Napodobenina LODGER

3950
8.11.10 08:06

napodobenina LODGER

zdravím nemate někdo zkušenost s timto fusákem připada mi jako napodobenina LODGERU ta cena je nadherná

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
8.11.10 09:00

Fusak nemám, ale přijde v tom kočáru hrozně monstrozní, promiň. :oops:

Emitex taky dělá napodobeninu, namátkou třeba tady: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.11.10 09:12

Mě se teda moc nelíbí ani jeden, přijde mi to jako obrovská zavinovačka na větší dítě :lol: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.11.10 09:34

nic proti, osobne jsem na veskere napodobeniny alergicka, nepodporuji to - tudiz ani nekupuji…

kdyz uz - sla bych do toho Emitexu…pani na mimibataru je sikovna, fusaky jsou v peknych barvach, ale ta cena mi extra krasna za noname vyrobek neprijde…

muj nazor - nikomu to necpu, aleproti gustu…

Koupila jsem kosik pod Zappa od Aestheticu - origos Quinny se jeste nevyrabel. Za dva mesice a za dve stovky drazsi original se zacal prodavat - a nedalo se to porovnat - origos je proste origos a pod Zappem sedi jak prdel na hrnec :lol:

• Citovat
  • Upravit
15043
8.11.10 09:46

Když už jsme u té značkovosti - tak jsem měla od Lodgeru baby-vak Shelter-Cotton a musím říct, že jsem byla dost nemile překvapená. Značkový a do nebes vychválený výrobek - a když jsem ho měla poprvé v ruce, tak jsem si myslela - že ho šil nějaký … někde rychle na koleně :roll: . Tím neházím všechny vychválené značkové věci do jednoho pytle :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.11.10 09:56

děkuji za názory tky se mi právě zdál moc robustni ale doufala jsem že ho třeb někdo má přece jen cena lodgera je velka mam ročni ditko a nevim jestli si ještě nějaky pořidime takže už to pak nebude mit kdo zdědit.máme zapík pravě a chtěla jsem něco do něj no ,ale zase jsou některe napodobeniny co jsou supr a za dobrou cenu viz třebavložky do kočaru tipu casualplay to třeba je supr za cenu originalu mam doma 3 že jo.Lodger asi nakonec vyhraje ten z emitextu se mi moc nelíbí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
8.11.10 10:00
nemolka píše:
děkuji za názory tky se mi právě zdál moc robustni ale doufala jsem že ho třeb někdo má přece jen cena lodgera je velka mam ročni ditko a nevim jestli si ještě nějaky pořidime takže už to pak nebude mit kdo zdědit.máme zapík pravě a chtěla jsem něco do něj no ,ale zase jsou některe napodobeniny co jsou supr a za dobrou cenu viz třebavložky do kočaru tipu casualplay to třeba je supr za cenu originalu mam doma 3 že jo.Lodger asi nakonec vyhraje ten z emitextu se mi moc nelíbí. :-D

Určitě tu proběhlo pár diskusí na téma fusak od Lodgeru, zkus pohledat a pročíst. Jinak přeju dobrý kup :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.11.10 10:43

me se teda moc libi..a vypada ze v nem bude teploucko…kdybych uz fusak nemela tak bych do nej klidne sla…je moc peknej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.11.10 11:12
nemolka píše:
děkuji za názory tky se mi právě zdál moc robustni ale doufala jsem že ho třeb někdo má přece jen cena lodgera je velka mam ročni ditko a nevim jestli si ještě nějaky pořidime takže už to pak nebude mit kdo zdědit.máme zapík pravě a chtěla jsem něco do něj no ,ale zase jsou některe napodobeniny co jsou supr a za dobrou cenu viz třebavložky do kočaru tipu casualplay to třeba je supr za cenu originalu mam doma 3 že jo.Lodger asi nakonec vyhraje ten z emitextu se mi moc nelíbí. :-D

Nemolko, ja prave do Zappa poridila klasicky Aesthetic 3v1. Porizovala jsem ho ve dvou a pul roce prvni dcery - ted ho bude mit v zime dcera druha ve stejnem veku - dvou a pul roku a mezitim ho pres dvaroky uzuila neterinka. Takze za mne investice vic nez vracena :potlesk:

Genialni u Zappa bylo na Aestheticu to, ze jsem odepla spodni dil kvuli capkani venku. Navic prvni trula nechtela mit rukavice a pri -15 stupnich rano mela po hodine ve fusaku stale teple rucky, takze kvalitka a navic to mnozstvi barevnych kombinaci - mame olivoveho Zappa a ve stejne barve byl fusak zvenku a vevnitr oranzovy flees…

• Citovat
  • Upravit
1751
8.11.10 11:52

Já měla do Zappa černý Quinny fusak, byl fajn, ale kdybych pořizovala fusak do golfek znova, jdu to tady toho: http://www.babydream.cz/…-red-castle/#2434 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.11.10 12:18

hezky se ty nazory ruzní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
18.4.12 15:07

Dobré odpoledne,
nemáte některá typ na něco, co by se podobalo fusaku Lodger Bunkner? Máme originál fusak od Lodgera a je to jedno z mála míst, kde mi prcek přes den usne. Zašudlá se tváří k okraji, má zatažené ručičky (ale zároveň je nemá tak na pevně, jako když ho zavinuju do plíny) a během chvíle je tuhoň. Potřebovala bych něco podobného, co by se dalo použít i doma a nebylo to tak teplé. Ze zavinovaček mi už vyrostl…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix