Nárok na PPM
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže protože se jednalo o nové zařazení a nové pracovní místo, byla zkušební lhůta 3 měsíce. Včera jsem podpisem potvrdila příjem dopisu, ve kterém je zrušení pracovního poměru ve zkušební lhůtě…
To nevadí. Ujednání o zkušební době je neplatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak napiš dopis tohoto znění:
Sděluji Vám, že ujednání o zkušební době v naší pracovní smlouvě od 1.1.2017 považuji za neplatné, protože tato pracovní smlouva bezprostředně navazuje na předcházející pracovní smlouvu u téhož zaměstnavatele, která skončila dne 31.12.2016. Zkušební dobu u téhož zaměstnavatele je možno sjednat pouze jednou, a to nejpozději v den nástupu.
Z téhož důvodu je také zrušení pracovního poměru ve zkušební době, které jsem od Vás obdržela dne 23.2.2017, neplatné.
Oznamuji Vám, že trvám na tom, abyste mne nadále zaměstnávali.
Datum, podpis.
Pošli doporučeně a na dodejku, kopii, podací lístek a potvrzení o doručení pečlivě uschovej jako důkaz.
Možná by se to ještě dalo vyšperkovat příslušnou judikaturou.
Příspěvek upraven 24.02.17 v 12:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže zkušebka být ze zákona nesmí? A tudíž je vyhazov ve zkušebce nesmysl a mám se bránit? Je to tak?
- Citovat
- Upravit
@eumedon píše:
Tak napiš dopis tohoto znění:Sděluji Vám, že ujednání o zkušební době v naší pracovní smlouvě od 1.1.2017 považuji za neplatné, protože tato pracovní smlouva bezprostředně navazuje na předcházející pracovní smlouvu u téhož zaměstnavatele, která skončila dne 31.12.2016. Zkušební dobu u téhož zaměstnavatele je možno sjednat pouze jednou, a to nejpozději v den nástupu.
Z téhož důvodu je také zrušení pracovního poměru ve zkušební době, které jsem od Vás obdržela dne 23.2.2017 neplatné.
Oznamuji Vám, že trvám na tom, abyste mne nadále zaměstnávali.
Moc moc děkuji za rady. Vzhledem k chování mého zaměstnavatele - viz výše - toto rozhodně napíšu a budu se bránit. Ještě jednou díky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Takže zkušebka být ze zákona nesmí? A tudíž je vyhazov ve zkušebce nesmysl a mám se bránit? Je to tak?
Přesně tak. Když jsi u téhož zaměstnavatele pracovala do 31.12.2016, tak zkušebka sjednaná od 1.1.2017 je zcela jasně neplatná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by to neakceptovali, tak se objednejte k právníkovi a podejte žalobu. Podle mne je věc jasná a museli byste udělat extra velký kopanec, abyste to nevyhráli. Judikatura je bohatá.
Stačí si zagůglit „opakování zkušební doby“.
Jo… a tím soudem jim klidně v tom dopise můžete pohrozit. Pokud to nebudou akceptovat, nezbyde vám, než se obrátit na soud.
Oni asi moc dobře vědí, že by prohráli, ale spoléhají na to, že se nebudete bránit.
Cituji z http://www.poradna-pracovni-pravo.cz/…bni-doba.php :
Dobrý den, zkušební doba je v témže pracovním poměru jedinečná, neopakovatelná. I když Vám zaměstnavatel namísto dodatku ke stávající pracovní smlouvě předložil smlouvu novou, nemá v ní zkušební doba co dělat. Když podepíšete, bude pracovní smlouva platná, ale ustanovení o zkušební době neplatné.
Jo, a není relevantní ani to, že se jednalo o nové pracovní místo. Zkušební doba slouží ke vzájemnému poznávání zaměstnavatele a zaměstnance a vy už jste se znali.
Předpokládám, že 31.12.2016 jsi ve zkušební době nebyla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda. Chci se zeptat nebo spis si jdu pro radu. Mam narok na mateřskou kdyz jsem menila zamestnani? Dam sem terminy… od 2013 do 31.4.2016 prace č. 1
1.5.2016 do 30.6.2016 prace č. 2
1.7.2016 do 30.9.2016 prace č. 3
A AŽ od 3.10. do 31.12.2016 prace poslední
na neschopence jsem od 1.11.2016 ale 31.12.2016 sem dostala vypoved ve zkusebni dobe
Mam teda narok na materskou? Nebo az na rodicak? Dekuji za nazory a rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajamaila Záleží, v kterém zaměstnání jsi byla už prokazatelně těhotná, ale spíš nárok mít nebudeš. Musíš totiž splnit 2 podmínky:
- v době nástupu na PPM (6-8 týdnů před porodem) být účastníkem nemocenského pojištění alespoň 270 dní za poslední dva roky - to splňuješ
- zároveň nastoupit na PPM ze zaměstnání nebo v ochranné lhůtě, která je tak dlouhá jako poslední zaměstnání (resp. zaměstnání, ve kterém žena byla už prokazatelně těhotná), max. ale 180 dnů. Běh lhůty se přeruší dalším zaměstnáním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je všechno složité, alespoň pro mě. Mě bylo minulý rok řečeno, že na mou pozici už nedostanou dotace a že bez dotací mě nebudou mít z čeho zaplatit. Takže se musí napsat nová pracovní smlouva jako by na nové a především jiné pracovní místo, než bylo to původní. když jsem to porovnávala, tak změny tam jsou. Prostě před tím - terénní pracovník, primární prevence na základních školách; nyní nově poradenský pracovník, místo výkonu práce sídlo neziskovky… ale ve skutečnosti jde o tutéž pracovní náplň. Takže protože se jednalo o nové zařazení a nové pracovní místo, byla zkušební lhůta 3 měsíce. Včera jsem podpisem potvrdila příjem dopisu, ve kterém je zrušení pracovního poměru ve zkušební lhůtě…