Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, dcera bude mít v listopadu narozeniny. Ve školce mají tradici, že děti, které mají příslušný měsíc narozeniny, přinesou „dárek“ ostatním dětem…
Jen nevím, co přinést? Bonbony(balený), lízátko, čokoládky…? nebo něco upéct, vyrobit, ale co?
U nas ve skolce je sladke zakazane, bud maji ovocne spizy, nebo neco zdraveho. (Treba babovicku z pudingu a pod)
Co koupit naky tetovacky?
U nás ve školce rozdává oslavenec bonbóny. První rok jsem se zeptala učitelky co má přinést.
@jizvíková napsala jsem to spatne, ne zdrava neni. Ale lepsi nez maslovej dort nebo cokolada ![]()
Ve skolce delaji bez cukru a z alternativnich mlek, takze myslim, ze to neni tak desne
Dcera měla narozeniny v říjnu a nesla gumové bombony, takové ty balíčky Jojo menší 55ks jich nesla až pak jsem zjistila, že vedle školky mají cukrovinky nové, kde prodávají ty gumídky a pod. třeba 1,2 nebo 3kg balík, že jsme mohli zanést do školky veliký balík, stejně jim to učitelky rozdělily po obědě, jako bonus.
U nás to učitelky dětem strčí do skříňky, ať si rodiče rozhodnou, jestli to dítěti dají nebo ne..
Malý má narozeniny v prosinci, jak psala Kelsey, kupovali jsme taky ty JoJo balíčky..Letos ještě nevím..
@Silwinka87 píše:
U nás to učitelky dětem strčí do skříňky, ať si rodiče rozhodnou, jestli to dítěti dají nebo ne..
Malý má narozeniny v prosinci, jak psala Kelsey, kupovali jsme taky ty JoJo balíčky..Letos ještě nevím..
zajeď si do Hod. nebo až sem budete mít cestu na ul. Štefánikově naproti prodejny Oresi, mají novou prodejnu Cukrovinky nebo jak se jmenuje a tam seženeš všechny možné cukrovinky velké balení, jak kdyby si jela do makra, píště už vím, kde půjdu koupit a nejsou tam jen gumové potvory ![]()
jsem to zjistila včera co tam mají, když mi holka říkala cestou ze školky, mamí pojďme se tam podívat co prodávají
![]()
Tak u nás je domácí produkce zakázána jen balené věci. Takže dcera nosí gumové medvídky ( v pytlíčku) nebo kindr čokolády
@Kelsey píše:
zajeď si do Hod. nebo až sem budete mít cestu na ul. Štefánikově naproti prodejny Oresi, mají novou prodejnu Cukrovinky nebo jak se jmenuje a tam seženeš všechny možné cukrovinky velké balení, jak kdyby si jela do makra, píště už vím, kde půjdu koupit a nejsou tam jen gumové potvory
jsem to zjistila včera co tam mají, když mi holka říkala cestou ze školky, mamí pojďme se tam podívat co prodávají![]()
Jo? My pojedeme určitě do Hodonína do Pompa..Před Vánocema..Takže tam asi zajedeme..Díky za typ..
![]()
@Blanka S píše:
Tak u nás je domácí produkce zakázána jen balené věci. Takže dcera nosí gumové medvídky ( v pytlíčku) nebo kindr čokolády
No právě..Taky jsem se učitelky ptala a říkala, že radši ne..Kvůli alergiím a tak..
U nás buď ty Kinder čokoládky (každý jednu, takže tak tři do třídy) nebo lízátka. Učitelka jim to dá před rodiči, když odchází domů a je pak na nich, jestli jim to dovolí sníst
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.