Nápoje pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
U nas v Koline ho maji ve zdrave vyzive. Musim rict, ze kdyz jsem ho malemu davala pravidelne, byl zdravi jako rybicka. Na podzim jsem dostala dve velke sklenice domaciho od svagrove, celou dobu nemel ani mini rymu. Pak nam dosel a od unora jsme porad jeli ryma, kasel, ryma kasel. Tak jsem ho koupila, ale maly se osypal, tak jsme zkoncili, nevedeli jsme, jestli to neni alergie. Pak se ukazalo, ze jsme meli APEC syndrom, coz byla viroza, tak ted uz tyden ho zase davam, tak snad nam zase imunitu nakopne.
Jen nevim, od kdy se muze mimcum davat. Mi se k nemu dostali v 15 mesicich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, to zní dobře. Míšovi už bylo 15 měs. tak to vyzkoušíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
piticko
Ja ziji v UK a musim rici, ze granulovane caje ani neprodavaji, pouze sackove, rozhodne vodu a mlicko pokud je to z lahve, nic jineho skrze zoubky, od 12 mesicu bylinkovy caj nebo ovocny sackovy a prisladit syrovym medikem, pokud jiz pije z hrnecku ![]()
- Citovat
- Upravit
Bimboo
Dobrý den, četla jsem o tom pitíčku Bimboo, že by mělo být bez konzervantů a doporučeno snad pediatry. Máte ozkoušeno? kamarádka říkala, že je to moc chutné, že je to jako tekutější přesnídávka.:-) Díky za rady. BP
- Citovat
- Upravit
ano je
dobrý den, ano to pitíčko je zcela nezávadné. bimboo opravdu doporučují i pediatři, je to jediné pití pro děti, které kupuju já nevěřím ani těm šťávičkám. ty jablečné a tak, divně to smrdí jako chemie. bimboo je asi nej momentálně u nás na trhu.
- Citovat
- Upravit
Já jsem si poslední měsíce zamilovala smoothie a i prckovi dělám ovocné a vypadá, že mu taky chutná, vypije ho dycky ![]()
- Citovat
- Upravit