Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, prosím potřebuji uklidnit a poradit. Dnes jsem byla na pálení čarodějnic. 36 tt. Seděla jsem na takové nízké sedačce a jeden opilec na mě spadl. Mohl vážit tak 70 kg. Břicho chvíli bolelo, ale jen chvíli. Pohyby jsem po tom cítila, nekrvácím…Nemůžu usnout, mám divný pocit..CO myslíte, je vše v pořádku?
Příspěvek upraven 30.04.17 v 23:51
@Makinas co tak zajit k dr se ujistit? Byla bys pak klidnejsi.. neni to sranda ![]()
Nemocnici máme 30 km odsud…nechci zase plašit…a nemá mě kdo odvézt, všichni slaví čarodějnice. Achjo, tak já nevím..
@Makinas píše:
Zdravím, prosím potřebuji uklidnit a poradit. Dnes jsem byla na pálení čarodějnic. 36 tt. Seděla jsem na takové nízké sedačce a jeden opilec na mě spadl. Mohl vážit tak 70 kg. Břicho chvíli bolelo, ale jen chvíli. Pohyby jsem po tom cítila, nekrvácím…Nemůžu usnout, mám divný pocit..CO myslíte, je vše v pořádku?Příspěvek upraven 30.04.17 v 23:51
já nemyslím, já bych jela do špitálu aby mi udělali ultrazvuk.. ![]()
@Makinas píše:
Nemocnici máme 30 km odsud…nechci zase plašit…a nemá mě kdo odvézt, všichni slaví čarodějnice. Achjo, tak já nevím..
ty neumíš řídit?
Bože jak já nesnáším ožralce!!! A to blbec ochlastanej neviděl, že jsi těhotná? Tohle není sranda, jeď do špitálu a řekni co se stalo! Radši zbytečně než pozdě a pak by sis to mohla vyčítat, že jsi nejela.
Take bych radeji jela do nemocnice, muze se odlucovat placenta nebo cokoliv. Lepsi byt za plasana, nez si to pak vycitat.
@Makinas píše:
raději bych plašila, než si něco vyčítat ![]()
Ano, zajeď na pohotovost. Určitě nebudeš za plašana, tohle je vážná věc. Držím pěsti, ať je vše v pořádku
Já, ač jsem taková, že pokud to není nutné, tak neplaším, tak bych v tomhle případě jela na pohotovost.. ![]()
@jdukolem né každý má řidičák, takže tvá otázka je podle mě úplně mimo.. ![]()
@Natalienaty1 psala, že všichni slaví čarodějnice, pravděpodobně i partner, takže něco určitě popil a nemůže řídit.. Ten můj by mě dneska taky neodvezl nikam
![]()