Naše dětičky

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky, které rády klábosí a podělí se o své drahocené rady s ostatními. Klidně se maminky přidejte, i když nemáte miminka narozené přímo v prosinci (jen orientační), čekáme na Vás a na vaše příspěvky. :-)))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
5.4.12 23:43

Lyrica já jsem taky konec října a holky nás tu přijaly ;)
Malá mi ted taky před hajáním strašně řve přitom na ní vidím jak by spala nojo musíme to nějak vydržet :think:
Marcul malá měla rýmu šílenou kolem toho 4.měsíce to i skoro nemohla dýchat koupila jsem mořskou vodu a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
6.4.12 09:53
@lyrica píše:
@Markul Ty jsi mě pozvala? :think: Ale Matýsek je narozenej 18.listopadu ;)

To neřeš matko :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Markul
6.4.12 09:55
@vercabob píše:
Lyrica já jsem taky konec října a holky nás tu přijaly ;)
Malá mi ted taky před hajáním strašně řve přitom na ní vidím jak by spala nojo musíme to nějak vydržet :think:
Marcul malá měla rýmu šílenou kolem toho 4.měsíce to i skoro nemohla dýchat koupila jsem mořskou vodu a super :palec:

Ano máme :D .....a lékarna ? :lol: :lol: 1 mořská voda 166 kč :roll: blááááázni :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Markul
6.4.12 10:08

Přeji všem maminkám krásné prožití Velikonoc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2131
6.4.12 10:25

@Markul Market my mame vincentku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.4.12 12:39

Také všem přejem krásné Velikonoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.4.12 12:52

Tak to teda neřešííím :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.4.12 13:08

a jakej ste měly porod holky,chcete mimčo klidně hned nebo už nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
6.4.12 13:12

Já mám deníček o porodu ;)
https://www.emimino.cz/…prisel-8928/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
6.4.12 13:21

Lyrica krásný deníček ale měly sme to samé v tom že já trpěla šílenýma bolestma a nic mi na to nedaly takže sem si taky dost zařvala a brečela že to nezvládnu :mrgreen: nikdy jsem netušila jak moc to bolí,bylo to přes můj práh bolesti takže já zatím mimčo nee :-D ale je pravda že za tu nádheru vidět své miminko to stojí,také jsem plakala a říkala jak je nádherná :srdce: :hug: jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
6.4.12 14:37
@Zuzanda píše:
@Markul Market my mame vincentku

No tak to je v prd… :zed: :zed: a je to podstatně levnější :cert: :cert: :cert: to ti doporučila doktorka ?

• Citovat
  • Upravit
Markul
6.4.12 14:47
@lyrica píše:
Já mám deníček o porodu ;)
https://www.emimino.cz/…prisel-8928/

hezky napsáno myslím, že jsi měla krásný porod …né takový zmatek jako já :roll: …jinak mám taky deníček :palec:

• Citovat
  • Upravit
2131
6.4.12 14:53

@Markul ne nedoporučila ale je to nezavadné pro ditka a pomáha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.4.12 18:10

já měla císaře, byl plánovanej a vůbec mi nevadil a mimčo bych chtěla klidně hned po těhu se mi děsně stýská, ale momentálně na tom nejsme finančně nejlépe takže mám smůlu a přítel už děti nechce tak doufám, že ho za pár let přesvědčím a konečně jsme našli byt jupííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
7.4.12 08:26
@Lemonkas píše:
já měla císaře, byl plánovanej a vůbec mi nevadil a mimčo bych chtěla klidně hned po těhu se mi děsně stýská, ale momentálně na tom nejsme finančně nejlépe takže mám smůlu a přítel už děti nechce tak doufám, že ho za pár let přesvědčím a konečně jsme našli byt jupííí

Takže se bude hnízdit :D … to vám přeju rodino :palec: taky bych chtěla něco vlastního :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny