Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, taky vám to vaše mrně v bříšku dělá naschvály? Jsem ve 30 týdnu a přece jen už musím mnohem častěji chodit na záchod. Malá jako by to vycítila a když nejdu hned, protože kvůli něčemu nemůžu, tak malá začne být v bříšku přehnaně akční. Kope všude možně a nejraději se strefuje na plný močový měchýř
Nevím, zda jí vadí, že tam má na chvíli málo místa, ale dík tomu pak málem dobíhám. Jak jste na tom vy? ![]()
@Ali-Ali píše:
@markiiz
a bude to lepsi a lepsi…
To je fakt, jen co se mi prcek otočil hlavou dolů, už mě netrápil močák, „jen“ žáha.
To jsem se alespoň cestou z práce nemusela bát, že to pustím někde v buse. ![]()
@Jáňour píše:
Počkej, až ti bude rýt patičkami pod žebra, to byla lahůdka
No já si myslím, že se mi vždycky na noc pod ty žebra nakvartýruje. Ráno mě bolí jak bych se s někým prala ![]()
Ráno mi těsně pod žebrama dělala mexickou vlnu ![]()
@markiiz vlny jsou bezva, akorát muž z nich byl nervózní, že to vypadá, jako bych tam měla vetřelce
. A vlny mě nebolely, to právě jak ryl nožičkami, myslela jsem, že je fakt pasuje přímo mezi dvě žebra ![]()
@markiiz píše:
Ahoj holky, taky vám to vaše mrně v bříšku dělá naschvály? Jsem ve 30 týdnu a přece jen už musím mnohem častěji chodit na záchod. Malá jako by to vycítila a když nejdu hned, protože kvůli něčemu nemůžu, tak malá začne být v bříšku přehnaně akční. Kope všude možně a nejraději se strefuje na plný močový měchýřNevím, zda jí vadí, že tam má na chvíli málo místa, ale dík tomu pak málem dobíhám. Jak jste na tom vy?
jo, maldší byl stejnej, ten si s mým močákem házel jak s balonem, a já chodila na malou co 20 minut ![]()
Ahoj, mi se dcerou stavalo, ze jsme nekam odchazeli, odskocila jsem si a hned co jsme vylezli pred dum zacalo se mi chtit, manzel byl na to uz celkem alergicky ![]()
Když jsem byla těhotná tak cca. měsíc před porodem byl malý taky akční. Přítel taky říkal, že to vypadá jako vetřelec
a kopání do žeber je lahůdka
Což protahovat se musel, měl 53cm
![]()
@bublinek píše:
Ahoj, mi se dcerou stavalo, ze jsme nekam odchazeli, odskocila jsem si a hned co jsme vylezli pred dum zacalo se mi chtit, manzel byl na to uz celkem alergicky
Tak to se ani nedivím
Manžel se na mě vždycky dívá jak bych si z něj dělala legraci, že už zase musí stavět autem, když sme stavěli před pár minutama ![]()
@katren píše:
Když jsem byla těhotná tak cca. měsíc před porodem byl malý taky akční. Přítel taky říkal, že to vypadá jako vetřeleca kopání do žeber je lahůdka
Což protahovat se musel, měl 53cm
![]()
![]()
Mě pan doktor při poslední návštěvě potěšil, prý to bude dlouhý obřík, protože jsme s manželem oba vysocí
takže se můžu těšit na dlouhou nudličku minimálně 4 kg ![]()