Naše svatba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.23 20:30

Naše svatba

Chci se trošku vykecat tak jsem založila diskuzi. Příští rok v červnu nás čeká svatba schodou náhod čeká svatba i kolegu mého přítele. Štve mě a hlavně mrzí že přítel neustale poslouchá od svého kolegy jak budou mít velkou luxusní svatbu s pomalu 200 lidmi za bůh ví kolik peněz zatím co my budeme mít malou skromnou svatbu s maximálně 50 lidmi do cca 100 tisíc. Podle mě je každého věc jak si svou svatbu udělá a jak velikou si jí přeje přiznám se že já jsem nikdy nebyla úplně plánovací typ člověka zatím co kolegy slečna asi ano.
Kolega nenápadně naznačil že asi budu pekná pipka co na vše prdí ale já to prostě beru tak že si řekneme s přítelem ano a dále si chci svatbu jen užít a více neřešit. :nevim:

Mrzí mě že ten kolega má potřebu se takhle povyšovat a že ze mě dělá pipku který je vše fuk. Asi jsem zvláštní že mě to štve protože mi to přece může být fuk :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64840
6.8.23 20:31
@Anonymní píše:
Chci se trošku vykecat tak jsem založila diskuzi. Příští rok v červnu nás čeká svatba schodou náhod čeká svatba i kolegu mého přítele. Štve mě a hlavně mrzí že přítel neustale poslouchá od svého kolegy jak budou mít velkou luxusní svatbu s pomalu 200 lidmi za bůh ví kolik peněz zatím co my budeme mít malou skromnou svatbu s maximálně 50 lidmi do cca 100 tisíc. Podle mě je každého věc jak si svou svatbu udělá a jak velikou si jí přeje přiznám se že já jsem nikdy nebyla úplně plánovací typ člověka zatím co kolegy slečna asi ano.
Kolega nenápadně naznačil že asi budu pekná pipka co na vše prdí ale já to prostě beru tak že si řekneme s přítelem ano a dále si chci svatbu jen užít a více neřešit. :nevim:Mrzí mě že ten kolega má potřebu se takhle povyšovat a že ze mě dělá pipku který je vše fuk. Asi jsem zvláštní že mě to štve protože mi to přece může být fuk :roll:

to ti doma přítel neustále vykládá, jaké svatební plány má jeho kolega?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
6.8.23 20:35

Vykašlala bych se na kecy :D

Já budu mít svatbu za měsíc a budu tam mít 35 lidí max včetně dětí. Je rodina a hodně blízký přátelé…

A čekám, že se vejdu s jídlem a pitím do 20.. doufám!!! :mrgreen:

Víc se mi nechce dát a přijde mi to zbytečný…

Ať si má každej, co chce..za co chce. Absolutně bych se nezaobírala tím, že někdo to bude mít za x tisíc…je to jejich věc, když to chtějí dát, ať dají..hlavně, aby se za rok, dva nerozváděli, protože si nerozumí a našli si jiné partnery… :P

Ten den má být krásný pro ty dva, ne pro ostatní…

Užijte si to dle svého…né dle ostatních..

• Citovat
  • Upravit
4383

Tvůj kolega asi bude trochu jednodušší typ že? Ohánět se tím kdo bude mít luxusnější svatbu? Hnedka bych ho poslala do zadku. nás čeká svatba 9.9. budeme mít, PŘEDSTAV SI, jenom okolo 20 lidí! A,,po*er se. " Na svou svatbu se těš a víš co? Máte velikou výhodu že nebudete tolik ve stresu jako někdo kdo plánuje svatbu pro 200 lidí. A navíc, luxusní svatba nezaručuje šťastné manželství. To si pamatuj. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223

Luxusní svatba neznamená dokonale partnerství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
6.8.23 20:40

Tvl nevěřím, ze by se nějaký chlap vytahoval se svatbou :lol: :lol: :lol: … to spis nějaká tvoje kamoska/kolegyně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16146
6.8.23 20:41
@Pidulka1991 píše:
Tvl nevěřím, ze by se nějaký chlap vytahoval se svatbou :lol: :lol: :lol: … to spis nějaká tvoje kamoska/kolegyně …

Třeba se na to ten chlap hrozně těší, když to bude za takovou dardu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
6.8.23 20:42

Bych se toho kolegy zeptala (nebo přítel by měl), proč má, proboha, jakýkoliv problém s cizí svatbou? :) Ať si tu svou užijou a nekrafou do cizích.
My měli na svatbě asi pětatřicet lidí, všechny do jednoho, co jsme tam hodně chtěli mít, nikoho jen ze slušnosti, a všichni do jednoho si to na maximum užili. Táhneme spolu na čtvrt století.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24537
6.8.23 20:43

Až se bude kolega rozvádět, tak si na nesmyslně vyhozené penízky ještě rád zavzpomíná. :mrgreen: Udělejte si svatbu podle svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
6.8.23 20:56

Pro mně by byla drahá i svatba za 100tis. (resp. přijde mi zbytečné vydávat tolik peněz za svatbu), takže klidně můžeš považovat i vaší svatbu za luxusní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
6.8.23 20:58

No nevim. :mrgreen: člověk co svatbu neřeší a bla bla bla vypadá jinak. :mrgreen: :mrgreen: A i tech 100 tisíc a 50 lidí není málo.
Mě by to bylo putna. At si to kolega užije. Takových hogo fogo svateb jsem zažila a jak to dopadlo… Sešli se u soudu kvůli rozvodu.
My měli svatbu jen se svědky, řekli si ano a odpoledne chlap šel sekat zahradu :mrgreen: :P Takže za mě tohle beru jako svatbu, kde nic moc neřeším :mrgreen:
Ale každý to má jinak. Není špatne mít 50, 100 nebo 500 lidí. Každého věc.

A nikdy jsem nezažila řešit chlapy mezi sebou svatbu. 8o Jen když si stěžovali, že ta jejich vymyslí kraviny (holubice, focení tam a tam atd.)

Je fakt pravda, že dnešní svatby jsou z velké části o hostech než o nevěstě a ženichovi. :nevim:
A proto na takové svatby nechodím. 3 jsem odmítla. Nemám ráda takove předváděllčky.

A kdyby mě nějaký kolega chlapa řešil, tak se tomu směju. Nebo bych zašla za chlapem do práce a hodila s kolegou řeč. :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.08.23 v 20:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
6.8.23 20:58

Ať ho snoubenec s takovými kecy pošle někam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
6.8.23 20:59
@lucad77 píše:
Až se bude kolega rozvádět, tak si na nesmyslně vyhozené penízky ještě rád zavzpomíná. :mrgreen: Udělejte si svatbu podle svého.

Proč nesmyslně? Když to tak cítí a chtějí, tak proč ne? Jestli to spis nevadí tady zakladatelce, ze oni budou mít drahou a velkou svatbu a ona ne :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
6.8.23 21:02

Podle mě je pipka ta, která nemá nic lepšího na práci, než řešit 1000 způsobů, jak říct ano. Jediná otázka ale je, proč tě to dráždí? Já bych nikdy nesouhlasila s větší svatbou, než 10 lidí, kdyby partnerův kamarád řekl, že jsem proto pipka, tak se mu spolu zasmějeme a tím by moje myšlenky na to zkončily :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
6.8.23 21:20

Jsi dospela zena, brzy vdana. Melo by ti byt srdecne jedno, jakou kdo ma svatbu. Nejdulezitejsi je, ze si beres milovaneho a milujiciho muze. Ja mela svatbu ve dvou a jen se svedky a vubec to nebylo z financnich duvodu :) a bylo a je mi tak jedno, kdo si co o tom mysli, chteli jsme to s muzem takto oba a jsme spolu x let stastni a to je pro me to nejvic. Nesrovnavej se… uzivej si svuj den a svuj zivot.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný