39tt pohyby jsou slabší

52
3.1.26 09:03

39tt pohyby jsou slabší

Zdravím potřebuju poradit, jsem teď 39+2 a cítím méně pohybu malé. I škytavku cítím jednou denně nebo vubec(předtím i 4×)Muze to byt tím že uz má míň místa? Neřikam ze necítím vubec nic, ale je to slabší a ne tak často jak v minulých týdnech. Cítím jemné převalováni občas záškuby
Pred Vánoci bylo to samé byla jsem v nemocnici a pak to bylo zase vše ok
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
3.1.26 09:06
@Nat2333 píše: Více

Už se blíží porod, i miminko se připravuje a odpočívá ;) Není to robot, aby se vždy hýbalo stejně, takže i menší pohyby jsou v pohodě ;) Taky jsem občas syna necítila vůbec, jako by tam snad nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.1.26 09:08

@Dahlia0409 děkuji moc🙏🏻o jedno dítě jsem přišla tak už vysiluju ze všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.1.26 09:13

Ke konci je to běžné, jak Dahlia psala, mrně se chystá na porod, místa ubívá. Ale pokud máš obavy, klidně bych se nechala 10× zkontrolovat „zbytečně“, než to jednou odignorovat a… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3021
3.1.26 09:25

Moje předtím zběsilé dítě jsem na samém konci taky často pošťuchovala, lehala si tak jak se mu to nelíbilo, dávala si jídlo po kterém nejvíc řádilo (což byly arašídové křupky :) )
Ale ten charakter pohybů byl kvůli změně polohy a velikosti mimina prostě jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5705
3.1.26 09:39

Pokud se ti něco nezdá, jeď do porodnice. Řekni jim přesně tohle, nikdo se na tebe zlobit nebude. Udělají monitor, vyšetří tě a zhodnotí situaci. Radši zbytečně, než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.1.26 09:57

Přesně tak, kdykoliv se ti cokoliv nezdá je lepší zajet, nikdo ti hlavu neutrhne a i kdyby, je to jejich práce a tvoje dítě.
Ke konci má opravdu méně místa na pohyby, ale 100% ti zajistí monitor, či utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16292
3.1.26 10:22
@Nat2333 píše: Více

Není zač ;) Ale jak píšou holky, klidně pro sichr kontrola :) Když jsem byla už v porodnici na monitoru, museli i do břicha šťouchat, mládě si spalo a nespolupracovalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
3.1.26 11:28

Nemá už místo. Jsi v termínu, jed na monitor, když bude problém, porod vyvolají. Na 99,99% se nic hrozného neděje. :hug:
Mě se dcera nepohnula i pár dní, skoro u každého mon :oops: itoru mě poslali dát si čokoládu a 20 min. na procházku a ani pak teda nebyli s aktivitou dítěte úplně spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
3.1.26 13:11

@Nat2333 jela ses nechat zkontrolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.1.26 13:41

Děkuji moc všem, zatím ne zacla jsem uklizet tak se ji to to nelíbilo a je to lepší tak uvidíme
v pondělí mam kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
3.1.26 13:47

Je to úplně normální 🙂 Miminko má prostě málo místa. Blbý by bylo necítit nic. Ale pokud pohyby cítíš, je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
3.1.26 13:53
@prcekniky píše: Více

To nemusí být stoprocentní pravda. Snížení intenzity pohybů může značit problém. Ve většině případů to problém není, ale nelze tvrdit, že to problém není nikdy. Ale zakladatelka píše, že při úklidu se miminko hýbalo víc, protože se mu to nelíbilo. Tak snad je opravdu v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.1.26 14:00

Kdyby se mi zase zdálo ze se hýbe min pojedu
ale zatím je to pravý opak tak se asi potřebovala pořádně vyspat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
3.1.26 16:47

Klidně bych jela, když se něco nezdá. Ale jestli ji rozparádil úklid :mrgreen:, tak bude v pořádku. Možná už má málo místa nebo začíná jít do finální polohy a sestupovat do pánve. Mě se syn nakonec jakoby propadl úplně dolů a to už se skoro nehýbal. Jen občas mě kopnul mohou pod žebro..
U dcery nevím nic. Týden monitory třikrát denně a neustále buzení miminka hýbáním břicha, pohyby pocitově skoro žádné. Ale já tam byla kvůli podezření na sáknutí plodové vody. Ty monitory se jim nelibily vlastně mimoděk. Pak mě pustili domů. Praskla mi voda v 32tt. A dcera šla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí