Napadený instagram

4.3.22 11:44

Napadený instagram

Dobrý den, nekdo se mi dostal na instagram a uz jsem vse zkousela abych ho dostala zpatky, bohuzel neuspech, jedine me napadl nejakej ajťák nebo zkusenej hacker. Neznate nekoho? Moc prosím, vsechny ve zpravach prosi o telefonni cisla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20880
4.3.22 11:53

Nejvíc pro získání svého účtu můžeš udělat jen ty sama. Nic takového jako „zázračný hacker“ neexistuje.

Tj. Někdo se dostal na tvůj účet a změnil heslo? Proč si jej nemůžeš poslat na e-mail jako ztraceny/zapomenutý a změnit si jej zpět na něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.22 12:09
@Cenarius píše:
Nejvíc pro získání svého účtu můžeš udělat jen ty sama. Nic takového jako „zázračný hacker“ neexistuje.Tj. Někdo se dostal na tvůj účet a změnil heslo? Proč si jej nemůžeš poslat na e-mail jako ztraceny/zapomenutý a změnit si jej zpět na něco jiného?

Zmenil i email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20880
4.3.22 12:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.3.22 13:19

Taky se mi to stalo. Jestli nejseš influencerka s půl milionem sledujících, tak se na to vykašli a založ si nový profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
4.3.22 13:42
@Deniskadeniska píše:
Zmenil i email.

A změnil i mobilní číslo? Já jsem se tam nakonec dostala přes mobilní číslo.

A ještě jde požádat podporu Instagramu, pokud máš na instagramu fotky své tváře. Tak si můžeš tvar natočit a poslat jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.22 13:45
@Modra1 píše:
A změnil i mobilní číslo? Já jsem se tam nakonec dostala přes mobilní číslo.A ještě jde požádat podporu Instagramu, pokud máš na instagramu fotky své tváře. Tak si můžeš tvar natočit a poslat jim to.

Ano zmenili, vsechno jsem zkousela a fotky vymazali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.22 13:46
@Pajka89 píše:
Taky se mi to stalo. Jestli nejseš influencerka s půl milionem sledujících, tak se na to vykašli a založ si nový profil.

Me jde o to ze ted vsem pisou pres muj ucet, toho instagramu mi skoda neni..nepotrebuju ho, akorat mi vadi ze jsem ted za deb*ila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
5.3.22 23:34

Též se mi na ig jednou naboural hacker. Změnila jsem si komplet všude hesla (ig, email, Facebook) Výhodu jsem měla v tom, že jsem na ig zádala i svoje vlastní telefonní číslo. Měla jsem tam i dvoufázové ověří, problém byl v tom, že jsem zapomněla kód, který jsem k tomu dostala… Napsala jsem na podporu. Ti mi odpověděli asi do 32 hodin s tím, že jim mám popsat nejlepe svůj profil (koho sleduješ, kolik lidí tě sleduje, kolik lidí sleduješ, co tam máš za fotky, počet fotek atd. ) A poslat svoji vlastní fotku s papírem s ručně napsaným nickem. Samozřejmě, pokud tam nemáš fotku svého obličeji tak se to bude dost blbě prokazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
5.3.22 23:36

Stalo se mi to. Zalozila jsem si novy profil. Kdyz jsem dala nejprve zapomenute heslo tak to po me chtelo fotku kde drzim v ruce papír s nejakym heslem a podpisem nebo neco..tak sem se na to vykaslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová