Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mad Silence Děkuji
ale ty jsi otěhotněla přes antikoncepci ne po použití postinoru jestli dobře čtu. ![]()
@K-Black vím že stresuju, jen jsem měla MS pravidelně, tak je to teď zvláštní ![]()
@Mišalí píše:
@j.a.n.i1 tak když jsi s někým ve vztahu, ten sex je tam celkem logický
No, ale v tom případě prostě otěhotnět můžeš, žádná antikoncepce 100% není… postinor nevyjímaje. I když tedy v tvém případě bych řekla, že je to skoro vyloučené a s MS bych neplašila, můžeš mít teď hodně rozhozený cyklus.
@j.a.n.i1 Potřebovala jsem slyšet (číst) názor od více lidí ať jsem klidnější. Jinak Vám všem moc děkuji za názor a rady. ![]()
@Mišalí No a? To jsem diky tomu nekompetetni poradit? ![]()
@Litta Dodnes se u me nevi, cim to. Nechala jsem si bodnout injekcni HaK na zacatku dodrzela viz nez doporucenou dobu chraneneho styku nez Hak najede a stejne jsem otehotnela. Gyndr nevi cim to. Kdyby mi to nebodly tak snad ani neveri, ze jsem ji dostala
![]()
@Mad Silence Tak to nejspíš tělo prostě nezareagovalo jak mělo a na důvod už nepřijdeš. Tam asi výrazně uživatelsky pochybit nemůžeš, takže tě to alespoň neřadí k těm, co tvrdí, jak berou poctivě prášky a přitom…
Ale asi to naštve, když na to člověk není připraven a skutečně se takto chrání. ![]()
Nečetla jsem všechny příspěvky, tak nevím jestli už něco takového nepsal…mě gynekolog po užití Postinoru dal nějaké tabletky na vyrovnání hormonální hladiny. Postinor jsem vyprosila u lékárníka bez předpisu, pak jsem to mému gynekologovi přiznala /to bylo asi tři dny po užití/. Myslela jsem, že vyletí z kůže, vyslechla jsem si hroznou přednášku, jak je to nebezpečné a kdesi cosi. Pak mi dal teda ty zmíněné tabletky. Jako mezi námí…já si myslím, že z toho chtěl mít akorát byznys. Jednak mě naprosto zbytečně vystresoval, pak ty prášky, co mi nabídl stály čtyři stovky a pak jsem stejně skoro tři týdny jemně špinila, takže hormony byly rozházený stejně ![]()
@Litta Mno jo to tak trochu jo
K prvnimu ditku jsem prisla diky vlastni blbosti HaK+atb (no proste ta, co necetla pribalove letaky)takze jsem nechtela riskovat kdyz jsem zacla diky stresoveme obdobi zapominat brat pipuli vcas
asi to tak proste bejt melo.. Mno nic, jsme dost „offtopic“
@Mad Silence ne tak jsem to nemyslela, to se omlouvám asi jsem to špatně napsala.
já HA neberu, nechala jsem si ji napsat až teď, ale to musím ještě počkat než to dostanu.
@Mišalí pohoda
Ja ti napsala jen tako enjako co bych na tvem miste delala ja. ![]()
Já si vzala postinor po 6 hodinách. Po první dni zpoždění ms jsem si dělala test který byl negativní. Pak jsem si dělala ještě jeden a také negativní nakonec jsem to s 3 denním zpožděním dostala, ale asi 5dní předem mě pěkně bolelo břicho a bylo mi dost zle. MS také doprovázely křeče v břiše…myslím že nejlepší je asi počkat ☺️Může to rozházet cyklus každopádně už nikdy si ho brát nechci!
Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/
@Klára19 Vždy nějaká možnost je, ale počkej si do terminu ms. ![]()
Dobrý den/Ahoj,
oživuji diskuzi (bohužel, byla bych raději kdybych to nemusela dělat
) Co jsem četla příspěvek, tak mám dost podobný problém.. 3 dny po skončení MS se stala nehoda, 12hod po sexu jsem si vzala postinor, 5 dní na to jsem začala špinit a zdá se že po 3 dnech už to špinění ustává.. tak se chci zeptat je špinění,,důkaz" toho, že prášek zabral? MS mám dostat až za 14dní +-, tohle jsou hrozný nervy!
Doufám, že to bude v pořádku, ale víte jak - ta nejistota je hrozná..))
Děkuji za odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den/Ahoj,
oživuji diskuzi (bohužel, byla bych raději kdybych to nemusela dělat![]()
) Co jsem četla příspěvek, tak mám dost podobný problém.. 3 dny po skončení MS se stala nehoda, 12hod po sexu jsem si vzala postinor, 5 dní na to jsem začala špinit a zdá se že po 3 dnech už to špinění ustává.. tak se chci zeptat je špinění,,důkaz" toho, že prášek zabral? MS mám dostat až za 14dní +-, tohle jsou hrozný nervy!
Doufám, že to bude v pořádku, ale víte jak - ta nejistota je hrozná..))Děkuji za odpovědi
Postinor jsem nidky brát nemusela, ale co vím, tak stoprocentní není niky. Může se stát, že nezabere.