Nástavba? A jaká?

74
9.1.16 10:50

Nástavba?? A jaká..

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat.. Jsem teď ve tretaku na oboru aranžér. Přemýšlím o tom že půjdu na nástavbu na té škole co jsem teď je ekonomika a podnikání.. Tam bych se dost bála matiky.. A nebo bych šla na propagaci to je přímo k oboru co jsem teď a vím že by mě to bavilo.. Ale zase je problém že je to daleko a je to soukromá škola takže by se platilo to a dojíždění a taak.. Potom bych tu maturitu neudělala a bylo by to v cudu.. tak teď nevím co mám dělat..
Budu moc ráda za odpovědi
"
Mejte krásný víkend!!! :lol: :oops: .{color:purple}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
9.1.16 11:11

@Zuzuku To asi záleží na tom, jestli ti někdo tu soukromou školu zaplatí. Pokud na ni nemáš finance, ani jinou možnost, jak platit, tak na ni asi nepůjdeš. A pokud na ni máš a bude tě bavit, tak už záleží jen na tobě, jestli maturitu uděláš nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35878
9.1.16 11:14

Našla bych si obnor něco jako počítačovou grafiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.1.16 11:19
@pikola píše:

To ti nevím :think: Jestli se bojí matky na ekonomice :think:

• Citovat
  • Upravit
35878
9.1.16 11:23
@Tunrida píše:
To ti nevím :think: Jestli se bojí matky na ekonomice :think:

Ekonomka ji nebude k ničemu, pokud má nějaké základní umělecké cítění, tak je lepší grafika než nějaký ekonomicky obor. Já mám podobný, tedy s maturitou a jedini co z toho dělají v oboru tak grafika. Aranžéra nedělá nikdo. Už před téma x lety jsme měli na škole adobe a corel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.1.16 11:25

To záleží, co myslíš tím, že je to daleko, jaké je tam školné. Nástavba je na kolik? Na 2 nebo 3 roky? Předpokládám, že bys tam nešla s tím, že to buď uděláš nebo ne, ale že bys tam prostě šla udělat maturitu. Ty pracuješ nebo jsi na mateřské a školu bys dělala dálkově nebo denně?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.1.16 11:26
@pikola píše:
Ekonomka ji nebude k ničemu, pokud má nějaké základní umělecké cítění, tak je lepší grafika než nějaký ekonomicky obor. Já mám podobný, tedy s maturitou a jedini co z toho dělají v oboru tak grafika. Aranžéra nedělá nikdo. Už před téma x lety jsme měli na škole adobe a corel.

Tak já jí nepodsouvám ekonomku, já uvažuju o tom, jestli pro ni bude vhodná grafika, když se bojí matiky.

• Citovat
  • Upravit
74
9.1.16 12:26
@pikola píše:
.. Ano to by bylo fajn ale oni to jsou 4lety obory a jako nástavba nic takového není..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.1.16 12:29
@Tunrida píše:
To záleží, co myslíš tím, že je to daleko, jaké je tam školné. Nástavba je na kolik? Na 2 nebo 3 roky? Předpokládám, že bys tam nešla s tím, že to buď uděláš nebo ne, ale že bys tam prostě šla udělat maturitu. Ty pracuješ nebo jsi na mateřské a školu bys dělala dálkově nebo denně?

Nástavba je na dva roky.. Tak školní za rok se platí 8 tisíc.. Plus ještě třeba autobusy tam vlak a nebo ten intr.. Kamarádka za tři roky na intru dala už 60 tisíc.. Ten obor by mě bavil ale bojim se že bych neudělala tu maturitu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
9.1.16 14:04

@Zuzuku A proč bys neměla maturu udělat? A na ekonomce ji uděláš? Obecně si nemyslím, že by soukromé školy byly u zkoušek přísnější, navíc, nejsou už celostátní maturity? Tak to máš jedno kde ji budeš dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze