Naruzovele špinění ve 4týdnu

Anonymní
12.1.20 21:29

Naruzovele spineni v 4tydnu

Ahpj holky mam takovou otazku jsem na zacatku tehu a mam takovy zvláštní vytok je takovy svetle ruzovy test sem delala 8.1 a to clearblue a ten vysel 2-3 tt dnes mi to nedalo a delala jsem znovu a je tam porad dalnice. Citim pnuti jako pri ms ale nic hrozneho nevite? K dr jdu ve stredu moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11659
12.1.20 22:00
@Anonymní píše:
Ahpj holky mam takovou otazku jsem na zacatku tehu a mam takovy zvláštní vytok je takovy svetle ruzovy test sem delala 8.1 a to clearblue a ten vysel 2-3 tt dnes mi to nedalo a delala jsem znovu a je tam porad dalnice. Citim pnuti jako pri ms ale nic hrozneho nevite? K dr jdu ve stredu moc dekuji

Růžový výtok nevadí má to dost žen..
Nesmí to být jasné červená krev…
Jinak pobolivani břicha je taky normální měla jsme to do 14tt..
Jinak ten výtok může být tím jak je překrvená sliznice a všechno…nebo po sexu…je víc možnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.1.20 22:02
@Anonymní píše:
Ahpj holky mam takovou otazku jsem na zacatku tehu a mam takovy zvláštní vytok je takovy svetle ruzovy test sem delala 8.1 a to clearblue a ten vysel 2-3 tt dnes mi to nedalo a delala jsem znovu a je tam porad dalnice. Citim pnuti jako pri ms ale nic hrozneho nevite? K dr jdu ve stredu moc dekuji

Ten výtok nesmí být vyloženě krev narůžovělý by nemělo nic být a to břicho je normální různé pnutí a píchání na začátku je normální pokud to nejsou vyloženě křeče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.1.20 22:23

No ja spinila v desatym ruzove a docela prusvih
Ale zvládli jsme to nechci strasit :mavam: 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.20 22:27

Ja si nejsem jista u prvniho tehu esi to bylo nebo ne uz je to 5 let :mrgreen: a moje pamet je trochu chaba krece nejsou krev taky ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.20 22:42

Jak píšou holky nahoře, růžová je ještě v pohodě, jen se to nesmí rozjet. První těhotenství bez jakéhokoliv špinění, ok. U dalších dvou nejdřív slaboulinke špinění okolo termínu menstruace, pak zesílilo a po několika týdnech konec. Tak to je můj případ, bohuzel. Přeju, ať je vše v pořádku :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10461
13.1.20 00:04
@Anonymní píše:

Nemas nahodou kratsi cyklus? U toho se to stava, mela jsem to taky u vsech tehotenstvi. Vychazi ti to na termin menstruace, takze je to nejspis pseudomenstruace, ale pokud to nebude silit, tak to vubec neres. Pro klid se treba za dva tri dny otestuj znova. A mimochodem je naprosto zbytecne valit k doktorovi tak strasne brzo. Na UTZ nic neuvidi, budete nahanet HCG, strestovat, jestli to neni potrat. Naprosto zbytecne. Doporucuju se preobjednat aspon na 7tt. I kdyby se teoreticky neco delo, ten doctor s tim stejne nic neudela, maximalne te posle (mozna zbytecne) na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.20 06:54

@Hoa Mai prave ze sem mela ms 11.12 a pak 27.-31.12 a 8.1 pozitivni testy proto me objednali na stredu a hlavne syna jsme meli jen diky hormonalnim injekcim a meli jsme dost zdravotnich problemu :(

• Citovat
  • Upravit
7997
13.1.20 08:36
@Anonymní píše:
@Hoa Mai prave ze sem mela ms 11.12 a pak 27.-31.12 a 8.1 pozitivni testy proto me objednali na stredu a hlavne syna jsme meli jen diky hormonalnim injekcim a meli jsme dost zdravotnich problemu :(

Doktor toho sice moc neuvidí ale měl by vidět jestli je těhotenství v děloze já šla na pohotovost kvůli krvácení několikrát byl ta vidět jen vacek tak se nevědělo jestli je to ok ale brali mi krev hcg rostlo tak se čekalo a u doktorky už pak bylo embryo i ze srdíčkem takže uvidíš hlavně se hned nenech hnát na revizi já jsem taky nenechala a teď jsem ve 30 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí