Narozeniny a dárek do školky

1011
23.10.13 14:58

Narozeniny a dárek do školky

Ahojte, dcera bude mít v listopadu narozeniny. Ve školce mají tradici, že děti, které mají příslušný měsíc narozeniny, přinesou „dárek“ ostatním dětem…

Jen nevím, co přinést? Bonbony(balený), lízátko, čokoládky…? nebo něco upéct, vyrobit, ale co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
23.10.13 14:59

Já bych pekla :-) třeba sušenky čokoládový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
23.10.13 15:00

Já si totiž myslim, že dlabanec, ten děti ocení nejvíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
23.10.13 15:01

U nas ve skolce je sladke zakazane, bud maji ovocne spizy, nebo neco zdraveho. (Treba babovicku z pudingu a pod)
Co koupit naky tetovacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 15:01

@BoDaViDoVe co upéct třeba perníky nebo drobné cukroví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.10.13 15:03

U nás ve školce rozdává oslavenec bonbóny. První rok jsem se zeptala učitelky co má přinést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
23.10.13 15:14

@Vemas babovička z pudinku je zdravá :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
23.10.13 15:19

@jizvíková napsala jsem to spatne, ne zdrava neni. Ale lepsi nez maslovej dort nebo cokolada :mavam:
Ve skolce delaji bez cukru a z alternativnich mlek, takze myslim, ze to neni tak desne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.13 15:29

Dcera měla narozeniny v říjnu a nesla gumové bombony, takové ty balíčky Jojo menší 55ks jich nesla až pak jsem zjistila, že vedle školky mají cukrovinky nové, kde prodávají ty gumídky a pod. třeba 1,2 nebo 3kg balík, že jsme mohli zanést do školky veliký balík, stejně jim to učitelky rozdělily po obědě, jako bonus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.10.13 16:09

U nás to učitelky dětem strčí do skříňky, ať si rodiče rozhodnou, jestli to dítěti dají nebo ne..
Malý má narozeniny v prosinci, jak psala Kelsey, kupovali jsme taky ty JoJo balíčky..Letos ještě nevím..

• Citovat
  • Upravit
74217
23.10.13 16:13
@Silwinka87 píše:
U nás to učitelky dětem strčí do skříňky, ať si rodiče rozhodnou, jestli to dítěti dají nebo ne..
Malý má narozeniny v prosinci, jak psala Kelsey, kupovali jsme taky ty JoJo balíčky..Letos ještě nevím..

zajeď si do Hod. nebo až sem budete mít cestu na ul. Štefánikově naproti prodejny Oresi, mají novou prodejnu Cukrovinky nebo jak se jmenuje a tam seženeš všechny možné cukrovinky velké balení, jak kdyby si jela do makra, píště už vím, kde půjdu koupit a nejsou tam jen gumové potvory :mrgreen:
jsem to zjistila včera co tam mají, když mi holka říkala cestou ze školky, mamí pojďme se tam podívat co prodávají :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
23.10.13 16:13

Tak u nás je domácí produkce zakázána jen balené věci. Takže dcera nosí gumové medvídky ( v pytlíčku) nebo kindr čokolády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
23.10.13 16:17
@Kelsey píše:
zajeď si do Hod. nebo až sem budete mít cestu na ul. Štefánikově naproti prodejny Oresi, mají novou prodejnu Cukrovinky nebo jak se jmenuje a tam seženeš všechny možné cukrovinky velké balení, jak kdyby si jela do makra, píště už vím, kde půjdu koupit a nejsou tam jen gumové potvory :mrgreen:
jsem to zjistila včera co tam mají, když mi holka říkala cestou ze školky, mamí pojďme se tam podívat co prodávají :jazyk: :mrgreen:

Jo? My pojedeme určitě do Hodonína do Pompa..Před Vánocema..Takže tam asi zajedeme..Díky za typ.. :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
23.10.13 16:17
@Blanka S píše:
Tak u nás je domácí produkce zakázána jen balené věci. Takže dcera nosí gumové medvídky ( v pytlíčku) nebo kindr čokolády

No právě..Taky jsem se učitelky ptala a říkala, že radši ne..Kvůli alergiím a tak..

• Citovat
  • Upravit
356
23.10.13 16:20

U nás buď ty Kinder čokoládky (každý jednu, takže tak tři do třídy) nebo lízátka. Učitelka jim to dá před rodiči, když odchází domů a je pak na nich, jestli jim to dovolí sníst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin