Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kdo máte zkušenosti? Která značka je lepší?
Moc ti neporadím, ale ráda si počkám na informace od ostatních,, také mě čeká výběr na Vánoce ![]()
Máme už nějaký ten roček iRobota a je to ok. Jediný, co jsme museli dát pryč byl tmavě hnědý koberec v obýváku, na kterým se prostě kantnul a nechtěl jet dál. Viditelně ho tmavá barva iritovala.
Jinak i tak jednou za čas vysaju normálním vysavačem. přece jen ty rohy a místa, kam se celý nevleze, zvládá normální vysavač lépe.
Tak už se nám doma nabíjí iRobot Roomba 630. Už jsem ho otestovala na koupelně a zatím z něj skáču radostí metr vysoko
.
@esteelauder píše:
Tak už se nám doma nabíjí iRobot Roomba 630. Už jsem ho otestovala na koupelně a zatím z něj skáču radostí metr vysoko![]()
.
jo, tak to prosím podávej info, já ho taky chci, ale nevím, jestli to není zbytečná drahá sranda, napiš, co koberce
Koberečky v koupelně úplně s přehledem, jak vyklepaný. Zítra zkusím koberec s vyšším chlupem v obýváku, tak uvidím. Já se rozhodla po 4 letech. Není nad ten krásný pocit odejít z bytu, nic neudělat a vrátit se do pořádku
.
No to je můj sen
vyzkoušej koerec a napiš
proč zrovna tenhle typ? Není lepší ta 780?
@terinka4444
To asi jo, už jen podle toho, že je to vyšší třída, ale ačkoliv máme 120m2, uklidit naráz stejně s prckem, který robota pronásleduje nelze, takže mi v pohodě stačí těch 90m2 a byt rozdělím na 2 úklidy + nevadí mi, že nemá např. časovač. Myslím si, že je to i tak poměrně drahé koště, četla jsem, že byly holky spokojený i s roboty z pětkové řady, tak jsem si řekla, že to bude dostačující volba, navíc nemáme ani domácí zvířata a nijak náročný, hladký terén. Takže asi tak za mě.
Aha, já se vůbec neorientuju, mám atypický barák, všechny místnosti jsou mimoúrovňové, prostě nejsou na placce, takže já bych ho nemohla nechat vysávat jinak, než místnost po místnosti, max. 30m2 naráz, ani dokovací stanici nevyužiju, prostě ho budu muset zavárat po místnostech. Myslíš, že tedystačí levnější verze?
Já v tom nejsem taky kovaná, i já ho budu přenášet, prostě jak bude čas a potřeba. Máme propojenou kuchyň s chodbou a obývákem, takže tam ho nechám prolítnout. Zkus si zavolat na jejich infolinku nebo na tomto odkazu http://www.irobot.cz/prodejci.html?… by je prý měli v rámci regionu bezplatně půjčovat na vyzkoušení, tak by sis to mohla alespoň vyzkoušet. Ale co se týče značky volila bych iRobot, co jsem viděla pár testů, jiné značky jezdí dost zmateně a nevysají tolik co tento.
@terinka4444
Hele, do toho vysavače jdi. Uklidí tak, že mrkám na drát. Koberce jsou po vysátí perfektní, pak jen setřu plovoučku a máme naklizeno. Bych řekla, že takhle dobře nevysaju, alespoň podle obsahu koše na nečistoty soudě.
Holky mám Robzona, chtěla jsem se zeptat když do něčeho narazí a nahlásí chybu 05 musím znuvu navolit program nebo si ho pamatuje a stačí ho oživit startem?
@esteelauder tak jsem si poridila presne ten samy a nestacim se divit.. prvni vysavani jsem za nim prvni chvili pobihala jestli vsude zajede (i vyjede) a jak mu to jde s vysatim kde ceho a je naprosto uzasny! hned mam o jednu neoblibenou domaci cinnost mene.. proste ho zapnu jak jdeme pryc a vratim se do uklizeneho
.. jsem moc rada ze jsme si ho poridili! Jen me mrzi ze protoze zijeme v zahranici k nemu nemam cesky navod, tak snad pochopim vsechno co mam chapat dobre ![]()
@Zuzee87
Tak to je paráda, já jsem taky moc spokojená. Určitě bude někde ke stažení, kdybys ho nesehnala, tak písni a já ti ho naskenuju.