Narozeniny a přítel

Anonymní
24.6.24 11:23

Narozeniny a přítel

Ahoj.
Vezmu to stručně.
Minulý rok slavil přítel 25.narozeniny.
Vzhledem k tomu, že to je čtvrt století, jak se říká, jsem mu chtěla udělat super překvapení a tak jsem nám koupila letenky na takový prodloužený víkend do města, o kterém pořád mluvil, jak by tam moc chtěl. Podotýkám, že nestály málo peněz, ale neřešila jsem to, záleželo mi na tom, že se tam s přítelem podíváme a budeme mít zážitek. Pak jsem k tomu připojila ještě pár malých dárků, drobnosti typu čokoláda, nějaké tričko a tak.
Dárek měl úspěch a vzpomínáme na to doteď.
Před 2 týdny jsem měla 25.narozeniny já.
Dostala jsem legíny na cvičení.
Přítel ví, jak miluju květiny, žádnou mi nedal.
Pak pár dní po narozkách jsem jela k rodině na grilovačku, dostala jsem od bratra kytici růží a další přítomní taky přinesli dárky, což jsem ani nečekala a měla jsem velkou radost že si vzpomněli a hezky jsme to oslavili 😊
Pak jsem přišla domů s tou kyticí a přítel jen, že mi podá vázu, tak jsem si říkala, že ho to třeba trkne, kdyz viděl, jak mi ta kytka udělala radost, porad jsem rikala, jak krásně voní a jak miluju kytky a že mě to od bráchy fakt potěšilo. Čekala jsem, že přítel další den mi přiveze taky kytku, nebo jsme se bavili, že bych si mohla vybrat v květináči, když je mám ráda. Ale už na to nedošlo..
Mrzí mě to.
Na minulé narozky jsem kytku dostala a během roku párkrát taky, tak teď nechápu proč ne. Kdybych dostala kytku místo těch legín, budu mnohem radši.

Pozn. Ty legíny už měl koupené od vánoc a šetřil si je na teď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
24.6.24 11:26
@Anonymní píše: Více

Tipuju, že mu to prostě jako „správnému“ chlapovi nedošlo a ačkoli mu nejspíš bylo trapně, když jsi jí dostala od někoho jiného, dodatečně už ti jí kupovat nechce, protože to je prostě ještě trapnější a takové přiznání vlastního selhání. Ale asi bych mu na férovku řekla, že mě mrzí, že si s dárkem nedal větší práci, že je to pro tebe důležité (pokud skutečně tak moc je). A přečtěte si spolu 5 jazyků lásky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
24.6.24 11:33

Promluvte si o tom. Nic jiného nevykoumáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.6.24 11:34

Lakomec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21494
24.6.24 11:37

Umi cist myslenky? Jestli neumi, vubec netusi, co se ti honi v hlave. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
24.6.24 11:44

Holka zlatá, chlapi mají sice dvě koule, ale ani jedna není věštecká. Něco chceš, mluv s ním narovinu. Náznaky ničemu nepomůžou ty budeš akorát kyselej ksicht a on vůbec neví která bije. Na druhou stranu jestli ti dal leginy a ty jemu petenky, tal bych zamyslela nad celkovým fungováním vztahu a jestli není tak trichu škrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.6.24 11:52

Za mě Tě odbyl. Nejde o věšteckou kouli, ale o normální odbytí. Promluvte si o tom.

Příště předem specifikuj až zadej požadavky a uvidíš, jak se k tomu postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5152
24.6.24 11:57

Taky myslim, ze ted uz by to bylo trapne pro vsechny, kdyby ti dodatecne koupil kytku. Jak by to vypadalo, ty prineses jednu od brachy, a on pobezi do obchodu a prinese dalsi ‚tak tu mas jeste jednu ode mne (vetsi? hezci? drazsi?)‘ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
24.6.24 11:59

Jak tě kytka potěšila a jak voní atd. to nestačí. Chce to na férovku. "Taky bych od tebe nějakou chtěla. "Funguje je to. Tak velký dárek jako ty kupovat nemusel..ale legíny k 25.narozeninám..mohl se trochu zamyslet. :cert:
I když třeba Manžel mi koupil stejnou halenku, jakou jsem prý jedné starší paní jednou pochválila :roll: :mrgreen: A sháněl asi dlouho a divil se, proč nejásám. Jindy zase náušnice, co jsem mu prý ukazovala( že je koupíme dceři :lol: ).Takže kdoví, jak to bylo myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
24.6.24 12:02
@hani28 píše: Více

Tady máš jednu ODE MNĚ, miláčku. :nevim: Proč ne?
Proč větší, hezčí, dražší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5152
24.6.24 12:15
@sarusa4 píše: Více

Tak on se tak muze citit, kdyz dostala kytku od brachy, ze ted uz dalsi nepotrebuje, nebo kdyz jo, tak aby byla nejak ‚lepsi‘ nez ta prvni, stejnou by asi kupovat nechtel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.6.24 12:22

Klasika, ty máš fůru očekávání a myslíš si, že on umí číst myšlenky. Děláš velká gesta v naději, že ti je vrátí. On to má na salámu, něčím to sfoukne a hlavně to chce mít z krku. Proč by taky ne, když ty si pobrečíš do polštáře a jedete dál. Říká ti něco slovo komunikace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36047
24.6.24 12:23

Jako za mě 25 nejsou nějaký významný narozeniny na větší dárek co jsi mu dala ty. Ale jeho dárek je teda pěkně trapný. Řekni mu na rovinu, že jsi čekala něco trochu jinýho. A příště mu řekni pár tipů co by jsi si přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.6.24 12:29

Sušit jedny leginy od Vánoc, aby je mohl dát k 25.narozeninám partnerce…to je za mě teda fakt trapný.
Kdyby jí aspoň pozval na večeři. A nemusela by být nijak luxusní.
Jak to má s penězma jinak?
Kdysi jsem chodila s jedním, který mi vyčítal, že si musel kvůli návštěvě u mně koupit lístek za 40Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33847
24.6.24 12:36

Děláš chybu, že srovnáváš. A hlavně, když něco chceš, tak to máš říct. Ty čekáš, že jeho napadne, udělá, koupí… Je to chlap, máš mluvit jasně a stručně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová