Robotický vysavač Robzone x iRobot - který je lepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4201
17.11.13 21:54

@esteelauder no ke stazeni jsem prave nasla jen anglicky.. a i kdyz tomu rozumim tak by mi cesky byl fakt milejsi :) (navic anglicky a dalsi jazyky byly v baleni..) zkusila jsem napsat na irobot.cz na podporu jestli mi ho poslou tak dam vedet, kdyby nic tak bys byla faaakt moooooc hodnaaaa :kytka:

a vysavas s nim kazdy den..? prave vymyslim jak casto ho poustet :) a nevim jestli ho muzu nechat normalne i bez pouziti nekolik dni v te jeho stanici co je v zasuvce nebo jestli je to chyba a treba se pak rychleji odrovna baterie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.13 21:59

@Zuzee87
V návodu je, že musí být pořád pod proudem, jinak se právě ta baterie ničí. Takže já ho mám pořád napíchnutý ve zdi. Vysávám každý den, od té doby, co synek papá rohlíčky to ani nejde :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.11.13 22:05

@esteelauder ahaaaa no jesteze jsem ho teda nevytahla! :).. hihi tak to se nedivim! :lol: maly musi byt nadseny z vysavace ne? :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
17.11.13 22:07

@Zuzee87
Zkraje moc ne, bál se ho, ale teď jsem ho načapala, jak si ho od sebe odháněl virtuální zdí :lol:. To mě dost pobavilo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.11.13 22:15

@esteelauder hehe vidis a ja pred nim uskocila :D ale tak ja nemela ve virtualni zdi jeste baterky.. zitra nebo pozitri uz ji nainstaluju kolem televizniho stolku, televize je sice na zdi ale je tam milion kabelu tak at to moc netaha a neplanta se do toho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný