Naše svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
7.8.23 00:06
@Anonymní píše:
Kolega nenápadně naznačil že asi budu pekná pipka co na vše prdí ale já to prostě beru tak že si řekneme s přítelem ano a dále si chci svatbu jen užít a více neřešit. :nevim:

Doufam, ze na to mu tvuj budouci manžel nejen naznačil, ale natvrdo pověděl, ze on bude asi pěkný tur, kdyz si tohle dovolí o jeho snoubence vůbec rict nahlas.
Pokud ne, nel by se to naučit :mrgreen: umět branit sebe i svou rodinu.
Každý na právo si udelat svatbu po svém, i kdybyste se vzali nekde na palouku a bez hostiny. Vy to chcete takhle a nikdo, tuplem ne kolega z práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
7.8.23 03:53
@Mar__tanka1983 píše:
Nechci ti uplne kazit iluze, ale my meli malou svatbu, 35 lidí, nakup v Makru, catering nam pomohla uvarit/pripravit kámoška bez platby navic, saty z vintedu, prstynky stribrny.
A když tedy odectu pujcovne „sezení“ (ze jsme si pujcovali zidle, stoly, stany, velký gril na plyn, to vy treba nebudete muset), setrili sme na vsem co šlo, protoze se nam taky nechtelo zbytečné utrácet, stejne sme byli na nějakých pětačtyřiceti tisících.

Já už právě nepočítám šaty, prstýnky, místo, fotograf, výzdoba, rožeň, sele, pivo..já už tohle vše mám zařízené…

Catering dělá známá…taky bez peněz navíc, chybí pouze alko, nealko, zákusky a živé květy..

Kdybych počítala šaty, prstýnky..foto…atd jsem v tom za nějakých 80 tisíc.

To bylo to, co jsem chtěla mít hezký a na celý život, fotky, prstýnky…

• Citovat
  • Upravit
14704
7.8.23 05:00

Nas bylo na svatbe 8 (my 2, nase 3 deti, svedkove a fotografka). I s naslednou (cca o mesic pozdeji) zahradni party pro cca 40 kamaradu a jejich deti v pronajatem prostoru nas vysla do 12 tisic. Tedy v roce 2018. Neni to o tom, ze bychom chteli setrit, ale predstava velke svatby nam byla neprijemna. Takto jsme ji meli bez velkych priprav a bez stresu.

Takze i ta vase svatba by mi prisla velka a luxusni. Tvuj partner se neumi ohradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13176
7.8.23 06:07
@Anonymní píše:
Chci se trošku vykecat tak jsem založila diskuzi. Příští rok v červnu nás čeká svatba schodou náhod čeká svatba i kolegu mého přítele. Štve mě a hlavně mrzí že přítel neustale poslouchá od svého kolegy jak budou mít velkou luxusní svatbu s pomalu 200 lidmi za bůh ví kolik peněz zatím co my budeme mít malou skromnou svatbu s maximálně 50 lidmi do cca 100 tisíc. Podle mě je každého věc jak si svou svatbu udělá a jak velikou si jí přeje přiznám se že já jsem nikdy nebyla úplně plánovací typ člověka zatím co kolegy slečna asi ano.
Kolega nenápadně naznačil že asi budu pekná pipka co na vše prdí ale já to prostě beru tak že si řekneme s přítelem ano a dále si chci svatbu jen užít a více neřešit. :nevim:Mrzí mě že ten kolega má potřebu se takhle povyšovat a že ze mě dělá pipku který je vše fuk. Asi jsem zvláštní že mě to štve protože mi to přece může být fuk :roll:

Ty jsi s ním o tom mluvila přímo s tím kolegou anebo ti to takhle zprostředkoval tvůj snoubenec??
Protože jestli to máš zprostředkovaně od svého drahého, tak kdo ví, jak to bylo, to za prvé a za další pokud ti to takhle řekl tvůj drahý, tak je blbej až za roh…ale brát si ho budeš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
7.8.23 06:57

Haha..my měli svatbu jen se svědky, nejužší rodinou a nejbližšími přáteli cca 10-12 lidí.. poté jsme šli do restaurace na oběd a pak převlíkačka a šup do naší oblíbené hospůdky na párty..bylo to supr a dodnes na to ráda vzpomínám.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.8.23 07:41

@Nelel12 jo tak to jo, to se asi vejdete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
7.8.23 08:04

Kolega je blbec, tvuj by ho mel poslat do (vis kam) a tobe to nerikat.
A jak vidis, vzdy bude nekdo mit pindy. Pro kolegu malo, tady zas moc :mrgreen: Nevyberes si.
Neres blbiny, udelej presne takovou svatbu jakou chces. A uzijte si to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
7.8.23 08:17

Ještě mě napadá, že třeba kolegu ve skutečnosti moc netěší, že oni musí mít tak velkou a nákladnou svatbu a tak je jednodušší se navézt do snoubenky kolegy, které stačí „menší“ svatba. Když do toho zahrnu fakt, že ani jejich svatba není zrovna malá a za pár, dávaly by ty kyselý hrozny i smysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6913
7.8.23 13:03

Podle mě jste praštění všichni 3.
Kolega, který se chlubí a považuje svoji svatbu za tu „nej“. Tvůj chlap, že ho dávno neutnul, a Ty, že takový nesmysl řešíš, dokonce zakládáš diskuzi.
Ještě mě napadlo, jestli ten Tvůj náhodou nezávidí. Který chlap by takové kraviny vyprávěl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
8.8.23 08:00

To je takový ten frajírek, co se musí pořád ohánět, jak to má nejlepší na světě, ať to každý vidí. Já měla jednoduchou svatbu, tuším 13 lidí tam bylo včetně nás dvou a stačilo, všechno důležité tam bylo, vzpomínám ráda, manželství je hezké a trvá.
Naproti tomu kolega manžela z práce (jen on se tím tak nechvastal) měl svatbu o asi 150 lidech na zámku, nevěsta pocházela z bohaté rodiny, tak rodiče se plácli přes kapsu, samá vybraná jídla, kapely a nevím co všechno, a pak jim ještě zaplatili pobyt v zámeckém svatebním apartmá s privátním welness, všeho všudy to stálo půl milionu a do dvou let byl rozvod. Tak si pak vyber, co je lepší. Já vždy říkala, velká svatba stojí velký peníze a ani ta nejhonosnějsí a nejluxusnější svatba mi šťastný život a manželství nezaručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný