Nástavba? A jaká?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nástavba?? A jaká..
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat.. Jsem teď ve tretaku na oboru aranžér. Přemýšlím o tom že půjdu na nástavbu na té škole co jsem teď je ekonomika a podnikání.. Tam bych se dost bála matiky.. A nebo bych šla na propagaci to je přímo k oboru co jsem teď a vím že by mě to bavilo.. Ale zase je problém že je to daleko a je to soukromá škola takže by se platilo to a dojíždění a taak.. Potom bych tu maturitu neudělala a bylo by to v cudu.. tak teď nevím co mám dělat..
Budu moc ráda za odpovědi "
Mejte krásný víkend!!!
.{color:purple}"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zuzuku To asi záleží na tom, jestli ti někdo tu soukromou školu zaplatí. Pokud na ni nemáš finance, ani jinou možnost, jak platit, tak na ni asi nepůjdeš. A pokud na ni máš a bude tě bavit, tak už záleží jen na tobě, jestli maturitu uděláš nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Našla bych si obnor něco jako počítačovou grafiku.
To ti nevím
Jestli se bojí matky na ekonomice ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
To ti nevímJestli se bojí matky na ekonomice
Ekonomka ji nebude k ničemu, pokud má nějaké základní umělecké cítění, tak je lepší grafika než nějaký ekonomicky obor. Já mám podobný, tedy s maturitou a jedini co z toho dělají v oboru tak grafika. Aranžéra nedělá nikdo. Už před téma x lety jsme měli na škole adobe a corel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To záleží, co myslíš tím, že je to daleko, jaké je tam školné. Nástavba je na kolik? Na 2 nebo 3 roky? Předpokládám, že bys tam nešla s tím, že to buď uděláš nebo ne, ale že bys tam prostě šla udělat maturitu. Ty pracuješ nebo jsi na mateřské a školu bys dělala dálkově nebo denně?
- Citovat
- Upravit
@pikola píše:
Ekonomka ji nebude k ničemu, pokud má nějaké základní umělecké cítění, tak je lepší grafika než nějaký ekonomicky obor. Já mám podobný, tedy s maturitou a jedini co z toho dělají v oboru tak grafika. Aranžéra nedělá nikdo. Už před téma x lety jsme měli na škole adobe a corel.
Tak já jí nepodsouvám ekonomku, já uvažuju o tom, jestli pro ni bude vhodná grafika, když se bojí matiky.
- Citovat
- Upravit
@pikola píše:.. Ano to by bylo fajn ale oni to jsou 4lety obory a jako nástavba nic takového není..
Našla bych si obnor něco jako počítačovou grafiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tunrida píše:
To záleží, co myslíš tím, že je to daleko, jaké je tam školné. Nástavba je na kolik? Na 2 nebo 3 roky? Předpokládám, že bys tam nešla s tím, že to buď uděláš nebo ne, ale že bys tam prostě šla udělat maturitu. Ty pracuješ nebo jsi na mateřské a školu bys dělala dálkově nebo denně?
Nástavba je na dva roky.. Tak školní za rok se platí 8 tisíc.. Plus ještě třeba autobusy tam vlak a nebo ten intr.. Kamarádka za tři roky na intru dala už 60 tisíc.. Ten obor by mě bavil ale bojim se že bych neudělala tu maturitu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzuku A proč bys neměla maturu udělat? A na ekonomce ji uděláš? Obecně si nemyslím, že by soukromé školy byly u zkoušek přísnější, navíc, nejsou už celostátní maturity? Tak to máš jedno kde ji budeš dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit