Naschvály od miminka v bříšku?

49
8.11.13 17:06

Naschvály mimi

Ahoj holky, taky vám to vaše mrně v bříšku dělá naschvály? Jsem ve 30 týdnu a přece jen už musím mnohem častěji chodit na záchod. Malá jako by to vycítila a když nejdu hned, protože kvůli něčemu nemůžu, tak malá začne být v bříšku přehnaně akční. Kope všude možně a nejraději se strefuje na plný močový měchýř :) Nevím, zda jí vadí, že tam má na chvíli málo místa, ale dík tomu pak málem dobíhám. Jak jste na tom vy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
8.11.13 17:10

@markiiz
a bude to lepsi a lepsi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.13 17:11
@Ali-Ali píše:
@markiiz

No to se mám teda na co těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.11.13 17:17

Počkej, až ti bude rýt patičkami pod žebra, to byla lahůdka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
8.11.13 17:21
@Ali-Ali píše:
@markiiz

To je fakt, jen co se mi prcek otočil hlavou dolů, už mě netrápil močák, „jen“ žáha. :mrgreen: To jsem se alespoň cestou z práce nemusela bát, že to pustím někde v buse. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7226
8.11.13 17:21

Ještě 10 týdnů :lol: a věř že bude hůř, takže si užívej miminka ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.13 17:22
@Jáňour píše:
Počkej, až ti bude rýt patičkami pod žebra, to byla lahůdka :-)

No já si myslím, že se mi vždycky na noc pod ty žebra nakvartýruje. Ráno mě bolí jak bych se s někým prala :zed:
Ráno mi těsně pod žebrama dělala mexickou vlnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
8.11.13 17:35

@markiiz vlny jsou bezva, akorát muž z nich byl nervózní, že to vypadá, jako bych tam měla vetřelce :-). A vlny mě nebolely, to právě jak ryl nožičkami, myslela jsem, že je fakt pasuje přímo mezi dvě žebra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.11.13 17:52
@markiiz píše:
Ahoj holky, taky vám to vaše mrně v bříšku dělá naschvály? Jsem ve 30 týdnu a přece jen už musím mnohem častěji chodit na záchod. Malá jako by to vycítila a když nejdu hned, protože kvůli něčemu nemůžu, tak malá začne být v bříšku přehnaně akční. Kope všude možně a nejraději se strefuje na plný močový měchýř :) Nevím, zda jí vadí, že tam má na chvíli málo místa, ale dík tomu pak málem dobíhám. Jak jste na tom vy? :mavam:

jo, maldší byl stejnej, ten si s mým močákem házel jak s balonem, a já chodila na malou co 20 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.11.13 18:41

Ahoj, mi se dcerou stavalo, ze jsme nekam odchazeli, odskocila jsem si a hned co jsme vylezli pred dum zacalo se mi chtit, manzel byl na to uz celkem alergicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.11.13 18:44

Když jsem byla těhotná tak cca. měsíc před porodem byl malý taky akční. Přítel taky říkal, že to vypadá jako vetřelec :mrgreen: a kopání do žeber je lahůdka :? Což protahovat se musel, měl 53cm :roll: :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.13 19:35
@bublinek píše:
Ahoj, mi se dcerou stavalo, ze jsme nekam odchazeli, odskocila jsem si a hned co jsme vylezli pred dum zacalo se mi chtit, manzel byl na to uz celkem alergicky :lol:

Tak to se ani nedivím :) Manžel se na mě vždycky dívá jak bych si z něj dělala legraci, že už zase musí stavět autem, když sme stavěli před pár minutama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.13 19:37
@katren píše:
Když jsem byla těhotná tak cca. měsíc před porodem byl malý taky akční. Přítel taky říkal, že to vypadá jako vetřelec :mrgreen: a kopání do žeber je lahůdka :? Což protahovat se musel, měl 53cm :roll: :srdce: ;)

Mě pan doktor při poslední návštěvě potěšil, prý to bude dlouhý obřík, protože jsme s manželem oba vysocí :) takže se můžu těšit na dlouhou nudličku minimálně 4 kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.11.13 20:06

@markiiz
Hmm… Malej mel 3730g 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
8.11.13 20:11