Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže kondomy nekde dostupné ve skříňce, asi garsonka, že musí být sex potmě,… ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
8letá dokázala udělat dokonalé malé dírky do kondomů a pak je nandat zpět do balení tak, že nic nebylo nápadné - ohó velmi šikovné dítko, mohla by jít na kouzelníka ![]()
8. leta dcera vi na co jsou kondomy a jak presne slouzi a jak muzou selhat? A vas vubec napadne je mit v dosahu deti, a kdyz je najdete poskozene tak to s detma diskutovat?
V osmi letech jsem jestě ani nevěděla co to kondom je. Což mi připomnělo jeden vousatý vtip
Baví se dvě malé školačky. „Predstav si, Hanko, že jsem včera našla u transformátoru prezervativ.“
„Fakt, jo? A co je to ten transformátor?“
No, tak je, zdá se poučena, co to je a k čemu to slouží, tak teď ji jestě musíte poučit, co to je soukromí, intimní věci do kterých se neleze, proč nemůžete mít teď miminko a kondomy lépe uklízet. No a ty se modli.
@stinga píše: Více
Hlavne ty znalosti, ze v 8. vi, ze kdyby kondomy mely dirky tak muzou protect a mama tak muze otehotnet!
Nejstarší dceři je 8 let? A kolik těch dětí vlastně máte? I kdyby ten pokus o seriózní diskusní téma byl reálný, nevěš nám bulíky na nos, že tvá 8-letá dcera je natolik informovaná, že ví, co je kondom a co se stane, když ho propíchne! Proboha, mám 8-letou a loni ještě věřila na Ježíška
To vám u toho ty děti asistují, že jsou tak v obraze ve věci antikoncepce???
Btw, nechceš to další dítě nakonec ty, aby sis mohla ještě pobýt doma???
Omlouvám se za hnusnou poznámku, byla to první věc, co mě spontánně napadla.
Tak pro ty co neveri. Dcera vi jak se delaji deti, ze je cap nenosi i jsme se bavili co jsou to kondomy. Kupujeme je v ramci bezneho nakupu. Takze ano vi ze v te krabici v tech obalech je kondom ktery zabranuje tomu aby maminka mela miminko. Vi i ze nejake pani berku prasky aby miminko nemeli. Vi co je ms atd. Normalne to s ni probiram. Uz v 5 letech jsem ji rekla ze miminko je ze seminka ktere da tatinek mamince do briska a z toho vyroste miminko a pak jsem resila podrobneji kdyz byla starsi a prisla s otazkama. A vyndat kondomy s obalem propichnout je v obalu a vratit do krabicky fakt neni umeni. Propichly byly uz obaly, ale tim ze mame sex po tme tak jsme si nevsimli. Zijeme ve 3+1 ale deti maji k dispozici dva pokoje a my jsme v obyvaku a kdyz maji nekdo spatny sen jdou za nami, obcas i kdyz nemuzou spat a svitime jeste tak proste prijdou. Ja nesnesu uplne zavrene dvere, takze jsou tam velice rychle a ve tme aspon nemusim resit otazky tech
mladsich
Je takovy problem normalne odpovedet na otazku a ze musite jenom resit dcerin vek? A jako sorry ale kdyz 12 lety holky umi sexovat tak nechapu co vas tak prekvapuje na tom ze 8 leta vi na co je kondom.
Dobry vecer jak velke je riziko tehotenstvi kdyz jsem nasla v kondomech dirky? Je vubec mozne takto otehotnet nebo se nemusim bat? Vcera jsme koupili novy balicek pri beznym nakupu i s detmi a dnes skrinka ve ktere je mame byla spatne zavrena a krabicka s kondomy otevrena a kdyz jsem se na ne podivala ve vsech byly 1-2 dirky a ve stare krabicce byl posledni kondom tez takto propichany. Resila jsem to s pritelem a ten byl z toho v soku, nakonec jsme uhodili na nejstarsi dceru 8let a vylezlo z ni ze to udelala ona protoze by chtela dalsi miminko. Ze jeji kamaradka ma v prosinci narozenou sestricku a ona by chtela taky ( mluvila o tom uz par mesicu zpatky a vysvetlovali jsme ze zadne dalsi dite nechceme. Je riziko ze jsem mohla takto otehotnet? Niceho jsme si nevsimli ani deravych kondomu (spime spolu po tme kvuli detem) ani ze by sperma nejak uniklo. Kondom zadny nepraskl ale vylezlo z ni ze byly propichane vsechny i v minule krabicce. Takze od posledni ms byl kazdy sex s pichlym kondomem a urcite se nejaky trefil i do dnu kolem ovulace. Ta mela podle kalkulacky byt 27.12 ( vim ze to neni presne ale nehlidam si ovulaci a nepoznam ji) a sex byl 25.12 a 28.12 urcite.