Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nekdo se mi dostal na instagram a uz jsem vse zkousela abych ho dostala zpatky, bohuzel neuspech, jedine me napadl nejakej ajťák nebo zkusenej hacker. Neznate nekoho? Moc prosím, vsechny ve zpravach prosi o telefonni cisla. ![]()
Nejvíc pro získání svého účtu můžeš udělat jen ty sama. Nic takového jako „zázračný hacker“ neexistuje.
Tj. Někdo se dostal na tvůj účet a změnil heslo? Proč si jej nemůžeš poslat na e-mail jako ztraceny/zapomenutý a změnit si jej zpět na něco jiného?
@Cenarius píše:
Nejvíc pro získání svého účtu můžeš udělat jen ty sama. Nic takového jako „zázračný hacker“ neexistuje.Tj. Někdo se dostal na tvůj účet a změnil heslo? Proč si jej nemůžeš poslat na e-mail jako ztraceny/zapomenutý a změnit si jej zpět na něco jiného?
Zmenil i email.
Taky se mi to stalo. Jestli nejseš influencerka s půl milionem sledujících, tak se na to vykašli a založ si nový profil.
@Deniskadeniska píše:
Zmenil i email.
A změnil i mobilní číslo? Já jsem se tam nakonec dostala přes mobilní číslo.
A ještě jde požádat podporu Instagramu, pokud máš na instagramu fotky své tváře. Tak si můžeš tvar natočit a poslat jim to.
@Modra1 píše:
A změnil i mobilní číslo? Já jsem se tam nakonec dostala přes mobilní číslo.A ještě jde požádat podporu Instagramu, pokud máš na instagramu fotky své tváře. Tak si můžeš tvar natočit a poslat jim to.
Ano zmenili, vsechno jsem zkousela a fotky vymazali.
@Pajka89 píše:
Taky se mi to stalo. Jestli nejseš influencerka s půl milionem sledujících, tak se na to vykašli a založ si nový profil.
Me jde o to ze ted vsem pisou pres muj ucet, toho instagramu mi skoda neni..nepotrebuju ho, akorat mi vadi ze jsem ted za deb*ila
Též se mi na ig jednou naboural hacker. Změnila jsem si komplet všude hesla (ig, email, Facebook) Výhodu jsem měla v tom, že jsem na ig zádala i svoje vlastní telefonní číslo. Měla jsem tam i dvoufázové ověří, problém byl v tom, že jsem zapomněla kód, který jsem k tomu dostala… Napsala jsem na podporu. Ti mi odpověděli asi do 32 hodin s tím, že jim mám popsat nejlepe svůj profil (koho sleduješ, kolik lidí tě sleduje, kolik lidí sleduješ, co tam máš za fotky, počet fotek atd. ) A poslat svoji vlastní fotku s papírem s ručně napsaným nickem. Samozřejmě, pokud tam nemáš fotku svého obličeji tak se to bude dost blbě prokazovat.
Stalo se mi to. Zalozila jsem si novy profil. Kdyz jsem dala nejprve zapomenute heslo tak to po me chtelo fotku kde drzim v ruce papír s nejakym heslem a podpisem nebo neco..tak sem se na to vykaslala