Naše dětičky

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky, které rády klábosí a podělí se o své drahocené rady s ostatními. Klidně se maminky přidejte, i když nemáte miminka narozené přímo v prosinci (jen orientační), čekáme na Vás a na vaše příspěvky. :-)))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
4.4.12 11:37
@Zuzanda píše:
@chrousti :mrgreen:

Copak
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
4.4.12 12:18
@chrousti píše:
ahojky :lol:

Vítám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10
4.4.12 12:23
@Markul píše:
Vítám :kytka:

Děkuji
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
4.4.12 17:58

taky vítám nové maminky ale na nástěnce nic nového nepřibylo? at víme něco o vás? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
4.4.12 17:59
@Markul píše:
No já nevím z ničeho nic :nevim: … a dneska jsme se probudili a zase :cert: :cert: tak jsem šla k doktorce a je lehce nachlazený …sirupy atd…600kč jen to hvízdlo :zed: :zed:

to je teda pech, zrovna když se zase udělalo docela hezky. Tak at to není nic vážného a brzo se uzdravte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.4.12 20:43

tak už jsem tam něco písla a přidala i fotky
Markul tak ať jse brzy zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.4.12 23:31

Tak jo :-)
Markul no to víš je to šílený koupíš pro mimčo něco nutného a hned takových peněz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.4.12 23:42

Jinak holky tak jak vypadají očička?ste tady psaly už se jim to zlepšilo?nám naštěstí se nic nedělo ale od náušniček nám to hnisá :zed: takže ono si člověk nevybere :-)
V nástěnce už jsem taktéž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.4.12 23:44

Markul ještě gratulujem ke 4 měsícům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.4.12 08:36

vercabob koukám, že málá se narodila na moje narozeniny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
5.4.12 09:38

@vercabob
U první trvalo skoro měsíc než byly naušničky v poho :? Chce to pořád potírat lihem a promazávat nejlíp sádlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.4.12 10:34

ještě že mám kluka a naušničky nemusím řešit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.4.12 11:27

NNo vidiš jak se krásně sešly datumy :-D
no ono se jí to jedno zahojilo ale blbě se jí protočila naušnice a podráždilo se to tak zase od znova :zed: ,mám líh na to a tu mast jak mátena očička ta pomáhá tak alespon tak
jinak jaký máte den?U nás neteče voda a nikdo nám to neobeznámil tak sem musela do krámu pro vodu a poslední balík neperlivý vody,lidi se zbláznily :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
5.4.12 11:43

očičko už je lepší, ale asi s tím budeme mít problémy, možná že to nebude ucpaný kanálek, ten vypadá dobře, ale asi jsme citlivý na špínu - teda třeba si tam šáhne rukou nebo při koupání se jí tam dostane voda…takže to vypadá na bakterie…chjo.
Jinak naušnice byly bez hnisání, ale jen trochu červený kolem vpichu, a asi 10 dní jsme mazaly framykoinem, lihem jenom když jsem to chtěla trochu očistit od zaschlé mastičky. Po tom vpichu jí ouška dost krvácely, co prý nebývá, ale pak už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.4.12 11:49

Janule tak alespon že vám ty naušničky nedělaly neplechu a ty očička mě mrzí no ale jak známe děti tak ty ty ruce furt někam strkají, takže snad ji to časem se nějak ustálí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny