, a tak jsem to přešla bez reakce, ale myslím, že tohle byl poslední hřebíček do rakve. Co myslíte vy? Naštvalo by vás to jako mne? Hodně mne to mrzí, už se s ním nechci vídat. Co by jste dělaly na mém místě vy? Co si o tom myslíte? Mlčely by jste, nebo by jste už něco řekly a nepáraly by jste se s ním…respektive, za vším je ta jeho kopretina, ale on je nakonec ten co to parádně po… ![]()
Neřešila bych to.. když je tak hloupej, že si nechá vykecat do hlavy díru od nějaký baby, tak by mi za to nestál ![]()
Třeba nechtěl vypadat jako starej mladej. Vede otec, nebo jdou ženich a nevěsta spolu ne? Normálně ho pozvi na svatbu a jdi se zenichem. Uvidíš, že pozvání přijme.
U nás se tak zachoval otec poté, co si vzal svou milenku. Ta ho tak oblbla, že celou svou rodinu doslova odstřihl od svého nového života.
Přestala jsem se snažit o kontakt s ním aspoň kvůli jeho jedinému vnukovi, pokud sám nebude chtít něco změnit, tobě se to bohužel nepodaří ![]()
Tak pokud i předtím byly ty vztahy tak narušené, že jste se nesměli navštěvovat, tak mi přijde ta žádost trochu naivní, výsledek se dal očekávat.
Já bych mu už dávno řekla, co si myslím a o odvedení k oltáři bych požádala toho, ke komu mám blízko a nemáme mezi sebou žádný problém
Já jsem taková cíťa, že bych to s brekem na něj vše vyvalila. A pokud by se ani tak nic nezměnilo, asi jako že ne. Tak bych reagovala jako Kačka. Nechala to tak, když bude chtít sám něco změnit, udělá první krok. Ale nechtěla bych nechat některé věci nevyřčené.
Vidim to satejne jako @Gladys Rekla bych mu sve a dal honnekontaktovala a nechalamto na nem. Je to jeho boj
Nakonec mne vedl druhý bratr, který mi šel i za svědka. Nechápu jen, jak se sebou lidi nechají manipulovat a jak zahodí všechnu svou minulost, která nebyla vůbec špatná…těžko říct, jestli toho budou někdy takoví lidi litovat…jestli jim to dojde ![]()
Ja jsem taky cita a jak se znam, tak bych v tu ranu zacla bulet
a rekla mu, ze me to moc mrzi, ze se takhle zmenil, ze byl pro me vzorem a mohla jsi mit v nem oporu ![]()
@alsem píše:
Ja jsem taky cita a jak se znam, tak bych v tu ranu zacla buleta rekla mu, ze me to moc mrzi, ze se takhle zmenil, ze byl pro me vzorem a mohla jsi mit v nem oporu
Nechtěla jsem si kazit svůj svatební den pláčem ![]()
Určitě by mě to hodně mrzelo. Ale asi bych mu to řekla, co si o tom myslím. A na svatbě bratr byl?
@123l píše:
Třeba nechtěl vypadat jako starej mladej. Vede otec, nebo jdou ženich a nevěsta spolu ne? Normálně ho pozvi na svatbu a jdi se zenichem. Uvidíš, že pozvání přijme.
Prece je jedno, kdo vede k oltari.
Me by to mrzelo, asi hodne mrzelo.
@Levandulina píše:
Určitě by mě to hodně mrzelo. Ale asi bych mu to řekla, co si o tom myslím. A na svatbě bratr byl?
Jo byl, ale byla to divná účast, přišli po obědě(ikdyž byli pozváni i na něj), pak asi na 2 hodiny někam zmizeli a nakonec stejně seděli od ostatních a šli brzy domů.
Já bych mu určité své řekla..možná ne na té svatbě, ale třeba potom někdy, že se změnil, že se může stát že ho manželka kopne do zadele a pak nebude mít žádné vztahy které by mohl jinak mít..clověk by měl vedet co si o něm druhý myslí - zvlást pokud je mu nebo byl blízký..