Následky Postinoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7538
24.8.13 17:00

@Mad Silence Děkuji :) ale ty jsi otěhotněla přes antikoncepci ne po použití postinoru jestli dobře čtu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
24.8.13 17:02

@K-Black vím že stresuju, jen jsem měla MS pravidelně, tak je to teď zvláštní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101503
24.8.13 17:15
@Mišalí píše:
@j.a.n.i1 tak když jsi s někým ve vztahu, ten sex je tam celkem logický :D

No, ale v tom případě prostě otěhotnět můžeš, žádná antikoncepce 100% není… postinor nevyjímaje. I když tedy v tvém případě bych řekla, že je to skoro vyloučené a s MS bych neplašila, můžeš mít teď hodně rozhozený cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
24.8.13 17:20

@j.a.n.i1 Potřebovala jsem slyšet (číst) názor od více lidí ať jsem klidnější. Jinak Vám všem moc děkuji za názor a rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.8.13 18:09

@Mišalí No a? To jsem diky tomu nekompetetni poradit? :)

@Litta Dodnes se u me nevi, cim to. Nechala jsem si bodnout injekcni HaK na zacatku dodrzela viz nez doporucenou dobu chraneneho styku nez Hak najede a stejne jsem otehotnela. Gyndr nevi cim to. Kdyby mi to nebodly tak snad ani neveri, ze jsem ji dostala :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.8.13 18:37

@Mad Silence Tak to nejspíš tělo prostě nezareagovalo jak mělo a na důvod už nepřijdeš. Tam asi výrazně uživatelsky pochybit nemůžeš, takže tě to alespoň neřadí k těm, co tvrdí, jak berou poctivě prášky a přitom… :jazyk: Ale asi to naštve, když na to člověk není připraven a skutečně se takto chrání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.8.13 19:47

Nečetla jsem všechny příspěvky, tak nevím jestli už něco takového nepsal…mě gynekolog po užití Postinoru dal nějaké tabletky na vyrovnání hormonální hladiny. Postinor jsem vyprosila u lékárníka bez předpisu, pak jsem to mému gynekologovi přiznala /to bylo asi tři dny po užití/. Myslela jsem, že vyletí z kůže, vyslechla jsem si hroznou přednášku, jak je to nebezpečné a kdesi cosi. Pak mi dal teda ty zmíněné tabletky. Jako mezi námí…já si myslím, že z toho chtěl mít akorát byznys. Jednak mě naprosto zbytečně vystresoval, pak ty prášky, co mi nabídl stály čtyři stovky a pak jsem stejně skoro tři týdny jemně špinila, takže hormony byly rozházený stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.8.13 19:51

@Litta Mno jo to tak trochu jo :) K prvnimu ditku jsem prisla diky vlastni blbosti HaK+atb (no proste ta, co necetla pribalove letaky)takze jsem nechtela riskovat kdyz jsem zacla diky stresoveme obdobi zapominat brat pipuli vcas :zed: :mrgreen: asi to tak proste bejt melo.. Mno nic, jsme dost „offtopic“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
24.8.13 20:05

@Mad Silence ne tak jsem to nemyslela, to se omlouvám asi jsem to špatně napsala. :) já HA neberu, nechala jsem si ji napsat až teď, ale to musím ještě počkat než to dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
24.8.13 20:08

@Mišalí pohoda ;) Ja ti napsala jen tako enjako co bych na tvem miste delala ja. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.15 22:47

Já si vzala postinor po 6 hodinách. Po první dni zpoždění ms jsem si dělala test který byl negativní. Pak jsem si dělala ještě jeden a také negativní nakonec jsem to s 3 denním zpožděním dostala, ale asi 5dní předem mě pěkně bolelo břicho a bylo mi dost zle. MS také doprovázely křeče v břiše…myslím že nejlepší je asi počkat ☺️Může to rozházet cyklus každopádně už nikdy si ho brát nechci!

• Citovat
  • Upravit
91
10.11.17 20:37

Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
15.11.17 15:26

@Klára19 Vždy nějaká možnost je, ale počkej si do terminu ms. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.18 09:17

Dobrý den/Ahoj,
oživuji diskuzi (bohužel, byla bych raději kdybych to nemusela dělat :D :zed: ) Co jsem četla příspěvek, tak mám dost podobný problém.. 3 dny po skončení MS se stala nehoda, 12hod po sexu jsem si vzala postinor, 5 dní na to jsem začala špinit a zdá se že po 3 dnech už to špinění ustává.. tak se chci zeptat je špinění,,důkaz" toho, že prášek zabral? MS mám dostat až za 14dní +-, tohle jsou hrozný nervy! :roll: Doufám, že to bude v pořádku, ale víte jak - ta nejistota je hrozná..))

Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21091
8.5.18 09:20
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj,
oživuji diskuzi (bohužel, byla bych raději kdybych to nemusela dělat :D :zed: ) Co jsem četla příspěvek, tak mám dost podobný problém.. 3 dny po skončení MS se stala nehoda, 12hod po sexu jsem si vzala postinor, 5 dní na to jsem začala špinit a zdá se že po 3 dnech už to špinění ustává.. tak se chci zeptat je špinění,,důkaz" toho, že prášek zabral? MS mám dostat až za 14dní +-, tohle jsou hrozný nervy! :roll: Doufám, že to bude v pořádku, ale víte jak - ta nejistota je hrozná..))Děkuji za odpovědi :kytka:

Postinor jsem nidky brát nemusela, ale co vím, tak stoprocentní není niky. Může se stát, že nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí