Naše dětičky

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky, které rády klábosí a podělí se o své drahocené rady s ostatními. Klidně se maminky přidejte, i když nemáte miminka narozené přímo v prosinci (jen orientační), čekáme na Vás a na vaše příspěvky. :-)))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
5.4.12 11:51

Omylem jsem si smazala členství ale není to uzavřená skupina tak je to dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
5.4.12 13:04
@vercabob píše:
Markul ještě gratulujem ke 4 měsícům :hug:

děkujem

• Citovat
  • Upravit
Markul
5.4.12 13:08

všem děkujem za brzké uzdravení :hug: … jinak je to opravdu hrůza pár léků a tolik peněz..... ti co dělají ceny se opravdu zbláznili, protože když si spočítají kolik se dostává na mateřské tak s toho to zvládnout teda nejde :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Markul
5.4.12 13:09

vercabob taky bych zkusila ten framykoin :think: … jako malá si pamatuju, že jsem s tím taky měla problémy a mastička vždy zabrala :palec:

• Citovat
  • Upravit
41882
5.4.12 13:43

Kdepak se tady beru? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.4.12 14:15

Když já na ten framykoin slyšela negativní názory :nevim: ta mastička pomáhá kdyby se jí ty naušničky tak debilně nepřetočili :cert: ,už to má zase lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
5.4.12 14:44

@vercabob tak ja na framykoin nedám dopustit je to dobrá mastička vždy nam pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.4.12 15:29

to je právě ono každý říká něco jiného tak zatím nám pomáhá tak uvidíme jak to pujde dál :palec:
tady je pěkně hnusně,zima,fouká vítr to včera byl uplný opak 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
5.4.12 15:33

Ostrava hlasí zataženo a chladněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
5.4.12 15:51

Co jinak dneska děláte ženy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
5.4.12 15:53

No ja upřímně nudím se ikdyž bych měla něco doma udělat ale nějak se mi do toho nechce no jsem strašná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
5.4.12 17:16

Tak já mám za sebou velikonoční uklid.....bobánek na tom není moc dobře …je hodně spavý, a když se vzbudí, tak šílený kašlík a rýma :,( .........jinak tady je taky pěkně hnusné počasí chladno a pořáíd lehce mrholí :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Markul
5.4.12 17:16
@lyrica píše:
Kdepak se tady beru? 8o :mrgreen:

Ahoj vítám :kytka:

• Citovat
  • Upravit
41882
5.4.12 17:53

@Markul Ty jsi mě pozvala? :think: Ale Matýsek je narozenej 18.listopadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
5.4.12 21:35

uf, dneska bylo trochu moc brečení, na usnutí nic nezabíralo, až jsem nakonec vyhrabala ze skříně nosítko, které jako mrnátko neměla ráda. No a ted si v něm pochrupala, tak až bude tepleji, třeba ji v tom začnu nosit po venku
počasí dnes teda stejný hnus jako u vás, mrholí a studeně fouká, jsme zůstaly doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny