Našla jsem u dcery prášky na hubnutí

caroline_cari
29.1.24 16:46

Našla jsem u dcery prášky na hubnutí

Ahoj, vůbec nevím jak reagovat tak se jdu poradit. Šla jsem dát dceři do skříně prádlo a všimla jsem si, že má na stole prášky na odstranění tuků (mivolis). Poslední dobou se mi zdálo že jí méně, když jsem se jí zeptala, proč moc nejí, odpověď byla že jí úplně normálně, jak jí můžu vidět když je celý den ve škole a na obědy v jídelně, pár dní na to jsem našla tohle :(. S dcerou máme úžasný vztah, říkáme si cokoliv, povídáme si o čemkoliv, vždycky když se jí něco stane (rozchod, problémy s kamarádkama, ve škole) tak za mnou sama přijde, vždycky si pokecáme a já se snažím ji pomoc :srdce: hrozně mě mrzí že tohle dělá, ale jak si s ní promluvit? Zhorší se nám vztah? Nebude se mi svěřovat dál? :nevim: Vůbec nevím jak tuhle debatu začít, aby se necítila špatně, nebo aby mi nepřestala věřit :? Co mám dělat? :,( Dceři je 14

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.1.24 16:49
@caroline_cari píše:
Ahoj, vůbec nevím jak reagovat tak se jdu poradit. Šla jsem dát dceři do skříně prádlo a všimla jsem si, že má na stole prášky na odstranění tuků (mivolis). Poslední dobou se mi zdálo že jí méně, když jsem se jí zeptala, proč moc nejí, odpověď byla že jí úplně normálně, jak jí můžu vidět když je celý den ve škole a na obědy v jídelně, pár dní na to jsem našla tohle :(. S dcerou máme úžasný vztah, říkáme si cokoliv, povídáme si o čemkoliv, vždycky když se jí něco stane (rozchod, problémy s kamarádkama, ve škole) tak za mnou sama přijde, vždycky si pokecáme a já se snažím ji pomoc :srdce: hrozně mě mrzí že tohle dělá, ale jak si s ní promluvit? Zhorší se nám vztah? Nebude se mi svěřovat dál? :nevim: Vůbec nevím jak tuhle debatu začít, aby se necítila špatně, nebo aby mi nepřestala věřit :? Co mám dělat? :,( Dceři je píše: Více

Já bych se jí zeptala normálně. „Adél dávala jsem ti věci do skříně a tohle na mě vykouklo, proboha na co ty to potřebuješ?“ Záleží teda jestli je silnější nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
29.1.24 16:53

Navrhla bych ji, že budeme zdraveji jíst a cvičit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.1.24 17:16

Mluvit s ní. Jinak můžeš kontaktovat Anabelu. A poradit se s nima, jak postupovat. http://www.anabell.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.1.24 17:45

Já bych ji to řekla a nabídla ji klidně koupi permice do fitka :) pokud je ze sebou nespokojena. Ale někdy nejsou věci, tak jak se zdají a léky nemusí být ani její. Otázka kde je vzala, to by mě zajímalo nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.1.24 17:48

Zeptala bych se k čemu to má, jestli má nějaký problém, jestli není se sebou spokojena, nabídnout ji pomoc ve smyslu třeba zdravějšího vaření, posezení s odborníkem (ne psychiatrem, ale třeba nějakým výživovým poradcem), zajít na nákupy a koupit ji něco lichotiveho apod. Nedělala bych mrtvého brouka, ale zároveň na to nejit po zlem, jakoze co to má znamenat, hned něco zakazovat atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.1.24 17:49
@Alilali píše:
Já bych ji to řekla a nabídla ji klidně koupi permice do fitka :) pokud je ze sebou nespokojena. Ale někdy nejsou věci, tak jak se zdají a léky nemusí být ani její. Otázka kde je vzala, to by mě zajímalo nejvíce.

To je volne prodejny v dm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.1.24 18:25
@Kriss Tina píše:
To je volne prodejny v dm.

A tím pádem je jasné, že to nejsou léky, ale doplňky stravy, které jí pravděpodobně moc nepomůžou, ale ani neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
29.1.24 18:35
@Hoa Mai píše:
A tím pádem je jasné, že to nejsou léky, ale doplňky stravy, které jí pravděpodobně moc nepomůžou, ale ani neuškodí.

No jasný, to je spis takový placebo bych rekla, ale tady není ani tak důležitý co bere, jako proč to bere. Tady nějaký doplněk ji neublizi tolik, jako když se z toho vyvine nějaká anorexie, to je potřeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
29.1.24 18:52

Normálně bych se na ně zaptala, pokud dceři běžné lezeš do skříně s prádlem, úplně schované asi nebyly.. :nevim:
Jak píšou holky, koupila bych ji permici do fitka, k tomu pár lekcí s trenérem ;) ale těžko říct, co jí běhá v hlavě..začla bych ji v tom jídle pozorovat, aby to někam nezkouzlo (bulimie, anorexie.. :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
29.1.24 19:08
@lucynka25 píše:
Normálně bych se na ně zaptala, pokud dceři běžné lezeš do skříně s prádlem, úplně schované asi nebyly.. :nevim:
Jak píšou holky, koupila bych ji permici do fitka, k tomu pár lekcí s trenérem ;) ale těžko říct, co jí běhá v hlavě..začla bych ji v tom jídle pozorovat, aby to někam nezkouzlo (bulimie, anorexie.. :? )

Spis nez pozorovat bych si s ni zacala vic povidat…ne o anorexii, ale o ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
29.1.24 19:10
@caroline_cari píše:
Ahoj, vůbec nevím jak reagovat tak se jdu poradit. Šla jsem dát dceři do skříně prádlo a všimla jsem si, že má na stole prášky na odstranění tuků (mivolis). Poslední dobou se mi zdálo že jí méně, když jsem se jí zeptala, proč moc nejí, odpověď byla že jí úplně normálně, jak jí můžu vidět když je celý den ve škole a na obědy v jídelně, pár dní na to jsem našla tohle :(. S dcerou máme úžasný vztah, říkáme si cokoliv, povídáme si o čemkoliv, vždycky když se jí něco stane (rozchod, problémy s kamarádkama, ve škole) tak za mnou sama přijde, vždycky si pokecáme a já se snažím ji pomoc :srdce: hrozně mě mrzí že tohle dělá, ale jak si s ní promluvit? Zhorší se nám vztah? Nebude se mi svěřovat dál? :nevim: Vůbec nevím jak tuhle debatu začít, aby se necítila špatně, nebo aby mi nepřestala věřit :? Co mám dělat? :,( Dceři je píše: Více

Však to je doplněk stravy z DMka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
29.1.24 19:10

@Aglája75 tak těžko říct jaký mají vztah, co probírají… samozřejmě je to hodně o komunikaci ve všech směrech, ale pozorování neuškodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
29.1.24 19:17
@Cenarius píše:
Však to je doplněk stravy z DMka. :roll:

Jenze volne prodejnym doplnekem stravy muze zacit neco horsiho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.1.24 19:19
@caroline_cari píše:

Mivolis kapsle na podporu funkce střev je doplněk stravy s vitamíny, bakteriemi mléčného kvašení a inulinem. Vitamín B2 a niacin přispívají k udržení normálního stavu sliznic (např. ve střevech). Vitamín B6 a folát přispívají k normální funkci imunitního systému.
Vždyť to není na hubnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+