Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám 9 dní zpožděnou menstruaci a dnes jsem si dělala test a byl jasně negativní. Je možné, že to mohla ovlivnit „naředěná“ moč. Testovala jsem odpoledne a před tím vypila 1,5 litru vody. Mohlo to test ovlivnit a mám to zopáknout ráno, nebo se na to vykašlat a zajít na vyvolávačku, nebo čekat. Máte někdo zkušenost
No myslím, že 9dní po MS, už by se čárka ukázala jasně za všech okolností… ![]()
@Saffiraa píše:
No myslím, že 9dní po MS, už by se čárka ukázala jasně za všech okolností…
tak, tak
@divomys Taky myslím, že už by byli dálnice ale klidně ještě ráno zkus. Jseš si jistá ovulací?
Ovulace vůbec nevím kdy byla, nebylo to plánované, takže si to nehlídám, ale případné těhu by nevadilo, ale moc nedoufám
9 dní už máš mít MS, předtím x dní od sexu…myslím, že test by už měl být znatelně pozitivní, pokud by jsi těhotná byla
Mě se slabá čárka objevila až 14 dní po očekávané MS. Měla jsem to nějak rozhozený.
Nemusí být nutně dálnice, mě se ukázali u prvního těhotenství vždycky jen slabounká čárka, takže bych zkusila ještě ráno a případně zašla na gyndu, nebo jako samoplátce na krev
9 dní je dlouhá doba, myslím, že případné těhu by se na testu ukázalo, každopádně záleží i na tom, kdy proběhla ovulace.
Já bych ještě jeden test zkusila a pokud nic, tak dr.
Zrovna dneska jsem testovala znovu a vyšel stejně jak minulé, negativní. Teď zvažují, jestli čekat než příjde MS nebo jít na gyndu na vyvolání, moc se mi tam nechce
No 12 dní zpoždění už je divné, asi bych na tu gyndu vyrazila… Tedy pokud to máš jinak pravidelné… ![]()
Tak pravidelné celkem jo, ale někdy hodněkrát mám MS dlouhou i 14 dní, už jsem to v lednu řešila s dr. a ta mi napsala Ascorutin. Asi ještě počkám přes víkend, protože už začínám trochu špinit a pak uvidím, jestli se to rozjede…